Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker, och tron är ofta den som ger oss styrka


För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon. man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner
Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

Everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for


Summer 2011 Bildbomb

Jag är en av de människor som suger på att ta kort! Kommer alltid på sen att oj skulle tagit med mig kameran eller varför tog jag inga kort igår för att ha kvar som minne?
Så nu vill jag ladda upp bilder visa er hur min sommar varit men problemet e att jag knappt har några kort^^^ men dom få som tagits kommer upp här!
Ni som följt denna blogg vet ju att  jag åkte iväg till London för att jobba som au pair: Tanken va att jag skulle stanna i ett år men Pågrund av en sak så drog jag hem men sen så hittade jag en ny familj och tänkte ge England en till chans men det blev kaos med så jag gav upp au pair grejen .
Här kommer dom bilderna jag har..
Enjoy.
LIvet i Manchester:
Många sjuka minnesvärda kvällar med denna killeXD haha!
Sushibar inne på Heathrow äta bör man annars dör man!
Fika med sötisen Ida. mina sista dagar i London.
Sommaren bestod av lite för mycket alkohol...
Middag med D film osv! Mysig sommarkväll<3
What happens in Gamla linköping???? stays there;)
Många lekdagar med lisen min<3
Sommarens outfits.. en del av dom
Jaha Sommaren e nu över och snart e hösten här så dax att ta in sommarkläderna ta ut höstkläderna ta tag i allt och satsa på en fin höst!

Tack för sommaren 2011 den började dåligt men tack vare en del som blev den bästa sommaren på länge!

If you never chase your dreams you will never catch them.

Kul att bli väckt 6 på morgonen då.... bara för att min kära syter vill att just JAG ska lämna henne på dagis. Känner att de e dax att vända tillbaka dygnet och sluta lägga sig vid 4!
Jaha ny vecka vilket betyder nya tag!
Sagt det förut och säger det nu igen...! jag saknar plugget nu när jag inte har så mycket att göra och jag börjar ångra mig att jag inte valde att plugga vidare(suck).. men men nästa år då ska jag bli student!
Även om det är 1år kvar så har jag nu kollat in högskolor och vill antingen plugga i Stockholm,Göteborg eller Uppsala. Vad jag vill plugga till de e inte riktigt bestämt men har tänkt på mäklare,handelshögskolan eller lärare.
En god vän brukar säga att vad du än vill här i världen kommer du få om du fortsätter kämpa och inte ger upp hoppet.! Jag håller med henne och om jag kollar på henne så kan jag se att hon är en person som lyckas med allt bara för att hon tror på sig själv och är driven!
Ni kan kolla in hennes blogg en tjej som inspirerar mig!
http://milenamalmros.blogg.se/
Nu blire frulle sen vidare .
PUSS!

Smile

Vart får jag orken ifrån att gå upp klockan 11??? När jag rent ut sagt somna vid typ 8.... neeeeeej nu börjar det igen!
Sömnsvårigheter... jag drömmer hellre mardrömmar och vaknar kallsvettig än att jag inte alls lyckas få nån sömn....
Det e sjukt hur trööööööttt jag E!!!!!!!! Men men jag fick 3 timmars sömn... värt(not)
Drar ut äter frukost.
PUss!!

When it all falls apart

Back on track med bloggningen nu då!
Nu så e de så att jag såklart vill skriva av mig ... så ni får tåla det hehe.
Fattar inte hur allt kunde bli så fel och hur jag kunde va så blind? och orden du sa till mig får mig att vika mig dubbelt och falla till marken i gråt.
Du säger att jag e blind att jag leker att jag inte bryr mig om nån, men de har du jävligt fel i! och att säga att jag aldrig brytt mig om dig e de värsta jag hört.... jag kan inte rå för att jag inte vill samma... men dina ord har fått mig att tänka nu och jag vill inte känna så... jag vill inte förlora dig bara för att du känner att jag leker... jag som trodde att det va vänner vi va.
Kan inte rå för att känna mig dum mot dig men ändå så sårar du mig när du säger att ingen bryr sig om mig att jag e dum att alla leker med mig och att ingen vill nåt, men att du som vill va där, de e dig jag väljer att dissa???
Klockan e 4 nu och jag kan inte somna för tänker på det du sagt och jag inser nu att jag inte kommer palla med att förlora dig...
Det svider i hjärtat och tårarna vill inte sluta falla.....
Tänker tillbaka på hur kul vi haft och allt vi gjort och tanken av att det aldrig kommer upprepas igen... det ger mig ångest:(
Du sa till mig att jag skulle radera ditt nummer, att jag skulle glömma dig att jag skulle dra...... Att höra dessa ord från dig svider kan jag allt säga.... dom orden tär sönder mig...
Jag fattar väll själv att sitta och blogga om vad jag känner tycker inte kommer hjälpa mig för att få tillbaka dig... men ändå så finns det ett gnutta hopp i mig att du läser inlägget och tänker på att vi varit varan nära och som jag sagt förut så vill jag inte förlora dig:(!!!!!
Jo som sagt back on  track! detta inlägg va ju lite sorglig men men sån e livet... man får inte alltid möjlighet till att le utan ibland är det okej att gråta. Jag har länge tänkt på varför vi människor jämt ska ta saker för givet... och varför vi e så blinda att vi inte ser när nåt fint passerar oss? Sån är jag iaf.... jag har blivit så van vid att ta skit och jämt va nere , att aldrig lita på killar osv... Men vad händer när jag sätter upp mina murar? Stänger av mina känslor???? Jo jag ska tala om det för er... jag missar allt det fina i livet... och jag stänger igen ögonen när fina människor passerar mig ... och jag vägrar öppna mina ögon utan jag blir blind och vill ej se eller känna nåt.
Att bli sårad gång på gång och sviken gång på gång .... resultatet blir att man inte vill se nåt fint och man tror inte på nåt fint.... man tror jämt att svek ska dyka upp igen... och det är det lika bra att sumpa chansen innan man får den.... UsH vad jag hatar att tycka och känna så!!!!!! jag vill inte mer .... jag vill lära mig att krossa min mur jag vill öppna mina ögon och inte vara rädd för att se.
Det har blivit så nu att när jag väll blir sviken, lurad elr sårad nu så stänger jag bara av känslorna och skiter i saken och går vidare det blir även så att jag förlåter folk....
Även om jag lärt mig att stänga av känslorna och inte visa dom utåt.... så blire att jag tär sönder på mig själv genom att hålla in och tåla allt ... elller så blire så att jag bryter ihop och tappar tron på att det finns goda människor...
OM vi tar ett exempel??
Om någon som du litar på mest .... sårar dig så djupt att du vill gräva ner dig och aldrig kolla ut... hur blire då när man träffar nytt folk eller nån annan som står dig nära???? Vågar man dela med sig? Vågar man lita på nån?
Vågar man öppna sig???
Vet mycket väll att man ska förlåta att man ska se framåt att man inte ska fastna i det förflutna.... men blir så himla svårt när allt bara faller ihop.....
Kan nog blogga tills klockan blir 8... men nu ger jag mig...
Har inget hopp längre men vill att det ska lösa sig.
Låååååångt inlägg???? I know!!!
NU blire dejt med sängen
PUSS!!!

My heart is evicted I gotta protect it Don't you dare try to break it I'm gone My body is fragile So please let me rest now Don't you dare try to stop me I'm gone

My heart is evicted I gotta protect it Don't you dare try to break it I'm gone My body is fragile So please let me rest now Don't you dare try to stop me I'm gone

Dålig update jag vet! Men jag har fullt upp nu så bloggen får lida lite nu men jag lovar att jag kommer tillbaka snart och berättar om vad jag gör på dagarna.

Jag e så himla irreterad nu på Facebook och mobiler...
Tänk er att få samma jävla sms 15 gånger om dan? För personens mobil e sönder eller jag tror att den drabbat av nån slags aids som mobiler kan få?

Eftersom min mob paja så fick jag lämna in på lagning och då gav de mig en lånetele från 18-talet...???
Och kanske inte så dåklig den har färgskärm och VGA kamera men ändå.... eftersom jag har en gammal tele så pallar den inte med att ta emot 5000 sms på 1 timmeXD

Så ni kan tänka er att den laggar sönder.....^^ men men ska inte skylla på personen för han kan ju inte rå för att hans mobil fått aids... XD

NU blire dra ut!
Ha de så fint folk:)
PUSS!

Lördag

Godmorgon solstrålar!! Ush fy värt vakna kl 7 på en lördag.. Jag e helt slut efter att ha vaknat 3ggr under natten,och mitt huve värker som bara den! Kvällen igår: Börja md middag md En saknad vän,sen skulle dt bli utgång men dt kom upp massa skit,så jag blev opepp och kompisen blev arg och stack.. Man kan inte få en enda lugn kväll....! Fyhelvete trött på allt och DIG!! Nu blire frulle Pain chocolat med Kaffe och frukt. Puss!

No words on my lips

Dax att inse,ska sluta lita på folk,ska sluta va så jävla snäll ska sluta tro gott om folk!! Ska sluta förlåta,har man gjort fel en gång så förtjänar man inte en andra chans.. Litat på folk sen får man veta att de går bakom din rygg.men så snäll man e så ger man en till chans... Ingen idè va snäll mot folk som bara ger dig skit tillbaka.. Jag vet inte än hur allt ligger till men sanningen kommer komma fram,och då får vi se hur snäll jag kommer va.. Visst jag e snäll men den snällheten varar inte hur länge som.. Ush mitt huve sprängs av all info och jag känner knappt mitt hjärta och tårarna e slut...jag e tom Jag vill inte säga nåt,jag vill inte höra nåt.. Jag orkar inte allt e förgäves Detta är inte hollywood detta e en liten stad..

Du vet inte vad du har tills du märker att du kan förlora det.

2timmars sömn inatt resulterar i att jag ser ut som ett lik. Jag kunde inte riktigt fatta vad som hänt,innan jag fick ett samtal -är detta mathilda? Ja Vi ber dig komma upp till oss -va?vart ska jag komma? Akuten... Jag kände ångesten kände hur andningen slutade och fick en fruktansvärd smärta i bröstet När den i luren sa - det har hänt en olycka... Jag såg framför mig en bild Om att dom jag älskat mest hade lämnat mig ... Tårarna började rinna och jag tog jackan sprang ut och drog dit.. På akuten så tvinga de mig att vänta men jag hade panik och skrek -hur mår dom vart e dom? Men vet inte om nån hörde för tårarna rann.. Tjejen i reception bad mig att lugna mig och gav mig vatten ... Jag kände att jag skulle svimma..men så kom tjejen fram till mig.. -dom mår bra,bara en är kritisk ..men vi gör vårt bästa... 3timmars väntetid tårar Osv så kom doktorn ut Och sa att det va stabilt och jag kunde träffa dom.... Igår så kom jag ihåg alla bråk vi haft hur mycket jag hatat dom att de ej låtit mig gå ut osv.. Men igår så bad jag bara om att alla skulle klara sig och att de skulle må bra.. Man vet inte vad man har tills man inser att man kan förlora det.

Ångest är ordet

Jag har länge tänkt på en sak..men har inte kommit fram till ett vettigt svar: En fråga som kretsat i mitt huvud: Gör jag det jag vill?eller lever jag för någon annans drömmar? Vill jag verkligen va kvar i linköping? Jag känner nu att jag drabbas av samma grej ..som alltid. Jag tröttnar på saker elr blir för bekväm.. Orkar inte med att följa samma rutiner varje dag Utan jag vill ha variation i mitt liv. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag vill göra... Men det finns annat jag tänkt på med Men på dom frågorna så har jag inga svar .. Jag vill inte släppa taget men jag e rädd för att blicka framåt.. Det är kaos i mitt huve Och en våg av ångest har vällt över mig... Vad är det jag egentligen vill?? Ni känner mig,jag och mina långa texter men måste ju skriva av mig... Nu blire mat Puss!

Så går det om man klunkar vodka som vatten...

Tjoooohoo !! Sry för grymt dålig update men jag har inte haft tid alls utan helgen va fullspäckad och så. Börjar med lördagen då när jag fick ett samtal från en kompis som sa - du jag vi drar ut ikv! Systemet stänger om 10 min så spring nu!!!!! Jag kollade på klockan och såg att klockan va 14:52 så slängde på mig klack satte upp håret och sprang som fan ... Hahahaha jag undrar hur det ser ut när en tjej springer i högklackat och har systemet i tanken. Hann iaf in på systemet och fick panik att dom skulle stänga så tog allt jag såg ... XD vin, vodka, cider, martini.Efter att ha rensat halva systemet så blev de springa tbc fixa sig på 15 min och möta upp kompisen... Blev förfesten hos Andreas med Amy mm . Vi hade de kul innan en kompis börja må dåligt så fick gå ut hjälpa stackaren.Sen spårade kvällen ut då jag tappa bort alla och blev kvar med vännen som mådde dåligt... Fick bära på honom genom halva stan se till att han inte hamna i bråk och även hålla honom bort från publika platser han ville spy på... efter 1,5 timmes slit så fick jag nog och sa att nu fan räcker det!!! Men fatta att det inte fanns en chans att jag kunde ta hand om honom själv så jag hittade en bänk och satte honom där.. Sa till honom att han skulle vänta och jag skulle kalla på hjälp.. Så fick dra ut på ågatan och leta efter folk men så blev de att jag träffa O och vi stack in på kebabbaren hade det trevligt sen blev de ta en promenad och då slog det mig:0000 kompisen på bänken xd så fick panik och sprang dit!! Men där satt ingen utan bänken va tom... Fick panik och tänkta faaaaaaaaaaaaaan han e borta han e full och vette fan vad som kan hända....letade i 30 min innan jag insåg att det va kört och bad typ om att han skulle va ok. Men dan efter så fick jag veta att en kille hjälpt honom eftersom han låg på bänken och spydde.... Så en kille beställde taxi och han kom hem ... Men kan säga nu att det gått 3 dar och han mår fortfarande skit... Jo så går det om man dricker vodka som vatten.... Jag kommer själv ihåg när man befann sig i de stadiet då alkohol och fest va allt, men nu så börjar jag känna att jag tappat festlusten och tycker de e mycket mysigare med Tjejkvällar, filmkvällar... Haha det som hände idag får jag ta i ett annat inlägg för lite jobbigt blogga från G :s iphone xD ha det gött folk! Pusss

Payback is a bitch and Beleive me when I´m saying I not playing nice this time...

Du trodde att sanningen aldrig skulle komma fram va??
Du trodde att jag kommer finnas där se hur du förstör hela mitt liv? Jag trodde att jag va badguy först men neeeheedu du e 100ggr värre! Och känns bah korkat att jag nånsin trodde att vi va vänner vilket jag kan säga nu ... neej det är vi inte och kommer aldrig bli igen.

Man går inte bakom ryggen man trashar inte vänner och man stötter inte på deras killfriends....
Man smsar inte folk man aldrig träffat och börja snacka massa skit??
HUr kan du få i huvet att bah ta smsa nån adda på fb säga massa skit om mig ??? jo du vill bara förstöra och nu säger jag ifrån nu vet jag vem som är pålitlig och inte och jag har en del ouppklarade grejer med dig men ne de är fixade så e de bye bye!!! och aldrig mer att jag ens vill komma ihåg dig som min vän.
och snälla du smsa mina vänner säg vad du vill.. okeeej när det är 2personer då är det ord mot ord men nu finns det fler bakom mig som insett från första början att du e inget att ha!!
Jag hoppas du tjuter gör vad du vill jag e done , jag börjar inse att en del folk som gjort mig illa blev psykade av dig och snart tror jag att de inte alls e så hemska utan det är bara du....

Ska jag stå där kolla på hur du snor vän efter vän från mig?? HUr du säger en sak till mig om dom och exakt samma sak till dom att jag sagt om dom???? tror du att jag är född igår och att jag inte kan koppla nåt???

Jag tror fan inte på ett ord de du sagt och saker som hänt dig du har orsakat allt själv och inte värd att bli bra behandlad.
Du har gått bakom min rygg flertal gånger och jag förlät men guuud va korkat det va!!!

Dags för mig att öppna min käft och ytra mig så får du smaka på the evil one....!!

...


I never Thought the worst Thing you ever do would be to me...
They say life is a bitch you have not seen a bitch yet!

Jag tycker de e komiskt att nån tror att den kan bah bli förlåten för saker den gjort, om man säger till nån om saker man inte vill nån ska veta så betyder de att man litar på personen..
Jag tänker inte va den som backar undan och bah tar allt utan jag e en annan nu och jag kommer säga nåt och då får vi se hur jag egentligen känner... ska man va snäll mot nån när den avslöjar dina djupaste hemligheter....
Ï dont think so!

What happens in London should stay in London.....

Heeeej där! long time no seen... men under 6 dagars vistelse i London så har det hänt mycket skit och en del bra grejer. Sry för dålig update men hade ingen internet ett tag och sen när jag fick de så gick laptopen sönder(Y)!!!
Ush vilken resa asså vet inte riktigt om det finns nåt bra att säga om den.... tror fan inte de!! Varje dag som va blev bah värre och tillslut balla de ur totalt.

Kan berätta om Onsdagen då jag träffa ariella och vi drog till Croydon East... asså en sak om de stället fyfaaaan never ever again!!!
Det börja med att vi stack till nån restaurang/pub och blev äta lite gott och så sen så satt vi där i några timmar prata om allt mellan himmel och jord.. innan nån gång vi bestämde oss för att dra vidare och se hur nattlivet va.. jo de va en onsdag men jag tror att man typ går ut varje dag i London så de e inga problem!
Kommer inte ihåg vad klubben vi drog till hette men vet att vi satt där ett tag innan vi tänkte äsh de va tråkigt då de bara va äldre folk där....

Så vi begav oss till nåt annat ställe men innan de så dök de upp lite grejer och jag kände att fan heller jag stannar i London och dissar Lkpg en gång för alla! Men men det som hände i croydon sen fick mig att inse att inte London alltid e så vackert utan Croydon e nog ett sunkställe och det fanns typ knappt engelskmän där....

Då jag kände som jag gjorde så orkade4 jag inte riktig bry mig om nåt så levde bah livet ...
att berätta allt som hände skulle ta år....

slutade med att jag tappa bort ariella och va fast med 2 killar som bara ville en sak men jag ville inget med dom! de gav sig inte och innan jag visste de tog en fram en kniv och tvinga mig att ge ifrån mig min mobil... då menar jag HTCN som jag hade fått för 2 dar sen av någon som gillar mig^^
Jag har alltid tyckt att mobil e viktig men när de gällde liv och död så gav jag ifrån mig den... men killarna ville inte ge sig och ville ha allt och de va då jag fick en kick och bah neee nu fan gör jag nåt!v men jag va i chock och fattade inte vad som pågick men kroppen fick adrenalin och jag sprang allt jag hade innan jag såg en taxifirma och knackade på dörren som vet inte vad.. killen som jobba där såg rädslan i mina ögon och tårarna som rann och sprang fram och öppna... jag sprang in och kunde knappt få ut ord utan bara gråt ... fick iaf fram att killarna ville göra mig illa och att de tagit min mobil...
Taxikillen tog genast fram telen och sa nu ringer vi polisen!
Oroa inte dig du e säker! Men jag satt i ett hörn skaka och grät....

nåt som va riktigt dumt va att han gick ut och skrek till killarna att han ringt polis och då fick de typ panik sprang iväg....

Ännu värre va de att jag hade idas nycklar och hon kunde inte komma in till sin lägenhet...
och jag va livrädd och vågade inte sätta en fot utanför taxifirman....
Taxigubben trösta mig och sa att det blir bra jag ringer en taxi till dig så att du kan komma hem sova ut...
Så blev taxi till Notting hill och dit trilla jag in 5 på morgonen...

Fattar inte vad det finns för folk vad hade jag nånsin gjort dessa killar?
och varför måste de hota tjejer för att få nåt... ush fyfan hemska människor!
Jaha de har min mobil som inehåller lite nummer och lite bilder som kanske inte e så kul om de sprids ute i london... men men .. ska inte säga att jag inte e lika ledsen över mobilen för att jag fått den och inte behövde betala för den... jo känns lättare men ändå den dan fyfan!!!
HTC Wildfire S gone.... så nu e jag fast med min halvt fungerande W595...

kände mig faktisk dödum mot ida som varit så snäll och låtit mig stanna hos henne pga några omständigheter.. och så drar jag ut med hennes nycklar och e fast i en stad vette fan vart...
Ush aldrig mer!
Sen den kvällen har jag bara fått 5 timmars sömn då jag fortfarande har svårt för att sova...

Men fick faktisk några bra dagar i London promenera med Ida till Hennes jobb och sen stack vi in på primark och måste ändå säga att London e en fin stad och om jag får mod så kommer jag defenitivt komma tillbaka dit...

Skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där en vacker dag!

Sista dan i London:
På torsdagen så fixade en kompis biljett till sverige och jag åkte ut till Heathrow vid 13 tiden på fredagen och där fick jag stanna tills 18 då mitt flyg mot köpenhamn gick.. jo fick ingen direkt biljett utan fick stanna till 1,5 timme i Kastrup.. Men vid 22:45 så blev de flyg till Arlanda!
Det som hände där då... jo stod och vänta på mitt bagage men började inse att nåt va fel när varenda människa fått sina grejer och rullgrejen va tom... tänkte att needå de kommer men efter 25 min fick jag nog och såg att de stängt ner bagagegrejen så blev raka vägen till
SAS och fråga vart fan va mitt bagage?????

Svaret jag fick: Ojojoj vet inte hur detta hände men det ser ut som att ditt bagage e kvar i kastrup...
-JAHA!!! fick seriöst damp på då och sa vafan e ni dumma i huvet??? hur kunde ni kasta av min väska i kastrup när de stod på min biljett att jag skulle vidare till Arlanda?????

tjejen bakom disken: men ta det lugnt gå hem och sov så löser vi det åt dig imorgon!!
Fyfan då sprack ilskan i mig och jag sa till henne att jag inte bodde i sthlm och att detta bagage inehöll 25 kg kläder och skor och hon tyckte att jag skulle ta det lugnt????!!! pantad eller vad.
Tjatade på dom i 1 timme och tillslut så sa hon att hon skulle försaöka skicka efter väskan med nästa flight och att jag fick väll stanna till på hotell...
Jag gick med på de och hon gav mig massa kvitton som jag fick visa upp på skycity och där gav de mig ett rum.
Tjejen bad även om ursäkt och sa att jag skulle komma tillbaka 6 på morgonen se om väskan kommit.

Så 3 timmars sömn på skycity SAS i en säng var vad jag fick ..
Vid 5:45 ringde väckarklockan och jag gick till SAS för att se om de löst problemet... och tack lov!!!! så kom en tjej ut med min väska... men då fatta jag inte riktigt om hon sa att väskan inte alls va i kastrup utan bagage personalen kastade på den på fel rullgrej... smart>!!! men nu har jag min väska iaf fästan den e lite skadad.. men men kollade den ch verkar som att allt e kvar..
Så nu e jag på Arlanda och väntar på tåget som ska ta mig till LKPG!!

Nu drar jag mig då och ni får ha det så bra!
Skriver när jag kommit hem och fått lite mer sömn och mat i magen..
PUSS!

P.s: bilder kommer kma.

London Baby

Ny look.
Framme i London nu då staden som alla drömmer att besöka av någon anledning så nu ger jag London en chans och kollar läget här.
Men när jag åkte till Manchester förra gången så va det lite lättare fattar inte varför för fick ju lämna familj och vänner , men denna gång kom nån mer speciell in i mitt liv och att säga hejdå till den va grymt svårt!
Och får se om jag pallar här haha men ok jag ska iaf se Big Ben osv innan jag drar mig hem igen.
Här kommer lite bilder.


Toast med lax osv.
Svingott!
Shopping:
Skor 2 par
HTC Wildfire S.
Michael Kors skor
Love them!
Nu sitter jag här då och försöker få i mig lite frukost men e inte så hungrig ska nog ta på mig bikinin och lägga mig på terassen och sola.
Puss!