I´m still alive.

1 jobbvecka är nu avklarad och jag har tagit helg! Vet att det är fredag idag och att typ varenda människa festar och jag ville med gå ut först för att kunna slappna av lite efter jobbveckan typ ta några drinkar ute , men mitt ork va inte på top utan när jag kom hem så ramla jag typ i sängen och låg där i 2 timmar innan Mammi sa att de va middag och jag gick ner och åt. 1 hel veckas jobb och springande hit och dit tar på en och idag så e jag totalt slutkörd! Men jag har kul på BR och trivs där.
Nu vill jag bara sova kan inte ens hålla ögonen öppna för att kunna se film utan känner att jag måste sova för imorgon blire uppgång tidigt igen.
PUSS!

My first day

Tjoho kör med ett nattinlägg innan det blir sängen för upp tidigt imorgon jobb. Idag så vare först dan på BR och gud va kul jag hade de e faktiskt kul och lärarokit att jobba på en leksaksaffär. Man får lära sig mycket nytt och dagarna bara flyger förbi för de e så kul:) Idag så fick jag testa på allt då och fick även gå igenom sortimentet och lyckades även hjälpa en kund som letade efter glitterpennor. Så idag har de bara varit jobb och kom typ hem vid 19 tiden och då vart de middag och la mig även i sängen och kollade på nya gossip girl.
Åhh vad bra den serien e asså!  Nu  så har jag mest tagit de lugnt och e faktiskt jättetrött för det känns i kroppen och tar på orken att gå runt en hel dag men men kul e de iaf!:)
Sängen nu.
PUSS! <3

Do not spoil what you have by desiring what you have not; remember that what you now have was once among the things you only hoped for.

2inlägg på en dag det trodde ni inte va?
Har ju berättat om min galna helg som slutade med kryckor ajabaja!
Snart så blir det sängen men nu innan läggdax så slog de mig att allt festande har fått mig att glömma bort att jag faktiskt går i skolan och läser kurser och klart så har jag inlämmningar och prov... men jag verkar ha supit bort de minnet och just kl 00:53 kommer de in i mitt huve att jag måste läsa ett helt kapitel i samhällsboken .... åhhh kill me asså!  Sitter här och tänker om jag ska ta och läsa kapitlet nu och sen lägga mig och gå upp om 5 timmar hmm 5 timmars sömn.. eller om jag ska ta och lägga mig nu och gå upp tidigare imorgon och läsa kapitlet fast då faller sömnen bort ännu mer så kommer väll få 4 timmar... jag e faktisk en sån person som fungerar bra utan sömn, men ändå så blir jag lite nojig om jag sovit för lite och mitt glada humör brukar sjunka till botten. Jag ser mig typ redan nu på lektionen imorgon läraren står vid tavlan och pratar om massmedia och jag bah sitter ler låtsas att jag e med och tänker bah när fan e lektionen slut så jag kan gå hem och sova.... hehe xD
Önskar seriöst att jag hade kommit på att jag har läxa i sam innan klockan 00:58 på en söndag så jävla smart asså! För vem har egentligen motivationen till att sitta mitt i natten och läsa 25 sidor i en bok...
Jo visst att festa e kul men nu får jag inte glömma bort att festen tar slut och vanliga livet rullar på och nu borde jag sluta upp med detta beteende och prioritera skolan framför allt annat!
Visst jag kan gå ut och festa på helgen och helst inte 2 dar i rad och sen ska jag fatta att jag faktisk har andra skyldigheter och ett liv att tänka på.
JO kan ju sitta här nu och slösa ännu mer tid på att anklaga mig själv men jag vinner inte något på det för det är ju inte så att min sam läxa försvinner och jag plötsligt kan allt om massmedia utan att ha öppnat boken. NEEEEEJ skärpning nu!
NU tar jag och hoppar bums i säng och ställer klockan på 5 tiden och går upp då och läser läxan.
Andra problemet jag har nu e att jag kom på att jag lånat ut mitt busskort till D och visst kan jag gå till plugget inga problem med de men men har ni glömt jag hoppar ju på kryckor så undrar hur fan jag tar mig till skolan imorgon asså och tillbaka då.
Haha massor med problem och kul att dom dyker upp mitt i natten men jaja nu ska jag sova och imorgon får vi se hur jag löser allt. Skulle ju kunna hoppa fram till skolan men vad kan de ta typ 1 timme? haha!
Puss <3!

A little freedom can be a dangerous thing.

Det började här.
Jo jag lever, eller knappt! Va ett tag sen jag updata har blivit sämst på att blogga I know!!! Men men vad har jag gjort dom senaste dagarna? jo jag har gått i skolan pluggat träffat kompisar och i helgen så blev de att fira johanna som fyllde 19 år. Började med förfest hos henne i en lokal där va de grymt trevligt träffade massor med folk och hade de kul... innan nåt så klart kom i vägen... ni som vet jag (tilda) tål inte så mycket alkohol och e mycket lättpåverkad.... det började med 1 grogg bacardi razz med sprite , de va ju liksom lugnt innan de började spåra ur och jag börja dricka lite mer sen blev man ju bjuden med så alkoholen bara rann ner i kroppen... Vet inte riktigt vad som hände men kan i princip säga att kvällen började flyta förbi och jag hade problem att hänga med, då jag minns att jag satt utanför festen på en bänk och plötsligt är jag på en buss ner till stan... men ändå så kände jag inte mig så berusad utan bara glad och va på bästa humöret och ville bara festa och dricka mer.... men några snälla kompisar tyckte att jag fått för mycket och försökte få mig att fatta att jag borde åka hem.. men när man e full och har kjul så e man inte så sugen på att dra hem.
Lyckades få kompisen att ge mig en chans och vi begav oss in på en krog och där blev de ofc mer dricka men lilla jag kände mig på topp ändå.
..............................................................................................................................................................
Japp här tar de slut utan nästa som sker e att jag vaknar upp på sjukhuset vid 9 tiden och får panik och tänker vafan jag gör där.. då kommer en en läkare in och säger att jag e på sjukan för polisen tog in mig igår med 2,5 promile i blodet... guuud vad bra jag känner mig då när jag inser att mitt festande höll på att döda mig... men om de bara gått lindrigt till vilket de inte gjorde utan jag lyckades med ramla och slå i mitt knä och krossa de så läkaren hade mer nyheter till mig... nu blire hoppa på kryckor ett tag...
Egentligen så är det inte synd om mig för det va mitt val att dricka alkohol det var ingen som tvinga mig. och efter att ha festat i några år så vet jag vart min gräns går... men jag valde att dricka mig redlösfull iaf och får väll va glad att jag har så snälla kompisar som tog hand om mig för vem vet hur det hade slutat...
Jo alkohol e kul om de blir lagom och man bara e lite lullig men när det går överstyr och man typ ramlar ner och krossar knät då e de nog lite illa...
Som sagt jag vet min gräns och jag vet att alkohol är inget att leka med så till nästa gång så hoppas jag att jag tänker till med hjärnan innan jag fortsätter shotta shott efter shott.
Så detta var min helg vilt festande slutade med kryckor bra jobbat! eller inte :P
SLUTADE MED DETTA XD

Here I am So try to forgive me I don't believe in fairy tales.

Grymt dålig update I know!!! men har man fullt upp i livet så e de svårt att hinna blogga men ska försöka med några inlägg då och då så att vänner i andra städer kan hålla koll på vad jag gör.
Hela denna vecka så har jag gymmat med Ida och vi har typ spenderat 3-4 timmar på gymmet , skulle egentligen gymma idag men idag så känns träningsverken så vi kör på en pause idag.
Förra helgen måste vart den bästa på länge då jag fick träffa min kära M vi gick ut på Platå och hade de kul.
Har varit duktig och tagit lite bilder;) så här kommer dom!
Jag och Ida på gymmet<3
Haha enda bilden jag kan bjuda påXD
Jag och M innan Platå <3
M på Platå <3
Jag i Fredags.
Jo här har ni lite bilder då och sry för min update och vet inte om jag kommer hinna med så mycket update nästa vecka då jag jobbar från 10-19 varje dag och har även skola, men vi får se :)
¨
Hade ingen lust att blogga då jag inte känner fört att skriva nåt utan vill bah skita i allt men hade jag inte haft vännerna då hade jag gått under för länge sen.
You'd call me Cinderella
All you had to do was yell
And I'd be there for you

I'm sorry for running away like this
And I'm sorry I've already made my wish..


Respect people for who they are, not for who you want them to be.


.I found a way to survive my secrets, but everyone I care about gets hurt.

Har under dom senaste veckorna, känt extrem trötthet och typ känns som jag kommer svimma när jag nu sitter vid datan.
Så blir sängen nu och kolla på några avsnitt av pretty little liars om jag inte somnar direkt då:P
Inte likt mig då jag e van vid att va uppe till 3 men nu börjar jag må illa med gud så tröttttt man kan va då.
PUSS!!

We´re holding on to the pain...because thats all that we have left.

Att ta reda på sanningen om grejer som typ dödar dig inuti, det är nåt jag inte klarar av , vill typ inte veta och blir så rädd att få veta att det kan vara de man tror att det är.  Fattar inte varför allt ska gå så fel hela tiden och varför just jag ska vara fokuset.... Life give me a break? Kan jag inte bara få leva utan funderingar utan rädsla och utan ångest? Är det så mycket att begära om?!
Ni vet den känslan dom man känner i magen att nåt inte är som de ska , men ändå så ignorerar man den och förtränger undan. Man blir rädd för att få svar och man vet inte vad man ska ta sig åt, men hur mycket man än försöker så inser man att sanningen kommer komma ikapp en.
Hatar att känna mig så och hatar att jag ska va så förbanad feg!

Letting go

Mina ögon stängs  nu så blir ett kort inlägg.
Imorgon e de skola igen då, så nu måste jag sova om jag inte ska försova mig igen, för seriöst jag vill ha tid till att fixa mig på morgonen inte bara ta första bästa tröja ett par jeans och springa mot stan, och jag måste ta tid till att äta frukost då de e viktigt om man ska orka med dagen.
PUSS!

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig 
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig 
men du om nån borde förstå 
att man inte gör såhär mot mig
PEOPLE LIKE ME DON'T WRITE BOOKS. WE'RE WRITTEN ABOUT

Dan börja bra idag... då jag vakna upp först vid 6 då mitt alarm ringde men de va typ kolsvart ute så jag tryckte på snooze .... kl 7:50 vaknar jag upp igen och får panik så blir att hoppa ur sängen och ta på sig kläder och springa mot skolan!!!! Sprang som en dåre asså. Kommer fram till skolan i tid och försöker komma på vilken sal jag skulle till... och tänker hmm sal 33 e de va ... så går dit. Går in i klassrummet och tycker de e konstigt att alla sitter med data men bah jag har bok block och penna^^ när läraren börjar föreläsningen så inser jag att jag hamnat i fel SAL! XD och vill seriöst bah sjunka genom golvet .... men får ta i grejerna och ursäkta mig och hittar äntligen till rätt sal:P
Efter skolan så blev de en sväng på stan och fick med mig lite grejor hem.
Innan de blev hemgång så slog de mig att faan va trött jag e på min frisyr.
Så blev ett spontant besök hos frissan.
Resultatet blev jo jag e nöjd med lite obekvämt:P
Ikväll blire plugg.
PUSS!

Two can keep a secret if one of them is dead.

Update om helgen kommer imorgon!
Kom nyss på att jag måste gå upp kl 6 imorgon så måste bums i säng.
PUSS!

Feels good being bad there is no way I´m turning back.