It’s too hard to say it It’s too late to feel it

I thought about the way that your hands move
It’s business suits and train wrecks on the news and no one ever talks like we used to
But nothing's gonna make the world stop turning
Nothing's gonna make the world stop
No lights in the city
It’s too hot for sleeping
I’m walking my daydream back home
It’s too hard to say it
It’s too late to feel it

Im walking my daydream back home

Varit grymt effektiv och pluggat typ konstant och har faktiskt förstått matematiken lite mer.
Dagen började med matte idag va i stan redan vid 8 och blev matte i 2 timmar.
Slutade matte vid 10 så jag och M drog till Ikano för kolla lite grejer och blev även lunch på Ikea.
Nåt som choka mig idag... satt med M och åt och så ser jag att något jag skrivit kommer upp från personen jag skrivit om , och jag blir helpt bäng och tänker ehhhh hur kan du ha min text?
Och vart fick du den ifrån... haha tänk er känslan när man ser något som man skrivit för sig själv från hjärtat så plötsligt skickar någon den texten till dig. Blev nog mållös i några minuter och visste inte riktigt vad jag skulle säga.
Men sen kom de ut hur den fått tag på den och jag tänkte vafan! XD
Annars så har jag inte så mycket planerat utan blir plugg snart igen efter att jag tagit nåt litet att äta.
BTW de e 25 grader ute och jag körde på skinnjacka strumpbyxor och stickad klänning med boots.. smart val höll på koka ihjäl ute.
Planer nu:
Fixa mat
Planer sen:
PLUGGA!
KOlla på någon serie.

PUSS!!


Körde på röda lips idag;)
Lunch med M på Ikea:)

THERE'S ALWAYS A WILD SIDE TO AN INNOCENT FACE


Keep talking bitch you are making me famous!

Dålig update sen lördags jo jag vet, men hade inte tid igår och va så trött så orkade inte blogga innan jag somna.
Ny vecka då och nya tag. Denna vecka består av plugg!
Men eftersom jag har ledigt idag så såg jag att alla mina favo program kommit tillbaka! Så nu har jag sett Pretty Little Liars , 90210 och nya Desperate Housewives! Så himla bra! och himla sorgligt att detta är sista DH ever... men men de sägs att man ska sluta så länge man e på top , och de verkar som denna säsong av DH kommer inehålla mycket spänning!  Samma sak om 90210 gud så bra den e!!!! Älskar Naomi hon e bäst och skönast... brukar ju va så att jag gillar bitcherna i serier men de e ju dom som gör serien bra hehe.
Pretty Little liars har nu tagit uppehåll till 19 oktober åhhh ush , de ska jämt sluta så att man bara måste se fortsättningen men så tvingas man vänta 3 veckor snällt.... tortyr!
Bästa av allt..... Wait for it!!!! GOSSIP GIRL E BACK!!!!!!! de kommer sändas i USA idag så betyder att imorgon kan man äntligen se det!!!! gud vad jag har saknat GG har undrat hela sommaren vad som kommer ske och de jag mest funderat på e vem är egentligen Gravid???? Blair, Serena eller nån annan? hmmm återstår att se imorgon I hope!
BTW har ni tips på fler bra serier????
Har ju även denna blogg för att kunna skriva av mig och nu känner jag , att det finns en del grejer jag vill skriva av...
Det stör mig så jävla mkt att folk ska lägga sig in i andras liv och tro massa om nån som de knappt känner, bara för man hör rykten så betyder inte de att dom e sanna????
Att tro massa om mig eller nån annan bara för att ni hört grejer,,, så jävla patetiskt att tro på rykten än att ge människor en chans och se dom med egna ögon!
Att du kan ta och skriva grejer om mig när du inte vet ett piss om mig!
Vad jag gör med mitt liv angår inte dig och mitt privatliv kan du totalt ta och skita i!
Du tror att du drar ner mig när du skriver grejer som sårar och du tror att du får tyst på mig... att jag ska sitta där och skämmas ta åt mig , men du vet du vad de e faktiskt mitt liv och jag gör vad jag vill och vad jag gör i mitt privata liv behöver ingen bry sig om.
Skillnaden på dig och mig är att jag har med mina tankar men jag e inte dum nog att dela med mig av dom för att hela världen ska se hur cool jag e som vågar! Neeej utan jag håller dom för mig själv.
Aja tänker inte slösa mer tid på sånt bah onödigt !
Dax för study och mat.
PUSS!!!

Helgen <3

Jag lovade er bilder från veckan , då jag äntligen varit duktig och tagit kort, så de kommer i detta inlägg.
Veckan har bjudit på många uteluncher och fika.
Men riktigt trevligt att träffa alla vänner!
Idag så va jag uppe redan vid 9 och satte mig ner och räknade lite matte, innan facebook  snodde min uppmärsamhet... hmm xd jo brukar bli så , men hann faktiskt med 1 timmes matte duktig tjej!
Satt som sagt inne på fb innan jag kom på att de va lördag och att jag skulle träffa sötnosen Micaela:D så jag messa henne och frågade  när vi skulle ses. Då svara hon att hon messat mig länge sen och att vi skulle ses 12? men klockan va 12.15 nmär jag smsat honom , så jag fick panik igen !!! och blev att fixa sig på 5 min och dra till stan.
Man kan säga att jag typ sprang till stan.... men på 15 min så va jag framme och blev en välbehövlig fika med Micka. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och hade de trevligt!
LUNCH med CARRO på MING

LUNCH på MING med Marlene och Alexandra.

FIKA med Micaela:) <3


Winners Never Quit, and Quitters Never Win.

En hel vecka har flygit förbi igen och nu kan jag säga en sak, helgen som kommer jag har förtjänat den!!!
Har slitit och sprungit ärenden hela dan idag och de blev en lång dag! Gick hemifrån vid 8 och kom hem 16.. Så kan gissa på att jag e ganska så slutkörd nu!
Helgen e fylld med planer men vill egentligen ta tid till mig själv och även sätta mig ner och räkna 35 sidor matte.... matte har adrig varit min grej men jag har bestämt mig att jag inte ger mig innan jag får ett G! Om jag klarar matte då sprutar jag ner hela Platå I Linköping med skumpa, kommer hoppa av lycka! Ni som har lätt för matte ni kommer aldrig fatta vilket helvete de blir för mig, när jag väll sitter där med matteboken och fattar NADA .

Vet att jag sagt de i några år nu att jag ska ta tag i matten och göra mitt bästa, men de har ju gått åt helvete pga av min inställning , jag får typ ångest bara jag ser en mattebok och ställer in mig på att jag aldrig kommer fatta något, men jag tror att jag inte e rättvis mot mig själv och ger upp för lätt när de gäller matte, för om jag hade gett de en chans och låtit de ta den tid de tar så e jag säker på att jag kan klara av den, för kom igen jag är ju inte efterbliven eller dum i huvet. Utan jag har bara bombat mitt huvud med dåliga tankar kring matten..
Så nu kör vi igen! Jag ger mig in på en mattekurs Again och denna gång ska jag få mitt G eller VG;)
Med den rätta inställningen så klarar man allt!

They call me heart breaker I don't wanna deceive you


Rolling in the deep.

Hejsan Solstrålar!
Veckan har flytit på och jag har inte haft så mycket tid till bloggen..
Lite sorgligt att JT är slut nu men e glad att jag gick dit för har fått lära mig så mycket och även träffat så mycket nytt härligt folk.
Så nu e frågan vad gör jag till vecka 42? jo jag ska va duktig och börja plugga så snart kommer väll bloggen falla bort men jag ska försöka uppdatera så ofta som jag kan!
Nu e de så att jag varit duktig och tagit kort i veckan för att kunna visa er och även ha som minnen.. men men jag fattar inte riktigt hur jag ska överföra bilderna till datan... så ska se om de går och då får ni se.
Ska hoppa in i duschen nu sen fixa håret och naglar och hitta nåt fancy att ha på sig.
PUSS!!!

Never regret something that made you smile once.

Upp om 7 timmar vad fan e jag vaken  för????? Jo heeej sömnproblem!!! åh seriöst när helvete får man sova gott ?? ush jag e så trött men kan inte somna skumt... men ska iaf försöka. Har vart uppe nu och fixat en macka och druckit mjölk men nu blire sängen igen och försöka sussa för att komma upp vid 7 imorgon... åhhh jobbigt!

Natti!
PUSSSS!

life is too short. enjoy it while it is yours

Hektisk dag? Jo de kan man lugnt säga!
Började på morgonen då jag vakna upp och såg att klockan var 9:30 och fick panik då jag börja 10... så hoppade ur sängen slängde på mig jeans tröja osv. och sprang mot stan, men tur nog så hann jag.
Idag så hade vi rekryteringsuppgifter och cv skrivande innan de blev lunch och sen studiebesök på kunskapstorget.
Slutade runt 14 på JT och kändes onödigt att tralla hem då min jobbcoach va vid 15.30 så jag stanna i stan med alexandra och marlene vi snacka och hade de trevligt, innan jag tar och kollar på min klocka och ser att klockan e 15.20 och coachen börjar ju 15.30 så då blev de panik igen och fick springa som en dåre.
Kom fram till mycket bra grejer hos coachen och vet nu vad jag vill.. om livet tillåter...  Tiden sprang iväg och då va mötet slut så då kollar jag på klockan igen och ser att den e 16.30 och 17.00 ska systern min hämtas så där fick jag springa som en dåre igen... eller krafterna tog slut så jag typ kröp till hennes dagis... Men nu e de vila som gäller och mat.!
Lisen har somnat ser jag nu haha nån är utmattad... XD
PUSS!

When someone hurts you cry a river, build a bridge and get over it.

Jag önskar att jag visste vad jag ville, jag önskar att någon stoppat mig och sagt om jag gör rätt eller fel... jag önskar att jag slutat tänka på allt, jag önskar att jag insett att man inte ger en andra chans.
Känner på mig att detta kommer sluta på 2 sätt antingen kommer allt tillbaka och gamla sår rivs upp och jag hamnar på ruta ett där jag va när allt gått så fel , när jag inte såg framåt när jag bara ville ge upp. Eller så blir det bra och jag inser att detta är rätt.
Men dax att inse detta är ingen saga utan det är livet och om livet har lyckliga slut det vet jag inte än...
Jag vill inte va den som undrar jag vill inte va den som lever med ånger... jag vill int heller vara den som blir krossad igen.. Mitt lilla hjärta har fått lida mycket och jag tror inte det kommer klara mer utan det kommer brista.
Hoppas på att allt kan bli bra och att jag äntligen får som jag vill , nej detta är ingen saga och jag är ingen prinsessa.
jahaja lite tankar sådär nattdax...
Nu blire dejt med sängen upp tidigt imorgon!!
PUSSS!

Friends with benefits.

Min lördag består av detta!

Lördag idag och eftersom de e nån grej i Linköping på Platens 50% bartömning så ska självfallet alla dit, som ni inte får nog av alkohol... 50% på alkohol e ju smart för då e de billigt och folk super bort sig men jaja alla bestämmer över sig själva! Vill man supa bort sig varje helg så får man göra de,
Jag känner nu att jag inte längre dras till festandet som förr och föredrar hellre en mysig kväll med massa film  chips och godis.
Eller en kväll då man kan njuta av en bra bok.

Får höra från folk "men det finns ju inget kul här i livet så festa e nåt iaf.... men hallå? vadå finns inget kul här i livet?? de finns massa de beror på dig vad du vill bara.
Att säga att det inte finns nåt kul i livet när man e 19-20 år... hmm hur kan man tänka så?

De e som att de enda man kan göra e dricka,dricka,dricka...
Finns det seriöst inget mer kul i livet?
Jag tycker att man borde tänka lite om man säger att livet e trist och det enda som e kul e att festa, eller att man skyller på att det finns inget mer intressant och då väljer man att festa.

Nee men nu ska jag inte va sån alla väljer själva vad de tycker gör.!
Okeej en del går ut har kul träffar folk eller går på eventes knyter kontakter men om man bara går ut för att man vet inget annat och tycker de e kul att supa ner sig.. då tycker jag att man e omogen och inte ser de fina i livet.
My week

En hel vecka har sprungit förbi och jag har haft fullt upp , så updaten har vart seg men har försökt. Under veckan så har jag gått hemifrån vid 8 och kommit hem runt 17.. eller igår kom jag hem vid 19 men de va för jag vänta på D och eftersom den mnniskan e svår att nå då hans mob dampar så fick jag sitta kvar på JT och communicata med honom, ni tänker men du kan ju gått hem och vilat i 2 timmar? jo men vårt internet va ju paj hemma så va tvungen stanna på JB.
Så igår va jag med D blev film och mys , annars så har jag vart på JT hela veckan och jobbat på flitigt.
Jag har längtat efter helg och kommer njuta av att äntligen få sova ut! 2 dagars vila sen back till JT på måndag.
De finns fler saker jag vill skriva här saker jag råkat ut för som e ganska så komiska och typiskt mig att hamna i sånt.. men känner att detta inte e nåt hela världen borde veta.. för på ett sätt e de personligt intimt och pinsamt.... haha nee nu ska jag va tyst.
Fredag idag då vad innebär det? Feeeeest Party ,utgång kalla vad du vill, fast inte för mig jag har kört på utgångar 3 helger i rad nu och känner att jag inte vill gå tillbaka till rutinerna jag hade länge sen, så jag taggar ner med festandet och tar en lugn mysig fredagskväll:)
Ni som e ute och festar ha kul!
Nu ska jag fixa nåt gott att äta.
PUSSSSSS!

Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once.

Godmorgon solstrålar!
Ingen update igår kväll för internet fucka ur och enda sättet att få signal va genom att ställa sig på skrivbordet och hålla datan högt upp i taket... värt! gissa om jag orkade de? njaaa inte direkt fick typ ont i huvet och höll på att ramla av trötthet... så sket i att va inne på datan utan fixade min uppgift och la mig i sängen för att kolla film.
Something Borrowed: bra film och lite oförutsägbart slut men filmen va go se den!
Idag e de lååååååång dag för min del.... fast senare så blire träffa en efterlängtad söt person:D <3
Kör på en school girl outfit idag
Med kjol instoppad blus och boots , tänkte ha knästrumpor men de e typ 9 grader ute så kör på tights.
Ha en fin dag!
Update kommer nog ikväll och jag ska bli bättre på att ta bilder!
PUSSSSSSSS!

Du kommer lyckas om du tror på dig.

Hallå där!
Solen skiner nu och mitt humör e på topp!!!!!
Idag  blev de upp kl 9 iväg på kurs sitta på föreläsning i 3 timmar och sen så tog jag tag i lite grejer när de va lunchdax, jag fixade praktikplats och tänker satsa på att få ett jobb där sen;)
Är man motiverad så går allt så är det bara!
Så snart hittar ni mig på..... hehe om några veckor så avslöjar jag vart;)
Nu tänkte jag unna mig en god lunch och sen ta tag i lite uppgifter för att sen kunna lägga sig i soffan och kolla på någon film.
PUSSSSS!

Filmtips!

Nyss kollat klart Bridesmaids och måste säga wooooooow vilken film! Länge sen jag såg så bra filmer ... gulligaste roligaste filmen, den må vara ganska tjejig men jag tror att killar kan tycka att den e rolig med!
Filmen kan relatera till en tjejs liv eller en kvinna som befinner sig i 30årsåldern och får se hur alla hennes vänner gifter sig och skaffar barn, men hon har inte riktigt funnit den rätta så hennes liv e ganska så simpelt, filmen visar även mycket på avundsjuka bland brudtärnorna 2 av dom iaf . Där en har allt man kan önska sig och kan skylta medans den andra inte har så mycket och blir bara ledsen irriterad när hon den andra skyltar.
Filmen visar även att man inte behöver köpa dyra presenter och skämma bort sin vän utan de viktigaste e vänskapen och att man finns där och att man gör allt för sin vän.
Grym film!:D se den!
Nu blire middag!
PUSSSSSS!

Can you turn my black roses red?Can I ask you a question please
Promise you won't laugh at me
Honestly I'm standing here
Afraid I'll be betrayed.
As twisted as it seems, I only fear love when it's in my dreams
So let the morning light come in and let the darkness fade away.

Finaste lååååååååten! lyssna på den Alana Grace är grym sångerska!

Efter en dag i sängen så mår jag lite bättre nu så tänkte kolla lite film som jag har fixat fram.
Arthur, Bridesmaids och Unknown står på listan.
NU e de så att internet i mitt rum suger så jag måste i princip sitta i mitten av rummet för att fånga upp en signal... vilket e döjobbigt!!!

Nu blire film!
PUSSSSS!!


My medecine

Tjoho! dagen har och kommer att spenderas i sängen... igår va jag duktig och trotsade min förkylning stack på kurs men idag fick jag tillbaka 10000ggr värre antar att kroppen min paybackar.... mår så dåligt att jag knappt kan se film utan bah sova.... men nu gick jag upp för att äta lite frulle och sen blire sova... och hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå på kursen.
Om mina ögon blir bättre nu så ska jag gosa ner mig i sängen med choklad varmt te och kolla film.
Hoppas ni mår bättre och e friska!
PUSSSSSS!

Life is a movie make it worth watching.


Cola blandat med vitlök botar halsont?XD

Känslan i min hals får mig att vilja skjuta mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! ush fy helvete detta dödar mig jag pallar inte svider ju som faaaaaan! Har suttit och tuggat på en macka i 40 min snart för enda sättet att slippa smärtan e att ha nåt i munnen... fast blir svinjobbigt att svälja sen xd
Hittade någon kur på nätet men frågan e vågar jag testa den?
Man häller upp Cola i ett glass och sen kastar man ner vitlök och dricker upp... eh bah tanken får mig att spy^^^men om de funkar så e de ju värt men vet ej om jag vågar testa ^^
Ska tänka på det där... nu ska jag fixa lite te och sen lägga mig och glo film(kärlekskomedier) bästa som finns!
Suger bah att jag e sjuk och måste kolla själv xd
PUSS!!!

Sex is easy love is harder.

Dagen har varit 10000år lång eller blir väll så när man sitter still vid ett bord i 5 timmar och har typ 38 graders feber??? Hade lite svårt att fokusera idag då jag bah satt och tänkte på hur skönt de vore att komma hem och sova XD Kände typ att jag skulle svimma när jag gick hemåt.. typ ena sekunden mådde jag bra sen plötsligt blev allt svart och börja snurra och jag va säker på att nu faller jag ihop på asfalten..
Kanske kroppens sätt att säga ifrån..
Träffat trevligt folk idag med så tror att detta kommer bli kul!
Men men nu måste jag lägga mig i sängen och vila så jag mår lite bättre imorgon..
Update kan komma ikväll.
PUSS!

Sometimes we put up walls. Not to keep people out but to see who cares enough to knock them down.

Sometimes we put up walls. Not to keep people out but to see who cares enough to knock them down.

Så duktig som jag e så trotsar jag förkylningen och tar vara på min dag drar ut på mina uppdrag.. fast egentligen så vill jag bara ligga kvar i sängen och vila, för känner på mig att hälsan är på botten... nyser 24/7 har döööööont i halsen och chansar på att febern e runt 38 igen... men men nu tar jag tag i grejerna sen drar jag hem och sover ruset av mig !!!
Hörs sen!
PUSSSSSS!

Dreams are like stars...you may never touch them,but if you follow them they will lead you to your destiny

Sjuuuuk e vad jag e nu eller förkyld, förkyld som faaan! Dagen har spenderats i sängen med massa film, fast i början så va jag bara depp men sen mot kvällen så börja jag känna mig krasslig och tog tempen... som visa 38,6 kuuuuuul! Jag har inte riktig tid att va sjuk nu så blev att äta honung med sked , dricka massa te och så käka jag glass för att bedöva smärtan i halsen.
Jahaja vad kan jag säga om min helg? jo utgång i fredags med sötisen johanna<3 och en lugn deppig lördag och söndag.
Det va grymt kul i fredags om man bortser från att de blev lite för mycket dricka för min del..^^ kände i lördags när jag vakna upp med största huvudvärken ever... att lördagen skulle bli en lugn dag vilket de blev.
Ni som känner mig /känt mig vet att jag va en riktig partyprinsessa  förr i tiden som festade fredag-söndag. Men man växer upp och ändrar vanorna och jag e glad att jag taggade ner med festandet, då jag känner att visst e de kul men vi vet ju att alkohol,rökning skadar kroppen och att dricka då och då e lugnt, men inte när de blir supa skallen av sig varje helg!
Nu måste jag lägga mig eftersom detta va sista  veckan då jag hade ett lugnt liv.
Ny vecka imorgon och nya tag
nu blire även mer blogginlägg eftersom mina dagar kommer att fyllas med mycket nytt.
Sängen nu då!
PUSSSS!

When everything falls apart

Tell me what do you do, when it all falls apart...
Att chansa är att leva.

Nu slutar jag att leva och tänka massa utan nu släpper jag allt och låter vinden föra mig i den riktning som e ämnad för mig. NU lägger jag ner med att analysera och tro utan nu lever jag här och nu. Det är ingen idé att tänka bakåt.. du kan ändå inget förändra så du tjänar inget på att sluta andas på att tänka på de som skett. Livet kan ha haft sina mörka stunder men det finns nåt gott där framme om du bara ger det en chans. Att fightas med sitt förflutna bådar dig inget gott, att riva upp gamla sår orsakar dig bara mer smärta.
Livet må kännas långt en del dagar , men de e de inte utan allt kommer flyga förbi och när du väll e där 90år gammal så ska du känna att du levt inte att du ångrar.
Vi har bara ett liv och de gäller att ta vara på de och leva de fullt ut för vi vet aldrig när vårt sista andetag kommer att tas.
Jag vill inte leva och undra om jag hade gjort si så vad hade hänt då? neej jag vill leva och chansa. Ibland så blir det inte som man vill och det är så att man inte får allt man önskar. Men att släppa taget och bara tänka negativt de ger dig själv huvudvärk.
"Va tvungen skriva av mig lite, fick en riktig tankeställare inatt och väljer nu att leva och blicka framåt eller iaf försöka.

Idag är det ingen vanlig dag idag är det den sötaste killens födelsedag!
GRattis sötnos nu e de bara 1år innan du får gå in på systemet;)


Klockan e 14 och jag ligger fortfarande i sängen.... men asså jag vakna upp med värsta huvudvärken ever och inte orkat gå ur sängen... men men får se om de går över.
Har även märkt andra grejer att jag i princip glömmer bort att äta och kommer på mitt i natten oj jag glömde äta middag.. eller så vaknar jag sent och skippar frulle.

Vet att de finns folk som blir oroliga över att mitt tillstånd kanske håller på att komma tillbaka, men de e inte så de e ju bah att jag och mat inte kommer så bra överens.
men men ska dra mig neråt nu... frulle då även om klockan e luncdags.

PUSS!!!!

You! You! You! You!

Grymt bra låt!!!!! lyssna!

Tisdag

Tjoho bloggen!
Ligger fortfarande i sängen och myser men känner att de e dax att ta sig upp och ta vara på dan inte sova till halv 3... hehe jo de e jag bra på! När jag väll sover bra så kan jag sova hr länge som ,men när mina sömnproblem kommer tillbaka då blire att jag sover 3 timmar eller så vaknar jag upp 1000 ggr.
Men nu så tror jag att sömnen e på bätringsvägen så jag tar vara på all sömn jag får.
Fast idag så kom mardrömmarna tbx och de va inte så kul.. kan jag inte få sova lugnt bah??? åhh men hoppas de blir bättre snart.
Nästa vecka så börjar de hårda livet igen får gå upp vid 7 och va på kurserna vid 9 kul.. sen blire praktik i 2 månader med .
Vuxenlivet ... jag e inte så förtjust i dig !!! XD
Nu ska jag hoppa ur sängen och käka frulle!
Ha de fint folket!
PUSSSSS!

<3

Du är finaste människan som finns! <3SRY dålig update I know!!!!:O
men har så mycket nu att jag inte riktig hinner med bloggen... men ska försöka bättra mig:P hoppas allt e bra med er! Idag så va jag på möte om lite jobbgrejer sen blev de fika med becka!:)
Tänkte lägga mig nu kolla lite på OC!¨
Ha de fint!
PUSS!

Min aupair resa ingen dans på rosor!

Fick en fråga som jag tänkte att jag lika gärna kan svara på.!
Din blogg ska handla om ditt aupair liv i London,vad jg ser så har du redan kommit hem efter 2 månader? Varför trivdes du inte i London? Ville du inte vara aupair?

Då börjar jag med att besvara din fråga.
Jag visste inte riktigt vad jag ville göra efter gymnasiet så jag satt och fundera ett tag och då kom jag på idén aupair vore ju kul! och då tänkte jag registrera mig på några sidor och testa om jag skulle få napp från någon familj.
Efter 3 timmar så började ansökan från familjer att trilla in i mailboxen ... jag läste mail efter mail och tänkte men detta låter ju kul  och det skulle vara nåt nytt att prova på.
Efter 3 dagar så fick jag ett meddelande från en familj i Manchester och tyckte att deras erbjudande va bäst av alla och så föll jag för tanken att de va en utefamilj älskade resa och gå ut och äta sen hade de även bara 1 barn så det borde inte vara något problem?... utan att egentligen tänka till så va jag redan inne på sas.se och bokade biljett till Manchester.
Det tog 3 dagar för mig att hitta en familj som ville ha mig och jag trodde att jag skulle gilla dom med.
Så där va jag 1 vecka kvar tills jag skulle lämna Linköping och dra mig till Manchester i ett år.
Men egentligen så e frågan varför jag valde Manchester när jag ville till London? Jo jag ville bara bort från Linköping så alla erbjudanden lät bra i mina öron.. och det va även bra att familjen ville ha mig omgående.
Dagarna flög förbi och jag längtade ännu mer efter att åka och var helt säker på att detta skulle bli ett underbart år.
Kommer ihåg när jag vinkade av min familj på flygplatsen och tog min 27 kg väska och gick mot gaten som skulle föra mig mot ett nytt liv i ett år... jag minns även när jag kommit fram till Manchester och va helt vilsen på flygplatsen så såg jag dom.
En familj som höll i en lapp med mitt namn.
Första intrycket jag fick var att mamman såg ut att vara största bitchen då hon såg så sur ut och pappan han bara va där i bakgrunden och tjejen då .. jo hon va söt hon.
Men tanken av hennes klädsel blev jag lite paff och tänkte stackars barn hur kan du ha en lila kjol bruna boots och gul tröja..
Tro inte nu att jag dömer någon för dens klädsel och utseende men ibland så blire så att jag ser det först och bildar min egna uppfattning.
Alla dom va väll inte så fint klädda och min tanke då va att neeej dom har inga pengar dom går på inga restauranger och de reser inte.....
Allt detta fick jag för mig då jag såg att deras klädsel inte va modern utan från 70-talet...
Men äsh tänkte jag ... skulle ju va där i 1år och skulle väll kunna skita i hur de ser ut..!
Första dagen i Manchester va en bra dag .. vi åkte till shoppingmall och skaffade ett engelskt simkort till mig och så.Sen blev de stanna till på Pizza hutt och äta! Sen begav vi oss hemåt och då blev de kolla på film.
Dom första dagarna så trivdes jag grymt bra och tjejen va så söt och det kändes även nästan som jag va en familjemedlem.
Men så kom de 1 vecka hade gått och jag satt lekte med tjejen när jag kunde , men det jag inte visste då var att hon mest tyckte om att kolla på tv, spela tvspel och va inne på datan! lätt att underhålla en unge som sitter vid datan 24/7?
Så kom den kvällen då pappan bad mig komma in i ett rum och då märkte jag redan på hans sätt att va att det inte bådade gott...
Han kollade på mig och sa min fru har gett dig en lista över saker du ska göra? Varför gör du inte dom? och varför sitter min dotter vid datorn 24/7??
Då tänkte jag va faaaaan! den där jävla listan som hon gett mig innehåller 3 saker diska,städa huset och ta hand om ungen när hon kommit hem från skolan.
och jag har slitit som fan städat huset så de typ skiner och ungen har suttit vid datan fast jag frågat gång på gång om hon ville leka osv.

Efter den kvällen så märkte jag hur allt ändrades...
Listan ökade plötsligt och att ta hand om ungen blev inget nödvändigt , bara se till att hon va mätt och glad.
Kommer aldrig glömma morgonen då jag gick upp och stack in till deras sovrum direkt för att bädda sängen osv.. när jag kommer in i rummet ... de första jag ser e kläder som ligger på golvet och även äckliga använda underkläder som bah ligger där vid sängen och även handdukar och alla lådor e helt upprivna.
Ushhhh va äcklad jag blev och tänkte !!!Vafaaaan vill ni att jag ska ta upp detta hur gamla är ni? e de svårt att kasta kläderna i tvättkorgen???!!!! fyfan jag blev svinsur och bah tog i allt kasta in i tvättkorgen, bädda sängen snabbt och så vare klart.
Tjejen då hon va ingen ängel hon heller.. hon fattade att hennes pappa och mamma skulle lyssna på henne så hon blev dum och bitchig med flit.. när hon en dag kom hem från skolan och såg hur fint jag städat i köket att allt bara sken upp... vad tror ni att hon gör?
Jo hon tar fram bröd som hon toastar och sen tog hon fram nutella ... 5 min senare så kommer jag in i köket och vill seriöst lägga mig på golvet och tjuta! köket e kalabalik det är nutella överallt och så måste hon ha vänt på brödrosten då de e smulor på hela golvet men sist så ser jag att diskhon e fylld med disk och allt e fylld med nutella....
Denna sekund så ville jag bara dra därifrån ta min väska packa och bah springa till Sverige.
Detta va inget jävla aupair jobb utan de ville ha en hushållerska och de enda jag fick göra om dagarna va städa tvätta och diska...!
Men så tog de inte så lång tid utan typ 3 timmar så resten av tiden satte jag mig ner vid datan och kollade läget med folk hemma..! Men så kom de igen tjejen gick och klaga att jag inget gjorde med henne utan satt bara vid datan och brydde mig om mig själv....
Efter 1 månads vistelse så hade jag börjat få nog!!!!
En dag var de snälla bjöd med mig på restaurang och nästa dag så hälsa de knappt...
Det va även så att de inte åt hemma så middag var inte något som man alltid fick... kan säga att vi åt gemensam middag 2ggr i veckan.. och jag hade börjat tappa orken till allt och ville seriöst bara hitta ett sätt att dra därifrån.
Så en dag så hittade jag något hemma som fick mig att tänka... vad fan gör jag här om det finns nåt i Linköping som kan vara värt att åka hem för och stanna där.
Då blev min vilja att dra från Manchester ännu större och jag ville bara hem !!!!!!
1,5 månad hade nu gått och jag va utråkad som fan då jag inte fick gå ut och träffa nån och så hade jag sån hemlängtan att de va sjukt ...
men efter alla utskällningar och så ... ville de ändå ha kvar mig och ge mig chans efter chans fast det inte var jag som gjort fel, utan de kändes som de placera sig själva över mig de ville ständigt visa mig att de va ägarna och jag va hemhjälp.
En tisdagsmorgon så kom morsan in i mitt rum och sa att vi måste prata ikväll och jag tar med min dotter till jobbet så du behöver inte ta hand om henne.
NU kommer jag säga nåt dumt men , för att jag inte visste hur jag skulle få dom att låta mig åka hem så kom jag på idén att bli sämst.
Jag började försova mig ,glömma hänga ut tvätten och slutade äta helt.
Men innan morsan gick så sa hon att men vi pratar ikväll det kommer lösa sig!
och då tänkte jag neeeeeeej snälla!
då slog de mig att nu fan tar jag min väska kastar ner alla grejer beställer taxi köper biljett och drar! drar långt härifrån för jag pallade inte mer jag mådde skit jag grät varje dag och ville bara bort.
Så blev det jag tog min väska började kasta i plagg efter plagg och så ringde jag upp sas och frågade om de hade biljett och de hade dom.
Så köpte den och bah nu faaan drar jag hem ingen mer Manchester aldrig igen!!!!
Efter 2 timmar så va jag klar och skulle lämna helveteshuset för gott! ni kan inte fatta lyckan jag upplevde då!
Men innan jag lämnade denna familj så hade jag kommit i kontakt med en ny och tyckte att den lät bra och London va ju dit jag ville så varför skulle inte jag ge den familjen en chans???
Så jag kom hem till Linköping i 10 dar innan det va dax att packa ihop och dra till London denna gång.
Berättelsen om den vistelsen kommer bli kort.
LURAAAAAAAD! Familjen hade inga barn,ingen fru fanns utan bara en 60årig gubbe...
Så där kan ni gissa hur länge den resan vara...
6 dagar blev de att jag stanna i London innan jag drog tbx till LKPG .
Men jag tyckte faktiskt om London och jag skulle lätt vilja åka tillbaka dit nån dag! Men om jag nånsin kommer åka som aupair igen de vet jag inte... det känns inte som jag fått en så bra upplevelse .. men vi får se.
Så här e min aupair story ingen dans på rosor!