Värt att köpa en ny iphone 4, när iphone 5 kommer ut snart..

Asså jag har haft massor med mobiler och fortfarande så står jag fast vid att iphone e bästa mobilen!

För att jag ska gilla en mobil så ska den ha bra kamera och ha minne för att lagra sms och ska fb finnas och jag ska kunna ha massa musik elr spotify.

Iphonen uppfyller alla dessa krav och jag erkänner jag saknar min iphone!!!!

Nu e de ju så att iphone 5 ska komma ut snart och då e frågan ska man köpa 4an nu igen eller vänta tills 5an kommer? De e inte så att jag vill ha 5an för att den kommer va nyast, elr okeej vore ju kul köpa 5an och flasha med den i LKPG hahaha skoja där!


IF SOMEONE HURTS YOU, MAKE THE BITCH PAY!jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här nu kan det vara för sent att säga som det är.


Jag trodde att allt va enkelt, jag trodde att livet var en saga.
Jag klagade på allt och alla inget dög till
Jag ville bara rymma jag ville bara glömma jag trodde att det förflutna gick att glömma..
Jag hade fel.... hur ,mycket jag än försöker så påminns jag natt och dag om allt om som varit och hur allt kunde gå så fel, Du fick mig att tro att livet var inte värt ett skit,jag ville inte sluta hoppas att allt skulle bli bra men dag för dag så insåg jag att jag aldrig skulle bli bra..

År har gått och jag kan ändå inte släppa det som hänt och hur mycket jag än försöker så blir ändå allting fel.

Om jag bara kunde gå tillbaka och ändra på allt och tänka rätt.JAG VILLE SÅ GÄRNA RÄDDA DIG, ÄNDRA, RÄTTA TILL OCH STYRA UPP, MEN DU VA ETT HOPPLÖST FALL.


JAG VET ATT DU ÄR TRASIG, MEN JAG BRYR MIG INTE.


Be who you are


En månad i UK

Idag så är det 29 juni och vad betyder det? Jo 29 maj så tog jag mitt pick&pack och begav mig till England för att jobba som au pair. Det har nu gått 1 månad sen jag varit här och shiiit vad snabbt tiden gått känns som 6månader 1år kommer flyga förbi hur snabbt som helst.
Jag trivs i UK men en sak jag inte gillar här och det e vädret.... så himla deprimerande att det ska regna 24/7 har jag seriöst lämnat sverige för att få detta väder??? Men annars så trivs jag här och så har jag jo planer på att förflytta mig snart närmre London.. Får se hur det går med det, jag hoppas !!
Det spöregnar ute nu så jag lägger mig i soffan och kollar på Gossip Girl!
PUSSSSS!

Det kan hända vem som ( det hände mig)

Förra sommaren är nåt jag aldrig kommer glömma , jag hade slutat 2an och skulle börja 3an och hade planerat ut mitt sista sommarlov i detalj. Skulle åka utomlands med familj skulle bada , sola och umgås med vänner och hade även lovat mig själv att ta tag i mitt liv och tagga ner med festandet..
Men planerna ändrades hastigt då mamma och syskonen åkte iväg på semester utan mig pappa , fast farmor kom till oss så jag spenderade dagarna med henne. Jag kände just då att jag äntligen va lycklig och mådde bra och hade bestämt mig att satsa på plugget och bara njuta av de sista som va kvar av 2010.. men det verkade som att ödet hade andra planer för mig... eller ödet vet jag inte om de va men det sägs att allt inte bara händer si och så utan de ligger en mening bakom.
Jag visste ju själv att jag hade förfallit svikit familjen,skolan och vännerna då förra året bara gick ut på att festa och festa jag såg liksom inget annat och allt kändes så mycket enklare med alkohol i blodet.
Orsaken till detta var att det hände nåt med mig vintern 2009 och jag kunde liksom inte se framåt utan jag sjönk ihop och klandrade mig sjäkv för det inträffade.
Tillslut så lärde jag mig att leva med de och insåg att det skulle bli bättre och att det som hade hänt inte va mitt fel.
Så sommaren 2010 skulle bli en lycklig sommar och de skulle bli en sommar jag aldrig skulle glömma... jo det blev den allt , min sommar blev inte som jag ville och dessa brutala minnen kommer att förfölja mig hela mitt liv fast jag lär mig att leva med dom men det kommer dagar då minnen kommer tillbaka och jag känner ångest... stark ångest ibland så känns det som mina lugnor punkteras och att jag kämpar för att få lite luft.
Tankarna som flödar i mitt huvud:
Vad tänkte du med?
Du blev varnad gång på gång men du va så naiv att du ville se för dig själv hur personen va?

Det hade hänt så mycket grejer i mitt liv innan och händelsen från 2009 kom tillbaka då och då så jag kände att jag inte riktigt pallade att hantera allt detta och jag ville bara bort..
Men så kom den dan då jag trodde att allt skulle bli bättre... men allt vart skit va bråk med päronen osv och jag tappade orken och då slog de mig i huvudet att jag skulle testa gränser jag skulle göra nåt jag aldrig vågat förut... jag va ju för sjutton 19år gammal..
När jag läser boken "Blondie och ser filmen "taken, human trafficing de e då de slår mig och tårar börjar rinna ner de e då jag inser att mitt liv va nästan de samma för 1år sen.
Att jag ska jämföra mitt liv med folk som har utsatts för sexuella övergrepp och folk som sålts som sexslavar... då kan man undra vad som egentligen hände mig...
Att bli inlurad i sexhandeln och bli påtvingad att ha 12 kunder om dan de e bara hemskt och jag har alltid undrat hur kan man vilja leva efter nåt sånt och har man nåt värde kvar eller ses man bara som trash av omgivningen?
Human trafficing karaktären "Helena" hon påminner mycket om hur förra året blev för mig.. hon träffade en kille som hon fick bra kontakt med och de blev kära och han bad henne att komma till Vienna och hälsa på honom .. men hon hade inget pass men de löste sig och så köpte hon en biljett och träffade sin (den hon trodde va henns drömprins) men det blev en spänd stämning då de kom fram till ett hus och hon tänkte först wooooow! innan hon gick in i ett rum och såg mdrasser på golvet och massa tjejer... innan hon hann vända sig om så va de försent och hennes drömprins hade bara lurat henne för att få in henne i sexhandeln...
Man känner sig nog jävligt dum när man inser att den du trodde tyckte om dig bara utnyttjade dig... och man tänker hur dum kunde jag va klart att det va för bra för att va sant...
Det som hände har hänt och det går inte att få det ogjort.. men det var så brutalt att jag tillslut ville ge upp och de va då jag gjorde de som skulle få mig att somna in och slippa detta lidande, jag tog fram 15 tabletter och skjöljde ner allt med vodka och la mig på sängen och lyssnade på Whisky lullaby.. jag tänkte på allt som hänt och tänkte att snart skulle detta vara över .. jag va även rädd för att släppa taget och jag tänkte att familj och vänner skulle första varför jag gjorde detta.
Sista jag kommer ihåg innan allt blev svart e att jag ställde mig upp för att stänga fönstret och sen kännde jag att allt började snurra och ... nästa som sker är att jag vaknar upp på sjukhuset och ser alla sladdar fästa vid mig och då kommer läkaren och säger varför gjorde du detta? Varför ville du ta ditt liv?
Men även när jag fick chansen att svara och berätta om vad jag vart med om så valde jag att hålla tyst...
Då när jag öppnade upp mina ögon och såg att jag hade överlevt så tänkte jag att det kanske inte va värt att göra detta och vem sa att jag inte kunde få ett bra liv ändå?.
Jag pratade med många psykologer men ingen av dom fick nånsin veta om vad som hänt mig men dom lyckades ändå nå fram till mig och jag insåg att jag va värd mitt liv och ingen skulle ta det ifrån mig.
Det var då jag bestämde mig för att greja skolan och en dröm om att åka som au pair förverkligades med och efter allt skit så lyckades jag hitta min väg upp och jag lät aldrig någon att ta ner mig igen.
Jag väljer att inte tala om det jag fick vara med om men jag vet att många kommer förstå ändå och jag vill bara säga att om man tycker att livet e skit typ att man inte får den nyaste iphonen eller att tjejkompisens pojkvän e mkt snyggare än din egna och du tycker att dina VG e inte värda nåt... då säger jag så jag klagade på mycket i mitt liv men jag hade verkligen allt då och sa jämt att mitt liv va skit och att alla hade det så mycket bättre...
Helvetet jag fick sen , brutaliteten och kränkandet jag fick uppleva det tror jag inte att någon vill... så klaga inte på era liv och säg inte att allt är åt helvete , om ni varit i min situation då hade det vart ett helvete och ni hade önskat att få dö och ni hade önskat att få bli älskade.
Jag har varit på botten och jag har upplevet ett helvete och jag ville ge upp, men jag gjorde inte det utan jag kämpade mig uppåt och en vacker dag så kommer jag komma upp på toppen och visa alla att ni får inte mig att ge upp utan jag kämpar och slåss för en framtid.
För vilket helvete jag än upplevet så är det inte försent att få en fin framtid.
SLUTA ALDRIG HOPPAS,SLUTA ALDRIG BE,SLUTA ALDRIG DRÖMMA, FÖR UNDER SKER

Be where you are otherwise you will miss your life

Tjooo nu har jag free-time eller haft de sen 15 (uk tid) men men xd
Har väll inte gjort så mycket utan har väll failat lite med min body lotion....^^  Ibland undrar jag om jag är smart??? haha men men hoppas bah att jag inte blir orange^^^
Tänkte även tipsa er att kolla in min kompis blogg:
Hon e med au-pair i London!
Hon bloggar om allt möjligt:D kolla in skönheten!
www.emmylondon.blogspot.com
Nu ska jag fortsätta med att tråka^^ eller blir väll kolla på nån film.

Pussssss

KONSTEN ATT ÄLSKA SOM EN PORRSTJÄRNA.

God morgon solstrålar!
Solen skiner i UK och mitt humör e på topp!
Brukade sitta vid datan på nätterna och kolla film eller gossip men igår så tipsade Emm mig om några böcker som hon läst och jag tänkte why not kan väll ta och läsa en bok... av böckerna hon tipsade så fastnade jag för 2 och valde att börja med att läsa"Blondie" guuuuuuud vilken bra bok asså den e typ 400 sidor men de tog bara några timmar för mig och den va utläst, går inte beskriva hur bra den va och jag kunde inte sluta läsa!
Tycker ni om verklighetsbaserade böcker och biografier då ska ni läsa den! rörande hemsk och helt underbar bok!
Men nu e boken utläst så tänkte börja med en annan får se om den e lika bra!
"KONSTEN ATT ÄLSKA SOM EN PORRSTJÄRNA"

Man hör ju på titeln vad boken handlar om """ men Emm så att den va bra!

Fixat i huset redan så tänkte återgå till läsandet.
PUSSSSS!

Veet Hair Minimising undrar om den funkar??

Blev en tripp till Supermarket "Köpte lite nödvändiga grejor som behövs för att vara fin.
Och då fick jag syn på denna!
En minimising kräm som lovar att håret växer sakta och att benen förblir lena länge, så den fick följa med mig hem och vi får se om den funkar om den gör fyfan va nice!
Nån som testat den?:)

Never take life too seriously. Nobody gets out alive anyway


One week of Danger

Döööör lite när jag ser denna scen asså omg!!! HettXD!

27/6-11

God morgon darlingar nån mer än mig som är vaken??? för ser att det bara är 2 personer inne på min msn haha!
Idag är det måndag och det är redan +24 grader ute i UK och solen skiner!!!! Jag hade inte haft något emot att spendera några timmar till i sängen, men men jobbet kallar, så nu sitter jag här med en kopp kaffe och en sandwich. Jag är så himla trööööööööött asså känns som jag kommer däcka om jag inte häller i mig kaffe ... blev en lång dag och natt igår , men trevligt vare allt och gud vad jag älskar Lasagne!!!
Ska byta om från pyjamas snart och ta på mig nåt somrigt då det är 24 grader nu och det ska visst bli +30 , så blir nog shorts och linne.
Nu ska jag hälla i mig kaffet och dra upp och byta om och sen tänkte jag lägga mig ute i solen och bättra på brännan.
PUSSSS!!Someday

How the hell did we wind up like this?
Why weren't we able, to see the signs that we missed
And try turn the tables
Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when

Well I'd hope that since we're here anyway
That we could end up saying
Things we've always needed to say
So we could end up staying
Now the story's played out like this
Just like a paperback novel
Let's rewrite an ending that fits

Min helg i UK

Hade tänkt va hemma nu men blev inte så  då planerna ändrades lite... men men har haft kul ändå!
Igår så blev de en tripp till Birmingham där de va party och sen kolla vi på boxning... asså fattar inte vem fan går med på att slåss bara för äran? fanns liksom killar som vart helt blodiga men de sket typ i de och de slogs ändå... jag fick typ panik och tänkte vafan gör ni ...??? blod rinner ner från er tröja men ni bah fortsätter slåss.... Fast va nice för mig då jag fick allt jag pekade på .... och du menar jag alkohol!!! hehe vart lite drinkar hit och dit och så.
Boxningen slutade vid 00:00 (UK tid) så sen vart de en resa hem på 3 timmar men de va lugnt för smsa med ida halva resan och sen så däcka jag och vaknade upp när vi va hemma.. hehe nice dag och wow vilken upplevelse att se boxning LIVE" Men inte riktigt min grej men kul va de!!!!!
Idag så sov jag till 14 (UK tid) och sen vart de sitta ute och sola innan vi begav oss mot en italiensk reataurang... Cappolini fett nice ställe!
Först så åt vi vitlöksbröd med gratinerad ost och sen blev de rosé för min del och de andra beställde rött vin, öl och cola:P efter 3 glas rosé sitter jag och bloggar här och de går ganska så bra^^^eller?
Jag beställde min favorätt (LASAGNE) mmmmmmums va gott de va!!!
Sen blev de massa gott efter typ biff och ostrullar gud va gooooooot de va!!!!
och till efterrätt så tog jag Tiramisu" älskar de!!!!
Nu väntar jag på att kära D ska logga in på skype, fb elr msn :)

P.s: bilder kommer när jag hittat sladden till kameran:P

Hoppas att ni haft en lika awesome helg som moi!!

PUSSSSSSS

Boxningen: fler pictures kommer;)

Min goda LASAGNE!;)Saknar.... <333

Kolla på bilden! Hon har de trevligt i Cypern... åhåh dumma er:( men men ungen e söt<333 Älskar dig babysis!<3

25/6-11

skitkuuuuuuuuuul nu e jag ännu gladare! D du har 40 grader i skuggan och mina kära päron åkte iväg till soliga Cypern... varför är alla så dumma mot mig för????:((((( jag vill inte va fast i kalla regniga England utan jag vill med ha sol och värme... dom som betyder mest för mig... ni är dom som backstabbar... haha nee okeej så seriöst e de kanske inte... men förstå mig jag vill med va nånstans där man kan sola och bada...:( . Det sårar mig lite att jag mailade pappsen om de mådde bra då de inte skypat med mig på en vecka... men så svara han att deras internet inte funkade... Men så loggar de in på skype idag och jag skriver frågar hur de har det?
Vad får jag höra?
Vi  flög hem igår...
-Vart ifrån?
CYPERN...
Asså okeej du kanske inte sa till mig för du ej ville göra mig ledsen men att säga att internet e sönder.... tack nu känner jag mig ännu bättre....!
Nu ska jag käka frulle och sen fixa mig och det blir en trip till Birmingham.

Kisses
/MI´m down tonight

Glad midsommar folket! Dom firar ju inte midsommar i UK så jag har inga direkta planer ... blir jävligt depp när jag tänker på hur kul alla vänner har de... dom flesta har rest bort ett helt kompisgäng där det bjuds på god mat, fint sällskap och vi får inte glömma alkoholen... hehe xd
Fattar inte att jag befinner mig i UK nu de va inte nåt jag kunde se framför mig för 1år sen men men tiden går och drömmarna ändras.
Jaha vännerna firar midsommar i Sverige och D då jag är nog mest avis på dig.... du befinner dig på ett ställe där det är 40 grader i skuggan och de enda du gör om dagarna e solar och badar.. Jag vill med.... buhuhuhu!
Ni märker själva jag e depp och avis på D han har sol bad och 40 grader och vad får jag??? JO regninga England och kinamat till middag...
jaja nu ska jag dra mig för Maten e snart här .. vi beställde take away idag får se om de e gott hih;)
HA en underbar midsommar!<3
D ditt sms gjorde min kväll igår.. saknar dig med!<333

Kisses
/M

Jag hoppas att dom skriver idiot i ditt pass Att du i ditt nästa liv blir en maskJag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten

Blixtar prickar dig

Hälsa till satan
Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv

Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart24/6-11

God Morgon
Första gången som jag inte försovit mig denna vecka wow!!! Ni fattar inte hur glad jag är att det är fredag idag... betyder att jag är ledig i 2dagar och imorgon kan jag äntligen ta igen förlorad sömn.
Gud vilket kukväder de är ute!!! spöregnar kallt blåser ush... ta mig till varmare breddgrader nu!!
Sitter nu med en kopp kaffe och njuter men blir ingen frukost för min del för det finns typ inget att äta, eller finns inget som jag gillar..
Funderar på att gå och kolla frisör idag för vill fixa till håret innan jag kommer till LKPG.
Nu ska jag fixa mig lägga på lite smink och styla håret sen måste jag följa R till skolan.
Måste även hitta nåt att ha på mig för trodde att jag kunde ta min fina vita kjol med ett linne och converse men vädret verkar ju inte vilja samarbeta med mig så får bli en tråkig outfit jeans och någon tröja..

WE ARE AFRAID TO CARE TOO MUCH, FOR FEAR THAT THE OTHER PERSON DOES NOT CARE AT ALL


Om sanningen ska fram .... kan inte berätta nu...

En som jag hatar är att hålla nåt hemligt, men då menar jag inte att jag inte kan hålla hemligheter utan menar att jag hatar att va tyst om nåt som gäller mig och det värsta är att detta e ingen liten hemlis utan de e nåt som vänder upp på hela min värld.. för det första hur dum i huvet kunde jag va att göra samma sak 2grr... lärde jag mig inget från första gången??? Neee tyvärr verkar inte så.. jag vet inte vad fan jag ska göra nu vet att jag måste hem för att lösa problemet...  har vetat detta ett tag nu men inte riktigt gjort nåt utan tänkte äsh...
Jag stör mig på mig själv att jag alltid lyckas upprepa samma grejer om och om fästan jag vet att det är inget bra, men nee nee jag lyssnar aldrig på nån och jag verkar inte lära mig av mina misstag.
Flyttade hit för att leva drömmen jo lycka på hög nivå.... men nu kom nåt i vägen igen... asså jag som alltid säger åt folk att inte göra de och de... men vad slutar de med??? jo att jag gör dom grejerna ist och sen går jag och vill ta tillbaka allt jag gjort...
Egentligen borde jag inte klaga för de e jag själv som orsakade allt detta...... jag har en hjärna men jag verkar glömma att använda den...
NU blire bara massa skit sagt för jag har panik jag vet ingenting längre ....!
Kan skrika kan gråta kan kasta ut grejer... men kan inget ändra!
För många läser denna blogg så jag kan inte riktigt säga vad de e jag pratar om..egentligen e de min blogg så borde kunna skriva vad som.... men nu blire inte så ..då jag inte riktig e redo med att komma ut med min hemlighet till världen...
Nu låter de fettseriöst vet! låter som de e värsta grejen eller de e väll de eller helvete nu ska jag va tyst!
Kommer gå i väggen snart asså fyfan blir helt jävla crazyyyyy.
De folket som berörs av detta ja ni vet ju... men nee asså ooooooohhh ehhhh .......*********************
Så innan jag går i väggen hjälp mig.... pallar inte detta nu asså fyfaaaan måste hem helt enkelt detta går inte att dölja undvika...  IM screwed...
Skämms inte direkt och skulle kunna säga vad jag pratar om men finns ett problem och jag vill inte chansa .. så innan problemet e löst och jag har tagit ett beslut då kommer sanningen fram...

De tog hans dotter han kommer ta deras liv...

Vännerna firar midsommar.. R är med en vän.. huset e fint... så vad gör jag?
Jo har varit ute och köpt lite gott för tänkte ha en filmkväll! Laddat upp med godis ships och massa filmer.
Börjat med att kolla på Taken grym film asså! och man blir lite rädd när man själv befinner sig utomlands... borde nog tänka på vem man pratar med och inte följa med nån kille nånstans...tyvärr så e inte min pappa top spion så blir svårt att rädda mig... hahaha bra detta lät!
Pappan e filmen e så cool, han gör liksom allt för att hitta sin dotter som är på g att säljas som prostituerad och han ger sig inte han villl bara få tillbaka sin tjej... wow detta e äkta kärlek!
Helt sjukt egentligen att det är så mycket Trafficing i världen.. som ung tjej ensam utomlands så ska man inte lita på nån och speciellt inte killar!
Tänk er man tar och åker iväg utomlands med sin bästa vän och så träffar man på en kille utanför flygplatsen som erbjuder sig att dela taxi för de e så dyrt annars... och då tänker man oj snäll han va.. Så gör man de dumma man litar på killen och ger sin adress allt... för vem skulle få för sig att den killen lurar dig och har bara som jobb att fixa tjejer som sen kan säljas... ush hemskt!
NU blire film nummer 2 Humman Trafficing den filmen e som Taken.

Sen blire andra filmer.

Kisses
/M


The game is over.

Hade inte tackat nej till att va påväg till Sandvik med vännerna för att fira midsommar... men så smart som jag va innan asså skjut mig att jag somnade!!!! men men jag ska komma till lkpg snart och jag saknar Lkpg eller saknar familjen och vännerna och tänker inte så mycket på skitet i lkpg... utan jag fick ett gott råd av en vän att när man väll åker iväg så är fortfarande tankarna kvar hemma.. så då blire svårt att leva livet här när jag bara tänker på allt skit i LKPG.
Men nu har jag bestämt mig att nu bane mig ska jag ta tag i mitt liv i UK och försöka göra så att tiden här kommer bli ett minne för livet.
Känner bara att jag måste få komma hem och sen kan jag komma tillbaka och bara njuta av livet i UK.
Sitter i vardagsrummet nu och kollar på film "Keih" fy vad sorglig film... om nån skulle se mig så skulle ni se att jag tjutit ihjäl mig... Men den filmen e så vacker och den får en att tänka att man måste ta vara på sitt liv och leva ut varje dag och det är okeej att begå misstag..
Kan knappt fatta att de snart gått 1månad sen jag tog mitt pick&pack och flyttade till England...
Magen skriker efter mat så dax för frulle!
Kisses
/M

Diggar Dessies låt

Tänkte först omg vadå att Dessie gjort en låt men asså den e ju bra! Eller så har jag sån musikstil haha^^^

You follow what you feel inside, It's intuitive, you don't have to try, It comes naturally


Come on baby, We get along One week of danger Is not very long Let's get together And get it on Let's get those clothes off


Cant wait untill september.....

ASSÅ GOSSIP GIRL DU TORTERAR MIG!!!!!!!!!
XD Pallar inte vänta till 26 september innan säsong 5 börjar... åh rena rama tortyren!

Looooooooove you sis<3


Addicted again...

Fixat i huset och väntar på ett samtal så nu tänkte jag ta och nörda serien jag e helt fast i....
Xoxo

Du får mitt hjärta att slå dubbelslag.

Jag vet att det finns många underbara killar i världen , såna killar som gör livet värt att leva, dom killarna som gör allt för dig, killarna som finns för dig för att torka dina tårar och dom som finns där för se till att du ler.. det är dessa killar man ska jaga.. visst det kan va kul med en badboy en kille som ser cool ut på ytan den killen som alla tjejer vill ha.. den killen som har mest vänner, den killen som bjuds på varje fest den killen som dricker champagne varje kväll... men är dom killarna perfekta under ytan? Det brukar va dom som kommer såra dig det är dom som vet att allt är tillåtet för de vet att de ser bra ut , det är dom som tar en ny tjej varje helg det är dom som ringer dig mitt i natten ... Det är dom som tror att de kan göra vad de vill mot dig , men att du ändå kommer va kvar för det är brevid killen alla vill ha...
Livet går inte ut på att va med en kille som har nån ny varje helg men som återvänder till dig när han vill, vill man finna kärlek då måste man skita i utsidan ett tag och se högre för det är då man kommer se killarna som är värda att jaga.
En kille som kysser marken du går på en kille som finns där för dig , en kille som ligger och håller om dig natten lång, en kille som viskar i ditt öra att du är det finaste som finns.
Det har hänt så mycket i mitt liv som fick mig att tappa tron att fina killar existerar ..för många badboys som fick mig att tro att jag inte va värd nåt bättre.
Livet har sina fina stunder och dom hemska stunderna men jag har lärt mig att man måste släppa det förflutna och blicka framåt för varför ska man söka och söka efter lyckan när den kanske är 5 min ifrån dig.
För tidigt att säga om du är den men jag trodde aldrig att jag skulle gråta mig till sömns för att jag saknar dig så mycket och jag trodde inte att du skulle va den som fick mig att öppna upp mina ögon och se att jag är värd fina dig.
Du får mitt hjärta att slå dubbelslag du får mig att vilja skita i allt och bara se dig men du är även den som låter mig leva min dröm och du är den som står där och väntar på mig. Du pressar inte mig till att göra nåt jag inte vill utan du säger att du kommer finnas där för du gillar bara tanken av att va nära mig.
Jag gav upp hoppet att jag nånsin skulle bli lycklig men tror att jag hittat min lycka och du är den!
Alla ord du sagt till mig , dom värmer så mycket, du får mig att le .Du får mig att tro på kärleken igen och du får mig att se att livet kan va vackert.
Men i samma sekund så är jag rädd för att komma dig närmre och jag är rädd för att förlora dig , jag hatar den känslan då man vet att något inte kommer vara ...och att det bara är för stunden... jag hatar mig själv att jag måste tänka så!!! Jag tror jag hittat det jag slutade söka efter och det är nu jag blir rädd och vill backa undan ... men neeej får du mitt hjärta att slå dubbelslag så kommer jag klättra över berg för att visa dig att jag vill ha dig och att du gör mig lycklig. Nu ska jag riva min mur och öppna upp mig och leda dig till mitt hjärta för jag vet att vi kan bli nåt du och jag, det gäller bara att jag inte blir rädd och backar undan...
Det kommer jag inte göra för jag ser nu och känner att du är underbar och du är värd att satsa allt på , jag vill va den som torkar dina tårar när du gråter jag vill vara den som pillar med ditt hår och viskar fina ord i ditt öra, jag vill finnas där för dig när du behöver mig men jag vill även ge dig nåt jag inte vågat ge nån sen ett tag tillbaka och nu säger jag detta ... du är nära på att få mitt hjärta och får du det så hoppas jag att du bevarar det och får jag ditt då kommer jag aldrig släppa dig.
Jag har varit på botten en lång tid nu och jag vågade inte se framåt och stängde bara in mig , nu känner jag att det är dax att krossa muren och gå ut i världen ut från de mörka!

Trodde aldrig att jag skulle säga det... men jag saknar plugget och vill plugga vidare!

Klockan är 4 på morgonen och jag måsta ha blivit helt väck men har suttit och funderat på vad jag vill göra efter min aupair tid och kom fram till att jag vill plugga på universitet men inte i Linköping dock!!!
Visst aupair grejen e kul men jag blir lätt uttråkad och då vill jag hellre plugga träffa nytt folk osv. Jag tror att jag e mer den typen och det är nu  jag inser att plugga är det rätta för mig! Sitter faktiskt kollar in kurser i UK och fastnade for The London School of Beauty. Kollar igenom deras program nu och tycker att det ser kul ut!
Snart 1månad som aupair och jag börjar inse dag för dag att detta e kul men jag tror att jag vill annat ! trodde aldrig jag skulle säga detta...Men jag vill plugga, jag vill testa på universitetlivet.
Får se hur många månader jag stannar här och får se vart jag vill sen för jag har nästan bestämt att efter min vistelse i Uk så kommer jag inte återvända till Linköping utan kommer bege mig ut mot nya äventyr och vem vet kanske stannar i UK och börjar mitt nya liv här.
Jag va vilsen förut och visste inte vad jag ville så åkte till UK som au pair och det är nu som de har slagit mig om vad jag vill göra i mitt liv.
Haha okeej detta inlägg kommer bli långt för tankarna flyger runt i min skalle.... men nu ska jag sussa!
Natti Natti

Carpe diem

Människor har en tendens att planera i förtid och stressa ihjäl sig och blir det inte som man planerat då går de i väggen och börjar ångra sina liv. Men kom igen det är bara du som gör ditt liv så klaga inte du är den som skapat denna framtid och allt tänk på att ingen kan säga åt dig hur du ska leva ditt liv utan det är ditt och varje människas liv är unikt på sitt sätt.

Jag är bara 20 år gammal och jag har hela livet framför mig att se hur det kommer bli för mig i livet , jag erkänner jag är en av dom som stressar upp mig inför framtiden och går nåt åt skogen så vill jag bara ge upp, men det finns nåt i mig som tvingar mig att kämpa på och bevisa. Jag tänker inte bevisa för någon utan jag fortsätter kämpa för att visa mig själv att jag kan.

Så jag slutar med att planera mitt liv och hur jag vill ha det utan jag låter det bli som det blir för vadå att jag ska ha en lista att jag ska hitta mitt livskärlek innan jag fyllt 23 att jag ska ha min egna familj innan 25 och att jag ska ha en karriär innan jag e 30 .... Hör själva blir ju bara galen av att tänka så! Nu släpper jag detta och slutar pressa mig själv utan nu ska jag leva för stunden och ta en dag i taget .

What are words


Finaste låten!!!

Surprise resan hem som gick åt Helvete****!

 • Saknat mina vänner familj och D så tänkte varför inte överraska alla genom att köpa sista minuten biljett till sverige och dra i 4 dar och min värdfamilj här sa att de va ok bara jag va tbx igen nästa vecka...
  Så det gjorde jag köpte den och höll tyst om min resa...

  Väll framme på flygplatsen idag så aa vad händer?? jo jag som varit sjuk haft feber osv .. jag känner mig fetttrött så jag somnar där.. men efter 1 timme vaknar jag till av att nån skriker ut ombordstigning stockholm... så jag får panik och hoppar upp och tar tag i mina grejor men har ju så bråttom att jag inte märker att nåt fattas....

  Väll framme vid gaten så frågar hon om mitt boardingpass.. och jag bah ah vänta.. men när jag väll kollar runt så märker jag vart fan e min VITA VÄSKA?????!!!!! 
  Tjejen kollar på mig och säger boardingpass tack!
  - ásså jag hade de i min vita väska och nu är den inte här!

  Du behöver ett boardingpass för att gå på flyget eller okej visa pass??
  Nee deeee e borta de med...
  -Då får jag be dig att vänta här så ska vi se vad vi kan göra...

  Då tänker jag okeej får väll åka in till sverige och fixa pass där...
  men efter 5 min kommer hon tbx och säger att

  -Tyvärr du får ringa svenska ambassaden de kan nog hjälpa dig...
  Då tänker jag okeej jag ringer dom och de löser sig...

  För de kan visst fixa ett provisoriskt pass till mig...

  Nu har det gått 3 timmar sen jag ringde dom och de lovade att de skulle hjälpa mig!

  Så inte hört nåt från dom än... har anmält att min väska e stulen osv... men jaha får vänta i 2 timmar nu innan mina värdföräldrar hämtar upp mig och min data kommer dö snart men vad jag än gör får inte somna!!!

  Jag skiter i vad som krävs jag tänker komma in till LKPG innan söndag thats it!

  Nu har jag lärt mig nåt
 • Somna inte på flygplatsen
 • Håll koll på din väska
 • Kolla inte på film hela natten för att sen va trött dan efter
 • Boka ingen surpriseresa utom tala om att du kommer så någon kan hjälpa dig...

51 min kommer min data hålla om jag inte hittar ett uttag...

Angry Kisses
/M


Just don't tell me how to live my life I've got to have control I live for the fight and I win every time

Är det sant?? Kan jag ha blivit frisk på en dag?? Va visst inte sjuk utan va någon 24timmars grej..hoppas de asså! Känner mig mycket bättre idag , tror att febern e borta och att rösten e back ... bara en sak som återstår det är tröttheten...
Mådde ju skit igår så låg bara i sängen och glodde film.
Började med Limitless som va fettbra  och sen såg jag Sorority wars älskade den filmen!!! Den är så jag!
Miss you D!!! come home<33

No words on my lips

...........................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................

THE GREATEST PLEASURE IN LIFE IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CANNOT DO.


You are sorry?? just fuck off!


I feel like I could die today ..

Seriöst skjut mig hatar att va sjuk! fryser sönder och har typ på mig mjukis hoodtröja linne , morgonrock och strumpor men jag fryser sönder ändå! pallar inte sitta uppe ska nog gå och lägga mig försöka sova lite när R begett sig till skolan...

Sjuk Tjej i UK...buhuhu

39graders feber ögonen rinner näsan e täppt och fettont i halsen så kan knappt prata...ush fy nu vill jag bara heeeeeeeeeem! hatar att va sjuk! har bara sovit i 2timmar idag och e helt slut och sitter och tvingar i mig en macka men kan knappt svälja...
Ska nog lägga mig i sängen och kolla film...och hoppas att jag mår bättre sen, inge kul att jobba när man e sjuk och känner mig så dålig som att jag kommer svimma...

Sår bleknar minnen finns kvar...


I know What you did last summer , Or do you?

Åt en jättegod middag nyss och är mätt i magen! Så mat kommer inte på frågan har nu ätit så mycket att det räcker för 1 månad haha!!
Men nu kom jag att tänka på nåt som jag inte kan hålla inom mig... haha asså okej detta e ingen sexblogg direkt och jag brukar inte prata om det.. men ibland så ångrar jag mig över en del som man haft sex med.. okeej nu låter det som att jag haft 100st vilket inte e så! Men jag är en person som tänker mycket och älskar att hålla mig fast vid saker som hänt.^^
När man går ut och festar och sen så leder en sak till de andra eller att man får för mycket att dricka att man inte riktigt tänker sig för.. och så händer det och så vaknar man upp dagen efter och ser den som ligger brevid och de kan de va tankar som
Vem fan e det ? Hur kunde jag gå hem med den? shit han va mycket snyggare på fyllan, Gud va ful !
Skjut mig varför gjorde jag detta..

Alkohol och sex det går typ inte ihop och bara gå hem med nån från krogen e bara slampigt tycker jag! Okeej e man singel och vill ha lite kul då e väll one night stands okej.
Men annars så tycker jag att sex är nåt man har med den man e tillsammans med och den man älskar.
Fattar inte riktigt grejen med att ligga runt??? varför gör man det ? asså sexet kan suga och då äre inte värt.
Jag har bara haft mest förhållanden men när jag började festa och så då fick jag känna på livet med alkohol och mer sex..
Det va förra sommaren som jag spårade ur och måde siså då skolan hade gått åt skogen och mkt annan personlig skit och de va då jag berstämde mig för att åka iväg med vänner och 12 killar i 3dar och där spårade grejer ut och jag tappade bort vännerna och killarna sa till mina vänner att jag hade mått dåligt och åkt hem så de drog med för allt spårade ut den kvällen..
och sen kom jag tbx från affären där jag hade varit för att köpa tugummi och då såg jag att ingen av mina vänner va kvar och alla killar va stupfulla så ingen kunde köra mig och ta en buss från de stället va omöjligt.
Så ja den kvällen spårade ur... alkohol 12 killar en tjej...
Sen kom skulden och skammen i mig ..
Och jag bestämde mig för att skita i allt som hänt och tänkte ta fan tag i allt sup inte bort din smärta och ligg inte runt!
Bråkade sen med föräldrarna en kväll och vart så ledsen att jag inte riktigt brydde mig om morgondagen så jag bestämde träff med en kille jag inte kände... eller vi hade ju sett förut och så men varför jag valde att träffa honom fästan jag bara hört skit ... de va att jag ville visa mina föräldrar att jag va så vuxen och kunde ta hand om mig själv osv.... så jo jag trotsade dom och träffade honom..så samma saK igen en sak ledde till en annan... men den historian om vad som hände stannar inom mig.!
Haft ett jobbigt år nu med massa problem och massa svek, lögner osv. Det va ett tag sen jag kände så för nån som jag känner för "D"
Han gör mig glad och vi kan prata om allt och även om jag skämms om förra sommaren så har jag berättat allt för "D" och han förstod och fanns där, när jag vakna upp på morgonen så e han den första jag tänker på och varje morgon så smsar jag honom eller så vaknar jag av att han messat mig.
Den killen har fått mig på fall han får mig att glömma hela världen och får mig att bara tänka på honom och som att ingen annan existerar.
Jag trodde inte att detta va möjligt men jag gjorde allt för att komma bort från linköping och det är nu som jag inser att det jag vill ha finns där nu iaf.
Jag har blivit så rädd för att känna så när de väll gäller att öppna upp sig för nån så blir jag rädd och backar undan och det e för att jag e rädd att bli sårad så jag vill hellre såra innan jag själv blir det..
NU känner jag att detta är annorlunda och att det faktiskt kan bli nåt och kanske de JUST HAN som jag letat efter och undrat om det finns nån för mig.
Förlåt jag har en tendens att skriva så mkt att jag knappt fattar hur mycket grejer kan jag ha inom mig att jag bara måste få ut det:..
Nu ska jag sluta skriva och kolla på en film
"KILLERS"

I have a boyfriend..

Vad kan man säga om kvällen igår?? JO det började med att jag mötte upp Kelly på station innan vi begav oss ut för att leta upp nån club så man kunde få igång festen.. Efter att ha gått runt i 20 min så såg vi en club som såg bra ut och de spelade även "On the floor" Så vi gick in dit och rakt fram till baren... hehe^^ Tog ett tag att bestämma sig om vad man skulle ha .. men så såg vi den rosa Champagneflaskan och tänkte satsa på den.
Gissa om den fanns kvar?? NEEEEE buhuhuhu vi som ville ha den, den som såg så lyxig ut...  Men tyvärr så va den slut så jag valde ut en flaska Rosé.
Rosén va god och det tog typ 10 min och hela flaskan va slut haha^^
Sen vet jag inte riktigt vad som hände men plötsligt så va vi inne på gayclub... haha asså jag fatta inte först att det va en gayclub.
Men efter detta så va de ganska så uppenbart.
En tjej kommer fram till mig och bah
Tja! du är söt
Jag bah tack du med
Hon bah Vill du dansa?
Jag bah eh nja...
Hon bah kom igen...
Då viskar hon nåt  i mitt öra..
Och de va nåt som fick mig att bah
ehhhhhh no no no no och jag bah skriker ut JAG HAR KILLE SRY!
Då kollar hon på mig och bah
Vad gör du här då?
Jag bah e festar men du är inte gay?
Och då fatta jag ojojoj jag va inne på gayclub haha^^
Och sen hittade jag mina vänner och de va då de sa att vi befann oss i GAYVILLAGE haha asså en hel gata fylld med gayklubbar...
Vid 2 så mådde jag inte så bra så drog in på nåt kebabställe innan jag tog en taxi hem och däckade i min säng^^
Vaknade upp för 1timme sen och mådde si så eller bättre än jag förtjänar kan jag lova!
Idag så fyller pappan i min värdfamilj år så blir en  god middag med champagne och sånt.
Bilder kommer när jag har hittat sladden till min Blackberry^^
Kisses
/M

I would kill for this!

MUmmmmma! Asså dessa skor är att dö för !!!
Vill ha dom!!!

Kvällens outfit!

Hittade en outfit yeeeeees!
Okej den e ganska vanlig men jag piffar upp den med smycken och och så;)
Fast blusen e genomskinlig... hehe men men ere party så är det.
Tänkte att par killklack till detta med och min snygga skinnjacka.
Håret e inte stylat än men sminkningen e fixad.
Snart tar jag bilen in till station.
Men saknar D <3
Fast du finns ju på sms!
Och snart ses vi när jag e hemma!
Puss på dig!<333

Kisses
/M

Nothing to wear ...

Jag planerar på att gå ut och PARTAJA ikväll och vad inser jag?? JO har knappt några festklänningar med mig eller några high heels.... asså Tilda hur tänkte du när du packa??
Du glömde:
 • Mobilladdaren
 • Festklänningar
 • Bankdosa
 • High heels
 • Dina favoörhängen.
 • Din svarta kuvertväska
Jag hade 2 veckor på mig att packa och jag lyckades ändå glömma det mesta!!!! ÅHH ASSÅ HELVETE!
SÅ utgång Ikväll och jag har Nothing to wear.....
Eller ska se om jag kan fixa ihop nåt för måste börja fixa mig snart och bege mig till station för att möta upp Kelly.
PS: Saknar dig<3: <3D>3

And everyday, you're in my headI'm so alone 
here on my own 
and I am waiting for you to come 
I want to be 
a part of you 
think of all the things we could do 

And everyday, you're in my head 
I want to have you in my bed 
you are the one, you're in my eyes 
all I ever wanted in my life

Here we are and you're too drunk to hear a word I say Start the car and take me home


Here I am and I can't seem to see straight
But I'm too numb to feel right now
Here I am watching the clock that's ticking away my time
I'm too numb to feel right now

Just tonight I will stay
And we'll throw it all away
When the light hits your eyes
It's telling me I'm right
And if I, I am through

ATT VÅGA ÄR ATT FÖRLORA FOTFÄSTET EN LITEN STUND, ATT INTE VÅGA ÄR ATT FÖRLORA SIG SJÄLV

Godmorgon sunshines!!!!
Vilken rolig kväll de blev igår... Följde med M till Macken för att han skulle tanka och jag behövde ladda på mobilen.
När vi hade tankat och begav oss mot kassan för att betala.. jo vad händer då?? Jo gubben i kassan som knappt kan engelska eller nåt och bara pekar med händerna hit och ditt... men vi ger honom kortet och säger att vi ska betala för bensinen... men gubben verkar ju inte fatta nåt eller så e han typ ny... Jo de slutade med att han tog sönder kassaapparaten!!! xD så vi fick stå i kö med 10 andra och vänta på att gubben skulle fixa kassan " men men efter 20 min så blev folk sura och började klaga på honom... men han fattade ju inte engelska och försökte säga nåt med att
-ojojojoj vad jag gjort...
Men han knde inte fixa nåt så folket fick gå utan att betala!
Haha stackars gubbe!!
Va skönt åka utan att betala haha! Men gubben fick stänga ner macken!
Fast inget verkar va gratis... för när vi kom fram hem.... vad ser vi???
JO bilen läcker^^^hahaha asså inget kul! Så tck och lov att bensinen va gratis"
Vaknade upp 8:39 idag (uk tid) och R börjar skolan kl 8:55.... fyfan vilken panik jag fick! Jag hoppa ur sängen och sprang ner.. och vad ser jag ??? R sitter i morgonrock och kollar film... daaamn fick panik och bah
R skolan börjar om 15 min skynda!
Så hon sprang upp bytte om till skoluniform och sprang till plugget och jag ber på knä att hon inte kom försent!
För om man kommer försent i England så får man "Detention" Kvarsittning... och inte så kul med de och tror hennes föräldrar skulle dampa...
Jag la mig vid 1 igår men halvsov bag för väntade på min Mr X skulle logga in på msn.. men de dröjde 100 år och jag somnade.. men vaknade till vid 3 och såg att han skrivit.. jag svara och sen somna igen.. haha jag va så trött!!
Idag ere fredag då och de e skönt med helg imorgon!
Vet inte vad som händer ikväll tror det blir bara att ta det lugnt.. men imorgon har jag planerat utgång i Manchester med några tjejer.
Men vi får se..
Nu blire frulle!
Ville duscha men finns inget varmvatten^^
Kisses
/MBesatt av denna låt!!! xD

Killarna avslöjar vad de tänder på hos tjejer.

Läste detta i Veckorevyn nyss och tänkte wow de va många olika grejer..
Haha sjukt att en del killar tänder på tjejer i mjukis än en tjej i sexiga underkläder.. jo man ser att alla boys tänker olika. Finns även en kille som sa att han blit tänd när en tjej har fina och lena händer.. Jaha de e visst inte bah boobs och ass som boysen ser ut de e en hel del..

Tajta skinnbyxor
Jag blir helt sjukt kåt när en tjej har tajta skinnbyxor på sig. Det är det snyggaste och sexigaste jag vet. /Arvid, 20

När hon rakar mig...
Jag älskar när mig flickvän rakar min pung. Hon börjar med att tvåla in mig för att sen försiktigt och varsamt göra mig hårfri med hjälp av hyveln. /David, 18

Jeansrumpor
Jeans! Många tjejer går runt med leggings, jag gillar hellre att se ett par riktigt snygga jeans som framhäver rumpan. /Alex, 23

Nytvättat hår
Jag älskar att vakna upp bredvid min tjej och känna lukten av nytvättat väldoftande hår. /Daniel, 28

En markerad midja
Jag kan tända på en midja, speciellt om tjejen har ett skärp för att markera den extra. /Nabil, 25

Nafsar i örsnibben

Det finns en sak som alltid funkar på mig och det är när en tjej biter lätt i min öronsnibb. Då blir jag galen. /Oliver, 18 

Mjukisbyxor
Sexiga underkläder i all ära men när min tjej har mjukisbyxor och sporttopp på sig blir jag helt galet tänd! /Liam, 23

Sexiga sms

Jag älskar när jag är på jobbet och min flickvän spontant skickar sexiga sms till mig där hon skriver vad hon vill göra med mig när jag kommer hem... /Andrej, 25

Nyvaken i min säng

En tjej är som absolut sexigast nyvaken, när hon ligger där med rufsigt hår och utan smink. Då vill jag bara slita av hennes sovkläder... /Mackan, 30

sexiga fantasier

Jag älskar när hon tar med mig i sin vildaste sexfantasi. Samtidigt som hon berättar vad och hur, och med vilka vi gör olika saker, smeker jag henne till orgasm. /Leo, 28

Vacker svank
Jag tänder på svanken, en fin form på svanken till exempel att den är kurvig eller djup. Han hon en tatuering där är det bara ett extra plus. /Mirza, 25

När hon är kåt
Jag tänder mest av allt på när min tjej är riktigt kåt. Jag kan komma bara av att se henne vara upphetsad. /Juan, 19

Sportiga tjejer

Jag blir sjukt tänd på tjejer som sportar. Det spelar ingen roll vad för sport det är, hela grejen är att se tjejers kroppar röra sig fysiskt. /Ivan, 27 

Tjejer som dansar

När en tjej dansar är definitivt en enorm turn on för mig. Speciellt till musik när hon går loss och förlorar sig själv i rytmen. Då går jag igång. /Karl, 24

Flås i nacken
Något jag älskar är när en tjej flåsar mig i nacken efter sex, det kan få mig att gå igång igen hur många gånger som helst, oavsett hur trött jag är... /Nicklas, 19

Endast skjorta
Jag gillar när min flickvän har på sig en av mina skjortor. Speciellt om hon bara har på sig den... /Max, 29

Basic look
Jag går igång på enkla saker, en tjej i jeans, vitt linne och utsläppt hår är allt som behövs. /Aron, 27

Humor och skratt

Humor är otroligt sexigt, en tjej utan humor funkar inte alls för mig. Vi måste kunna skratta ihop. /Jesper, 19

Beröm i sängen

Jag älskar att få beröm i sängen av min partner, mer sånt! /Kevin, 22

Visad njutning

Kvinnor som vågar visa att dem njuter helt ohämmat är det sexigaste som finns. /Vincent, 27

Kort hår = hett
Jag tänder på tjejer med kort hår. Det finns något lite maskulint och härligt i det. Jag får alltid för mig att korthåriga tjejer är lite vildare i sängen. /Hannes, 20

Självförtroende
Det kanske låter lite klyschigt men jag gillar självförtroende hos en tjej, och att hon trivs och är bekväm med sin kropp. /Mattias, 30

Händiga tjejer
Det är något med händiga tjejer som jag gillar. Att hon kan laga kranen om den är sönder eller att hon kan fixa saker utan min hjälp. /Max, 26

Vältränad rygg

Få saker är så sexiga som en vältränad rygg, jag gillar mer linnen som visar ryggen än urringningen. /Andreas, 18

Intelligens
Intelligens funkar alltid hos mig, det är något sexigt med en kvinna som man kan ha ett intellektuellt samtal med. /Noel, 26

Skånska tjejer

Jag tänder på tjejer som pratar skånska... Kanske är det Carolina Gynning som spökar i mitt bakhuvud, haha! /Josef, 23

Sexiga nyckelben
Nyckelbenen är den sexigaste delen hos en kvinna, jag har svårt att koncentrera mig om en kvinna har en tröja med ena axeln bar. /Jonathan, 22

Kontroll och initiativ
Jag tänder på tjejer som tar initiativ, när hon visar att hon vill ha mig och att hon tar – och har – kontrollen. /Martin, 27

När underlivet doftar

Om jag går ner för att slicka henne och känner att hennes underliv luktar starkt och distinkt blir jag helt galen, det finns inget mer upphetsande. /Wilmer, 19

Bröst i alla former
Vissa män gillar ögon andra gillar rumpor men jag är en bröstman. För mig spelar det igen roll hur stora dem är men en snygg tröja som framhäver brösten är alltid en hit hos mig. /Leon, 23

En vacker hals
En lång svanlik hals kan få mig att vända på huvudet en gång extra. Jag gillar när tjejer framhäver sin hals genom att sätta upp håret i en hästsvans. /Samuel, 22

Pilla i håret
Jag älskar när jag ligger i soffan och min flickvän börjar pilla mig i håret. Fortsätter hon så leder det antagligen till något mer... /Samuel, 25

Höga klackar

En tjej som har ett par höga klackar och som kan gå i dem tyder på självsäkerhet och sånt går jag verkligen igång på. /Tim, 29

Fina och lena händer
Jag älskar fina och lena händer som jag kan smeka. Det är viktigt att hon tar hand om sina händer och sina naglar. /Jovan, 27

Passionerade tjejer
Jag älskar att se en tjej som brinner för något. Mitt ex älskar att måla tavlor och att se henne när hon var som mest fokuserad på att måla gjorde att jag gick igång. Men det spelar ingen roll vad en tjej gör bara hon brinner för något. /Viktor, 21

Kurviga tjejer
Jag gillar att hon är lite mer kurvig och att hon har former som hon trivs med. Självsäkerheten är viktig. /Sixten, 24 

Flitigt flörtande
Även om man är i ett förhållande så vill jag att hon ska vara flörtig mot mig. Jag går igång på att en tjej är lekfull. /Emil, 22

Härlig mystik
Jag gillar mystik, att en tjej inte avslöjar allt om sig själv från början utan att hon överraskar mig. Man ska undra vad hon kan mer. /Felix, 28

Fylliga läppar
Helst ska det vara naturliga fylliga läppar, sånt är sexigt. Då börjar jag fantisera om hur det skulle vara att kyssa henne. /Liam, 18


Making love to you in a bedford room Made of sand and sea No place I'd rather be No one else I wanna please

Making love to you in a bedford room Made of sand and sea  No place I'd rather be No one else I wanna please
Baby, turn it up, up
You sound just like love
You gon' make me stay
Baby, turn it up, up
You sound just like love

Lunch time

Städat i huset och har även hunnit med att gå ut och köpa Glamour hehe^^
Åt lunch förut med ... haha måste va första gången på 1 vecka som jag äter lunch , tycker liksom att portionerna i UK e enorma så jag äter i princip bara middag ... men igår va vi ju ute och åt så jag åt lite av varje så inte så proppmätt .. Så bestämde mig för att fixa en lunch men orkar inte äta mackor så blev pasta med ost och sås och majs fett gott och enkelt att fixa
Men ändå så e jag fettmätt nu så frågan e kommer jag palla att äta middag sen ikv? haha vi får se.
Sitter i Tv rummet nu och kollar på Privileged" Fettbra serie .
Snart Kommer R hem och vi ska nog ut och ta en promenix.
Kisses!
Bild på min lunch haha kolla in tallriken xd!

Dessa låtar betyder nåt för mig

Jag och Musik ja ni jag älskar musik typ bästa som finns och jag lyssnar alltid till inehållet i låtarna så har lättare av att beröras av den.
Men finns en del låtar som har en betydelse för mig .
Låtarna jag lyssnade på när jag mådde si och så och även låtar som gör mig glad.
Alejandro Lady Gaga:
Den låten lyssnade jag på mycket förra sommaren och även i år med vad låten betyder för mig: Jo den är ju grymt bra sen är det en låt om att släppa taget och gå vidare
Hon sjunger ju "dont call my name im not your babe"
Men den låten kan förknippas med dåliga grejer i mitt liv med men gillar den så kommer inte sluta lyssna på den
Cascada: Dangerous
Den låten e en bra danslåt! Men det jag tänker på när jag hör den är att man träffar på en kille och så är han inte den man tror och får se att det va ett misstag att lära känna den killen.

The Pretty Reckless: Make me wanna die
En typ rockig kärlekslåt om en tjej som inte riktig vet vad hon vill..
Jag lyssnade faktiskt på den när jag mådde dåligt pga massa skit
JUst dessa ord tänkte jag på "You make me wanna die, I will never be good enough for you"
När livet rent ut sagt va skit och man ville bara ge upp men gjorde inte de även om man mådde dåligt och va sårad osv. Fast man typ ville dö så kämpa man sig upp från botten !
Den låten gjorde mig stark igen.

Taylor Swift:You belong with me
En låt som gjorde mig glad och får mig att hoppas på att det kommer dyka upp nån kille som man aldrig vill släppa.¨
Den låten e min favo typ:)
Taylor Swift: Back to december
Finaste låten asså!!!! ojoj vad många tårar jag har fällt till den ska ni veta... en låt som jag lyssnat på repeat i 2 månader.
När jag lyssnar på den så tänker jag tillbaka på saker som hände förra året med ex och sånt..
Man tänkert typ tillbaka på sånt man gjort och man sitter och ångrar sig.
Låten handlar ju om hur en tjej dumpade en kille och nu sitter hon och ångrar sig då hon inser att hon älskar honom och darf sjunger hon"I would go back to december"Hon vill spola tillbaka tiden och ändra på allt.
Även ordet "You gave my all yor love all I gave you was goodbye"
Han gav henne allt men hon va feg och rädd för att känna så hon lämnade honom.
Asså nästan omöjligt förklara hur mkt den låten betyder för mig: låg jämt och tänkte på vad jag ville få ogjort och låg och grät i timmar..
Den är grymt fin och jag älskar den!

Taylor Swift:White Horse
Låt nummer 2 som jag lyssnade på konstant i 2månader
Handlar ju om en tjej som litade på en kille och älskade honom och allt så fick hon reda på att han hade varit med en annan...
Hon blev ledsen och insåg att det inte är en disneysaga och att prinsar inte finns... men så kommer han tillbaka och vill ha henne igen ber om ursäkt..
Han frågar henne
-Do you love me?
Yes
Can you forgive me?
........ no så lägger hon på luren.
Ibland så måste man vakna till och inse att man inte kan förlåta och måste bara gå vidare om man själv ska må bra!
Hilary Duff:

Someone's Watching Over Me

OM att bli sviken .. när man litat på nån och nån har lovat dig allt så kommer den och sviker eller så lovar den va vid dig men sen bara tar och drar.
dessa ord
"So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Varför ska man må dåligt pga av nån---
Varför ska man gå och va depp..
Det gäller att va stark och tro på sig själv och tro att allt kommer bli bättre.
Hilary Duff: What dreams are made of

have you ever wondered what life is about 
you ca search the world 
and never figure it out 
you dont have to sail the oceans,no no no 
happiness is no mistery 
and here and nowits you and me and... 

hey now,hey now 
this is what dreams are made of 
hey now,hey now 
this is what dreams are made of 
ive got somewhere i belong 
ive got somebody to love 
this is what dreams are made of

Ridningslektion och Restaurangbesök

Solen skiner här men hörde att det bara är +12 hemma i lkpg haha rätt åt er! Eller neej okej skoja..hihi^^
Igår va en busy day började med att jag skulle lämna R på station för dom hade nån slags friluftsdag igår de klättra paddla kanot osv.. Lämnade R på station vid 8 (uk tid) sen begav jag mig hem, fixade lite i huset med ,sen så sken solen så jag gick och la mig ute med min cosmo. Skypade även med mammi och brorsan .. I confess jag saknar er som bara den! och pappi och lisa med!
Men ni vet vädret här e lite strange^^ vid 15 tiden så begav jag mig till station igen för att hämta upp R och när jag lämnade huset så va det strålande sol och jag hade bara shorts och skjorta på mig och ballerina...men på 5 min så försvann solen och gissa vad? Jo det börja ösregna så jag och R fick springa hemåt men vi vart ändå dygnsura och det rann vatten från båda oss... man kunde seriöst tro att vi hade badat xD
väll hemma så spela jag och R "Just dance" och de va fettkul men kan säga en sak det käns idagxd..
Vid 17 så kom S hem så jag och R fixade oss för R skulle iväg på ridningslektion och jag ville följa med.
De va kul att se hur en ridlektion går till och jag tycker det ser så lätt ut att bah sitta på en häst och så men igår så såg jag att man verkligen måste anstränga sig och att benen får bra träning av alla rörelser man måste göra.
Men hennes lektion varade i 1 timme och efter de begav vi oss hem för att träffa M och sen vart det åka till en restaurang och käka middag där.
Restaurangen ligger typ 10 min ifrån deras hus och det va en jättemysig kinesisk restaurang.
Tyvärr så pajade min kamera 100 år sen och känner nu att det är dax att skaffa en ny.... och så glömde jag min blackberry hemma så har tyvärr inga bilder....
Det va fettgott iaf!
Vi beställde in 3 rätter var
jag började med Tai soppa för att sen gå över till anka ... men sättet på hur man skulle äta ankan på de va nytt för mig.
För servitrisen kom in med min anka in och tog fram kniven och skärde den i bitar och sen så såg jag även att det va bröd till ankan eller någon slags tortilla trodde jag ... och då förklarade dom för mig hur man äter den och de va bara att ta tortillan ta lite ankbitar hälla över sås och rulla in. De va ovanligt men det va gott!
Sen kom sista rätten in och jag beställde crispy chicken med grönsaker och sås och de va så gott! Men hade ju ätit soppa och anka innan så jag va ganska så mätt xD Juste testade även kinesisk öl igår.. Testigato tror jag att de hette.. sen var de även vin vi hade till och de va gott för jag e inte fan av rött vin men det igår de va gott, haha kanske börjar mogna till och lära mig att dricka vin.
Orkade inte med en efterrätt så fick bara annas och efter de så va alla mätta och glada och vi gick hem.
Så ja jag hade en fin dag igår!
Btw där jag bor nu asså e de typ svaret på Stockholms Östermalm eller de kanske e ännu bättre för här e de typ normalt att äga en Bentley eller Ferrari och husen e hur chicka.
Man e nog inte normal om man bor här och inte äger en Bentley ,Ferrari elr Merca .
Seriöst har inte sett en endaste volvo,ford kia eller nåt sånt här utan ser bara fettdyra bilar...
Men nu måste R till skolan så jag måste hjälpa henne att fixa sig!
Hörs sen!
Kisses<3
P.s ska köpa en kamera så snart kommer ni få massa bilder just hold on!

Mine

Update om gårdagen kommer sen när jag fått några timmars sömn.
Trött som bara den! Men hade en fin dag, dax att bege sig till rummet lägga sig i sängen lyssna på musik ett tag och nana.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Mine <3

Have you ever thought just maybe You belong with me.

Sry för dålig update men mina tankar e på annat håll och bara för de så glömmer jag att blogga.
Det är inte ofta som man träffar på en person som man kan prata om allt med och den personen vet att det bara är mellan oss, jag gillar även att om inte jag och den personen känner varan så bra så känns de som att vi snackat i 100 år..
Jag har ju haft det lite hit dit detta år och förra året och tappade faktiskt tron på att jag nånsin skulle bli glad och hel igen.. men nu så tror jag att jag hittat det som får mig att le och tiden får visa hur det kommer att bli.
Haha Familjen om ni läser detta Miss you;)<3!
Btw alla i England tycker att jag ser ut som en 16åring vet inte tar man de som en komplimang? När man e 20 år xd...
Men nu ska jag lägg mig ute i solen och bättra på brännan.
KISSES!!!

Tisdag M is happy!

4 timmars sömn men det skiter vi i, utan jag e uppe och hjälper R att fixa sig till skolan! Så nu sitter vi och äter frukost eller aa hon äter jag sitter brevid bloggar och dricker kaffe. Om jag inte ska falla ihop då måste jag ha kaffe!
När R beger sig till skolan så ska jag fixa lite grejor här i huset och sen tänkte jag bege mig mot stan och checka läget .. tänkte köpa comsmo lägga mig i solen och njuta.
Men nu måste vi dra mot skolan.
Btw fick en fin surprise igår en lite mp3 från philips så nu slipper jag slösa batteri på mobben och kan njuta av min älskade musik, och en mini mp3 räcker för mig ..för tycker de e onödigt att köpa ipod om man redan har en iphone!;)
Hörs sen
PS. Familj och vänner jag saknar och älskar er! och tänker på en person med du vet vem du e:D<3
Kisses
/M

Miss you!!!<3

2 veckor och nu känner jag av hemlängtan men mest av allt så saknar jag L .. haha okeej du kan va jobbig som fan men saknar ditt skrik saknar tiden då du stormade in i mitt rum 5på morgonen och bad mig att gå upp och gå ut och leka med dig.. haha de va tider det och jag kmr ihåg hur arg jag blev på dig för många vet nog att jag hade problem med sömnen ett tag så la mig typ vid 4 och så stormar L in i mitt rum 5 på morgonen.... jo fatta hur glad jag va!!!
Men L och N saknar er som bara den!¨
Och du N jag kommer ihåg alla våra bråk och kommer ihåg när du kom till mig när du ville ha råd haha så söt! Fattar inte att L du fyller 4 snart och N du e fan Fjortis snartxd
Och mig behöver vi inte tala om får ångest när jag tänker på att jag e 20 asså 21 nästa år hjääääälp...
L vill krama om dig eller gå ut och leka med dig!
och N jag vill prata med dig och jag vet att du lyssnade på mig när jag kom till dig med mina problem... haha N du fick typ ryck på mig men vi kom ändå överens.
Älskar er mina kära syskon!
Och mamma pappa saknar er med hehe;)<333
Love you baby<3

Living the dream in London

Vaknade upp för 4 timmar sen och har hunnit med att damsuga hela huset städa och tvättar nu så har inte så mycket att göra och är trött på att sitta framför datan eller kolla på tv så tänkte göra nåt sjukt.. haha nja inte så sjukt utan tänkte gå ut och gå runt i området , typ ta en promenix och gå till affären måste köpa vax och tugummi .
Btw nu är det klart och jag förflyttar mig från Manchester till London så snart e jag officielt LondonGirl yeeeees så glad jag e!
Familjen jag fått kontakt med bor inte så långt från Greenwich där en vän bor så de e perfekt läge!
De har 2 pojkar tvillingar de e 2år gammla hur söta som helst!
Så nu e de en vecka kvar i Manchester och sen e de dax att packa igen och bege mig till London!
Jag har även insett att om jag vill få ett bra liv här så tänker jag lämna mitt förflutna bakom mig och tänka framåt.
Jag har flyttat till UK för att leva livet och för att träffa nytt folk och för att kunna växa som person så nu glömmer vi allt skit som hände i Linköping de e "in the past"
Känner på mig att detta år kommer bli ett minne för livet och om 1år så kommer jag va en annan person och jag kommer trivas med mig själv!
Har faktiskt funderat på att antingen söka till högskola sen nästa år eller vem vet jag kanske stannar i UK ett tag för seriöst vem vill leva livet i Linköping? inte jag!

So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

Lägga ner ?

Kan inte sova jaha där kom de tillbaka igen mitt sömnproblem.... åhh neej inte igen!
Asså du ger mig huvudvärk bara ditt namn får mig att vilja ta en pistol och skjuta... men nu får man inte längre skriva av sig i sin blogg utan att nån ska komma säga emot! Och varför får jag jämt skit när den idioten är boven i de hela! Åhhh orkar inte mer!
Men om jag inte får skriva vad jag tycker och känner då e de ingen idè att ha blogg eller?
Kanske lägger ner allt för vad har ni med att göra om vad jag gör om dagarna..
Sry fettarg nu så skriver massa skit de e bara ord inget mer än ord....

Good Night

Dax att nana update om helgen kommer imorgon!
Kisses
/LondonGirl

All I know is yesterday is gone And right now I belong To this moment to my dreams

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me
It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart


TIME TO FLY.
And when you're down and feel alone,
Just want to run away,
Trust yourself and don't give up,
You know you better than anyone else,

In a moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of yesterday,Payback is a bitch! So prepare you are going doooooooooown!

Åh vad himla sur jag blir nu hur fan har du rätt att gå och snacka så mycket skit? Vad tror du att du är ärligt svara mig vad vinner du på att vara en idiot som sprider falska rykten? okej liksom om man snackar bara så där men fy fan för dig att gå och säga saker som du inte vet ett skit om !

Bara för att du verkar va så jävligt sur på mig kan du inte ta det med mig då?Mn du har fan ingen rätt på att va sur på mig fatta det! måste du ta och blanda in andra som är helt oskyldiga, kul liksom det började med dina förudmjukande sms okej aa jag sket i dom trodde du fatta när en person inte svara någon kanske betyder att den inte vill prata eller kan inte din tröga hjärna fatta detta? Men nej du verkar  ha psykiska problem för plötsligt kommer du på att gå och snacka så mycket skit för din kloka hjärna tror att du kommer bli omtyckt om du sprider massor med Gossip men vet du vad? Du kommer bara bli knäckt till slut kanske kommer folk gå på alt skit du säger i början men sen ska du få se payback!

Trodde du skulle lägga av efter du blivit tillsagd men nej du skickar ett sms till mig mitt i natten och säger att jag är en skallerbytta men vad tänkte du att jag bara ska höra på allt Gossip du bombar folk med?

Men nu säger jag en sak om du inte följer mitt råd och lägger av så kommer du få se på payback som bara den, så gullet lägg av och skaffa dig ett liv!

Kanske dags att öppna min tjäft och yttra mig, så du får känna på livet som the Evil one..


SKÄMTA BORT DET JOBBIGA.

Vet faktist inte riktigt om jag vill eller orkar höra mer av allt det där?!  Min hjärna sprängs snart om jag tänker nått mer, och det är bokstavligen.

Sitter här och är redo att dunka huvudet i väggen, haha, det skulle allt se riktigt kul ut. Jag vet, jag kan inte vara så allvarlig.

Jag vill bara skämta bort allt så gott som det går, så jag slipper känna av skiten. Iskallt alltså.. Helt ärligt så vet jag inte vad  jag ska ta och göra, Och jaaa!! Nu låter de som om jag är värsta klago bruden, Och JA igen!! Det är ja, men FAN jag vet inte längre.  Vet inget längre ingenting...
Därför jag tycker om bloggar, för dom är inte levande! Dom tröttnar inte på ens problem och på nått sett lyssnar dom också! Haha och nu tänker ni att jag är allmänt psykad, men Nej! Jag bara tramsar med ord! Ord, ord, ord. 

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder.Förra året var det på ett helt annat sätt. Nu känner jag mig bara jävligt deppig, ensam och övergiven. Inte så kul direkt. Jag orkar helt enkelt inte mer med allt detta vill bara få må bra nån gång! Asså har flyttat från Linköping men allt skit når mig ändå.... HUr mycket kan liksom en människa klara av med?

*Svek

*Brustet Hjärta

*avslutade relationer

*Skitsnack/bråk


Men okej jag kan erkänna är  nästan alltid glad och försöker omvandla det jobbiga till roligt men ibland så funkar det inte och då står man här kollar på sig själv och tänker om jag ler så tror alla att jag är glad och då gör man det,aldrig att man tänker tanken att visa hur man känner eller mår.

Om man kollar på punkterna överst så det som sårar mig mest är punkten nr 2, Sen jag var en liten flicka så älskade jag sagor som Askungen,Snövit,Törnrosa mm. Dom handlar liksom om hur alla får sina lyckliga slut och äntligen hittar sin drömprins jag hade som barn alltid sett fram emot att växa upp träffa min prins och allt skulle vara perfekt men hållå livet är inte en saga! För nu så har man växt upp och fattat att inte kärlek alltid är så vackert, utan kan även vara riktigt grymt, Tänker inte ta upp alla relationer jag haft för blir nog en del men fanns 1 speciell person som betydde mer än andra när jag träffa dig så lyste jag upp du förgyllade mina dagar trodde vi skulle vara för evigt men nej detta va ingen saga du svek mig gång på gång men jag förlät dig, Men när du svek mig den sista gången så kunde jag aldrig förlåta dig igen. När vi va hade jag en mur kring mig men när vi splittrades så föll denna mur.  Jag var inte säker längre hela min värld rasade för jag trodde jag kunde få leva en saga.  Så vart har allt detta tagit mig ju jag kan inte öppna mig jag vill aldrig mer ge mitt hjärtna till någon för det finns inget kvar är bara is.    Så sitter man med sina vänninor kollar på film där alla tjejer träffar sin drömprins men jag kan inget känna längre jag fattar bara att kärlek existerar på film och i sagor.

Även när man träffar någon så pushar man bort den för man vågar inte chansa tänk om den lämnar mig med? ´

Det är pga dig som jag har detta tankesätt du lekte med mina känslor men det var ingen lek, du log när du svek mig och lovade aldrig göra om igen, men då kom sista sveket och jag orkade inte mer.

Men nu är jag trött på detta du ska inte få förstöra allt för mig utan jag ska få styrkan tillbaka att kunna känna och älska igen!

You started this game so enjoy playing it with yourself;)

Du är inte värd ett öre för att jag ska slösa min tid på dig, gör vad du vill bryr mig inte varje gång du gör nåt så kommer jag bara se hur himla patetisk du är! But remember even If you think you are something, then you are wrong I´m so much better then you!


Shit happens, live goes on just be strong!


My life and I decide how I live.

Inga mer tårar ska jag fälla, Inga mer misstag ska jag begå, inga mer idiotkillar ska jag träffa.
Livet blir ljusare nu och livet kommer bli bättre från nu!
På med Smilet bara och kör bara kör!
Vi lever en gång och hellre chansa leva livet än att sen återblicka livet och ångra allt man aldrig testat.
Man lever som sagt bara en gång och man ska göra det bästa av sitt liv och skita i allt/alla andra! Ingen kan säga till dig hur du ska leva ditt liv utan det är bara du som bestämmer!

För jag Har tagit Studenten.

Idag är det ingen vanlig dag för alla 3or på gymnasiet för idag är det den dan då man får klä upp sig i sin fina klänning , stylla till håret och dra ut mot Champagnefrukosten med alla 3or och sen går man mot skolan har sista sista avslutningen och sen så ere 2 min mellan alla klasser och då är det dax att springa ut .. jag gick på Katedral i Linköping och vi har finaste trappan så det känns mäktigt att springa ut från den skolan.
Exakt 1år sen så tog vi Studenten och det känns helt jävla sjukt!
Ser iaf att studenterna i år har tur med vädret ingen regn!!! så ni borde va fettglada! Då vi förra året fick sämsta vädret ever tror de va typ 13 grader varmt och det spöregnade! Men vi studenter va happy iaf!
Nu 1år senare så e jag i England och på ett sätt så saknar jag faktiskt gymnasielivet , visst det va massa plugg och så men ändå så va man trygg på ett sätt för nu så e man ju vuxen och står på egna ben.
Att 1år har flygit förbi så snabbt är helt sjukt ni 92or som tar studenten idag för er så kommer det flyga förbi lika snabbt och ni kommer känna samma när ni ser 93orna springa ut... Ni kommer tänka oj har 1år redan gått??
Helt sjukt att tiden bara flyger förbi och man drabbas av panik då man tänker att hela livet kommer flyga förbi.
Visst många e lyckliga idag och tänker HELL YEAH SKOLAN E SLUT!!!! MEn okej skolan e slut men vad har ni för planer efter? Visst en del njuter hela sommaren och börjar plugga direkt och en del lyckas med att få jobb men dom som inte vill plugga eller lyckas få jobb, Vad händer med dom... jo de blir arbetslösa.... kul att kallas det!
Nu ska jag inte va sån utan Studenten är nåt man gör 1gång i Livet så njut av denna dag!!! För som alla andra dagar så kommer den att ta slut och det enda ni kommer att ha kvar är bilderna och minnena.
Lite update om livet i UK:
Jo skrev ju för 1dag sen att jag inte riktigt trivdes i Manchester längre och att jag hade kommit i kontakt med en familj i London och nu har vi kommit överens om att jag ska åka ner dit idag och spendera helgen med dom och se om vi passar för varan, men tror det kommer bli bra och en till grej är att en av mina vänner bor nära där så då kan vi umgås när vi väll får tid över... eller vänta våra familjer känner ju varan och tjejerna e bästisar perfect!

Ni blire frulle och fixa lite innan jag beger mig mot LONDON!!!
YES NI HÖRDE RÄTT
LONDON BABY LONDON!!!!!

Staying in UK or going back home already

2 veckor.... lång tid?? nooot
Igår så skrev jag att jag inte visste om Au pair grejen va mitt?? för de gör jag inte men va ganska så nöjd iaf men nee inte längre i Manchester så kommer jag inte att stanna för hänt lite skit och jag känner att jag inte vill va här längre! Så har sökt runt efter lite andra familjer i UK och fokuserat på London denna gång för tror att det är mycket bättre där.
Men om det skiter sig så tar jag nog och köper en biljett hem och drar.
För så ska de inte fortsätta vem helvete blir sur på att man inte stryker bra? när man aldrig gjort de .. men men ifs så vare bra att vi började bråka" för jag va inte så glad här och kände mig bara ledsen varje kväll.
Så nu får vi se hur det blir om det blir London eller om det blir Linköping igen.... åh jag  villi nte  till LKPG men men får väll bita i de sura äpplet då och acceptera läget.
Ni som läste mit lååååååånga inlägg igår... asså seriöst är mitt öde att  va kvar i LKPG? och se den människan 24/7?neeej tack !
BTW har även fått ett erbjudande från USA jo ni vet drömstaden New York men vet inte om jag vill ända dit visst familjens erbjudande låter nice men ändå jag e inte så pepp på att dra dit och jag vill inte vara borta i 2 år..
MItt liv e kaoooooz nu och jag vet inte vad jag vill.
Men hoppas att det blir London annars som sagt heej LKPG igen..
Blire att åka hem så blire plugg där sen får vi se vart jag kommer att hamna.

Pretty in Pink


What Hurts The Most


Tell me what do you want from me,Come on now, set me free.

Idag så skiner solen här med men vet inte om det är så varmt för har inte varit ute än. Hoppade nyss ur duschen och sitter här med nytvättat hår och luktar cocos.
R är med sin mamma idag så jag har de ganska slappt om man ska bortse från att jag fick i uppdrag att stryka tvätten... ush sånt e inte jag van vid mamma gjorde de hemma jag har aldrig rört ett strykjärn i hela mitt liv haha XD
aja ska byta om till nåt fint och sen ere bah att sätta igång undrar hur det kommer att gå.. hoppas inte att jag bränner kläderna... hehe.

Still harder gettin up, gettin dressed, living with this regret
But I know if I could do it over
I would trade, give away all the words that I saved in my heart that I left unspoken.


My biggest mistake I'm blinded by your eyes I wanna run but I don't know how

My biggest mistake
I'm blinded by your eyes
I wanna run but I don't know how
You just crossed my border now
We're playing for the fights emotional games 
I'm turning off my eyes.
You once made this promise
To stay by my side
But after some time you just pushed me aside
You never thought that a girl could be strong
Now I'll show you how to go onAnother place, another time, another world, another life.

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong, boy I must had been out of my mind.
I almost loved you, but I saw the real you, and I blew it.
I'm always gonna be the best thing you never had,
I't sucks to be you right now
You dont deserve my tears, I guess that's why they ani't there.
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
I'll soon be over you. Face the fact, I'm the one that got away,
Another place, another time, another world, another life.Hair

Jag e fan helt jävla omöjlig speciellt när de gäller min hårfärg... jag kan aldrig bestämma mig för hur jag vill ha det.. färgade faktiskt håret förra veckan innan jag flyttade till UK... och de blev typ ljusbrunt men nu så har jag redan tröttnat på färgen och e sugen på nåt åt de ljusare så vill ha denna hårfärg som Kenza har på bilden.
Ni ska få se på hur mitt hår har sett ut under åren...
Jag: 2008 med hmm ganska ljust hårxd

brunt hår med ljusa slingor:

Ljusbrunt hår:

Jag svart hår:

Ljust hår:


Sista bilden typ denna färg e jag ute efter eller lite ljusare med:p så ska kolla runt om de finns bra frisörer i UK som kan ge mig min drömfärg:D


Sometimes I think a takedown´s better than sex.

Haha jag älskar Blair och hennes sköna kommentarer!
Serena: B, I went to the morgue today.
Blair: What is that, a sex club?
Serena: A place where they keep dead bodies. I had to identify one because he had Chuck's I.D.. Don't worry, it wasn't him.
Blair: I'm not worried.
Serena: But Blair I just hung up with my mom and Chuck is missing.
Blair: Well consider him found. He was in the Rue de Charenton an hour ago.
Vädret I Uk idag e väll siså så jag har inte gjort så mycket utan jag och R har bara chillat kollat på film och spelat spel. Nu ser jag att solen tittat fram så vi drar ut ett tag eller så stannar vi hemma och ser på en till film. Men men har inte så mycket mer att säga utan ska dra mig.
Hörs sen!
Kisses
/UnitedKingdomGirl

Playing with water.


There was a girl who never knew love untill a boy broke her heart.


Dagens outfit

Mot parken sen danslektioner med R!
Kisses
/UnitedKingdomLivingGirl

I don´t need you I have ChanelYou don´t need to be right all the time its okay to make mistakes and learn from them


The day I will get rid of you will be the best day in my life!

För de första man ringer inte folk mitt i natten och för de andra vill man nåt så kan man säga de lugnt man skriker inte på nån i 50 min ich enda orden som kommer ur personens mun är "hora" jo du kan många ord du...(not) efter 50min samtal med dig så fick jag aldrig ut vad du ville för du kunde inte riktigt uttala dig utan du skrek för de mesta och när jag väll frågade vad du ville så sa du.
"håll käften!
Men om du ringer mig så måste du vilja nåt och eftersom du skriker på mig så är du arg på nåt??
Fast som sagt fick inte ut vad du ville... och alla hot kom igen (SO LAST YEAR!  Jag har fått nog från dig kan du ta och fucking ge dig nån gång??? eller måste jag köpa en pistol och skjuta dig?Eller ska jag köra på dig eller vad fan vill du????? Säg mig de jag vill veta! Mitt tålamod har varit stabil men nu de rasar dag för dag och det enda jag drömmer är att hålla en pistol mot ditt skalle ... Skulle seriöst göra vad som för att slippa dig och du verkar ej ge dig så vadå vill du att jag ska skjuta dig???
Det enda jag ber om är att få mitt liv tillbaka som du tog från mig!
Sry grovt inlägg men blir så jävl* arg !!!!
Man kan aldrig få va ifred och aldrig ha de bra!
Haft en fin dag idag med middag ute och sen sket vi i bion och stannade hemma åt chips och kollade på Harry Potter 7 del 1 fett bra va den och nu så längtar jag efter att  se del 2!
Nu blire duschen sen sängen.

Kisses
/M

I'll always remember Our summer

No place I'd rather be
No one else I wanna please
No one but you boo I got you
You got the best of me

Usually I'll be gone before
The morning lights
Mot parken xxxx!


Laugh as much as you breathe and love as long as you live.


Sometimes when you loose hope you can get it back.

Godmorgon bloggen!!!
Har egentligen en del grejer jag vill skriva av mig men nu skiter jag i de då allt är fullkomligt sjukt obegrepligt och jag fattar ingenting längre... Känner mig som en 5 åring som inte vet rätt och fel.
Känner mig som en nyfödd som föds in i världen och inte vet ett skit om hur hemsk livet egentligen kan va..
Men men nu räcker det med detta! Jag ska försöka tänka på annat!
Nu blire frulle och sen hörde jag att det blir bio och äta ute ikväll.
Kisses
/M


Good Night Manchester and Linköping


Day out in Manchester city!

IBland så blir man så jävla arg på sig själv.. asså varför ska jag jämt råka ut för saker varför kan det aldrig bli bra för... åh fett arg på mig själv nu!!!!!! men men pallade inte tänka påt så drog till Manchester City med girlsen och de blev god mat, shopping ,fika tjejsnack osv. Riktigt rolig dag fick jag även om jag visste en sak innerst inne men tjejerna va så söta och vi hade grymt kul! Haha måste säga en sak efter idag så kan jag säga att jag är svag för ringar 3 par fick följa med mig hem och även massa annat.
Det jag e mest nöj över är nya jackan min favo!!! Love it;)
Nu så ligger jag i sängen på mitt rum och tänker igenom allt men kommer inte fram till nåt och nu när den andra personen vet så blir det inte bättre... jag freakar typ ur när den hör av sig och får typ svimma känslor och känner att hela kroppen domnar bort.
Jag som va så glad nu och planerade att börja om från ruta ett och lämna allt bakom mig.. nu så blir jag den rädda lilla tjejen som inte vet nåt och inte vågar nåt, den lilla tjejen som flyr undan sina känslor och sina problem, tjejen som flyr undan från att hantera sanningen ... jag ser mig själv tillbaka där i mitt mörka cirkel , stället där jag befann mig på några månader sen och nu är det samma grej igen... Är det mitt öde eller vad är meningen med detta? njaee jag orkar inte kan inte jag bara lägga det åt sidan ett tag och ta tag i det sen.. njaa funkar inte riktigt så va...
Sluttjatat om detta nu ska ni få se på bilder från dagen:)
FINAST E DENNA PRESENT:D TAAACK LOVE IT<33 (Halsbandet)

Going to Manchester city with the girls!

Dagen igår ojoj bästa typ av alla mina dagar i UK sålänge:P
Först så va jag och R ute i parken och sen vart det äta ute med hela familjen och efter de så blev de finmiddag hemma hos dom....wait for it... vi drack .....???? Dom Perignon yeees yeees gott vare och champagnen har nog satt sina spår idag men men det va trevligt.  Vi va även på pub igår och de va kul och kan säga en sak England är inte som Sverige alla sitter inte i sitt hörn och ingen kollar snett på någon utan alla är hur trevliga som helst och hälsar.
Så vad gör jag uppe nu när jag la mig vid 3 igår????
Jo ska träffa upp 2 tjejer idag i Manchester City och får se vad vi hittar på:)
Men nu måste jag fixa mig för ska få skjuts dit.
Hörs sen!
Kisses
/M


Utgång i UK!!!!!

Fixad och klar e lite lagom full på Dom Perignon så nu kör vi Utgång i Manchester!!!!!
Puss folket!

stupid Mathilda.

Dummmmmmmmmmma tilda! Hur helvete tänkte du när du packa???? jo du tänkte inte att det e typ sommar ute och att man kan behöva ha med sig bikinis... neeeej neeej och vad fan du glömde dina älsklings shorts och solkräm... Så det är Hooooooot i UK idag och jag dör för jag glömde mina bikinis!!!!!! STUPID TILDA!!!
Får vänta tills min "värdfamilj" kommer hem och fråga om de ska in till stan så kan jag hitta några shorts och bikinis..
Funderar på en gul bikini eller typ rosa.. Riktigt fint när man e brun!
Den va sööööööt!

Friday in Manchester


This is not what I want look at me:O

Bjuder på denna bild: Den e tagen utanför deras hus , men asså får panik över bilden
tycker inte om hur jag ser ut:(
Tycker att jag ser tjock ut:O Vet att jag har mina tankar kring mat och vikt men asså seriöst vågar inte äta nåt nu utan sitter dricker kaffe...
aja ska sluta klaga men seriöst inte nöjd:O!!
Vore inte så kul om jag kom in i mitt beroende igen att väga sig varje gång efter att ha stoppat nån matbit i munnen... men men jag känner bara så:(

Sunny day in United Kingdom

Godmorgon Bloggen! Vädret e underbart 25+ och solen skiner! Sitter och fixar mig för att bege mig ut haha förstå gången som jag går ut själv får se om jag inte går vilse!
Ska fixa grejen ni vet som oroar mig och kan nog känna mig lugn sen... eller hoppas på det om inte jahaja får väll hantera de sen när jag vet... haha vill inte gå ut för vill inte veta egentligen men jag måste få reda påt och en till sak så himla sugen på en ci** ojoj vet dålig vana!
Nu e jag fixad och klar mot apoteket...
Kisses
/M


Every Picture Tells a Story


BAD VS GOOD


I know what I did , and I can´t forgive myself for doing it , even if I Knew that it was wrong I did it, and the truth is tearing me apart

Okeeej jag ljög allt är inte på toppen.. men det har inte att göra med att jag inte trivs i UK vilket jag gör!!! men finns en sak som förföljer mig nåt som va på mina tankar innan jag flyttade hit och jag var för rädd för att ta reda på sanningen så jag sket i de och flyttade hit. Jag vill inte riktigt säga vad det e , men vore det som de va förra gången då vet jag inte vad jag komma att ta mig till... Detta ingick inte i mina planer och inte igen och denna gång så vet jag vad jag hade valt att göra. Fast jag vet ju som sagt inte och jag kan ha fel... eller så kan jag ha rätt..
Jag ville ställa mitt liv till rätta och tränga bort allt som hänt men jag va ju lika smart nu igen och gjorde nåt dumt nu igen och nu så fightas jag med skuldkänslor och vet inte längre vad jag ska tro...  Jag är för rädd för att se om jag har rätt eller inte och jag e för rädd för att se vad resultatet kommer att bli.. och jag ångrar mig som fan att jag söp ner mig som faaan den helgen och gjorde det jag hade lovat mig själv att aldrig göra och göra det med den personen??? vad fan tänkte jag med???!!!
Hämnd? njaa för vad det är inte jag som ska göra det.
Känsla av ensamhet?
Ilska?
Känslan att vilja fly
Trotsa alla gränser och bara göra det...
Jag vet inte vad jag tänkte med... jag kände i hela min kropp och själ att det var fel men ändå så sket jag i de och bara körde på....
Fast grejen nu: Känner jag skuld? är jag äcklad av mig själv?
Är jag arg på mig själv?
Fick jag ut det jag ville?

SVARET PÅ ALLT DETTA ÄR: NEEEEJ JAG FICK INTE UT ETT SKIT UTAN BARA ETT DÅLIGT SAMVETE OCH NÅT INOM MIG SOM HÅLLER PÅ ATT SLITA SÖNDER MIG I BITAR OCH ÄVEN EN TANKE ATT TÄNK OM DU ÄR DET IGEN....

Ska skaffa mod och kolla upp de efter 4 juni...har jag tur så vet jag tidigare och okeeej är det som det är så e de bara mig själv jag har att skylla på..
Fast jag försöker tänka att allt som sker har en mening och e jag de så e väll de meningen helt enkelt.

Day off

I want you to see that the girl you made me to be is gone and will never come back.
I didn´t like what I became and now its my turn to shine and show you that you are not ever going to be included in my mind.

Life gives you a hundred reasons to cry but show life that you have thousand of reasons to smile.

TjoTjo bloggen!
Idag har jag ledigt så sitter i vardagsrummet och nördar The Hills och One Tree Hill.
Älsar dagar då man bara kan slappa och kolla på serier man älskar och äta massa gott.

BTW kommer ni ihåg att jag klagade på att jag börjar bli socialsjuk???? so guess what???
Ska träffa 2 tjejer som med jobbar som au pairs i Manchester och vi ska träffas på lördag och får se vad vi hittar på:). Nu börjar allt flyta på här och jag har faktiskt inget att klaga på.

För första gången på flera år så känns allt bra
INGET DRAMA!
INGA KILLPROBLEM
INGET TJAFS/BRÅK
INGET SKITSNACK
INGET FOLK SOM KOLLAR SNETT

Livet i UK är annorlunda och här finns inget skit än och jag känner att jag fått chansen att börja om från ruta ett!

Kisses
/M


Livet leker i UK

Tjoho bloggen!
Kom nyss hem från "the park" asså naturen här e så vacker! Visst trädgårdsföreningen e fin den men det jag såg idag ojoj så vackert! Fast R tyckte att vi skulle ta en genväg till "the park" så jag tänkte why not vi göre men om jag hade vetat att det innebar att klättra över staket, gå över buskar så hade jag tänt till lite innan jag tackat ja till den vägen... men men 15 min senare så var vi framme och det va som en gigantisk lekplats såg ut som typ på Nickis...Jag satte mig på en bänk med min Blackberry och R sprang till lekplatsen och lekte där, hon gungade klättrade osv.
Vädret e underbart de med tror det är 22 grader uta och strålande sol fast blir kyligt då de blåser.
Vi va i parken i 2 timmar innan vi begav oss till ett café och tog en glass. Magnum White kostar bara 1,20 pund här billigt! För den kostar typ 24 kr hemma...
Planerna till kvällen var att gå på bio men dom ändrades då R blev bjuden på Sleepover-party hos sin kompis Mariah. Så blir ingen bio utan mina "värdföräldrar föreslog att vi skulle till en pub.. haha vet inte om jag vill dit men jo ger det ett försök.
Börjar bli lite socialsjuk här så dax att ge sig ut och träffa folk.
Nu ska jag platta och styla håret och sminka mig och välja någon tjusig outfit.
Kisses
/M


Bio Ikväll.

Godmorgon bloggen! Vaknade upp för 3 timmar sen och har redan hunnit med att hjälpa R välja kläder och vi har varit ute och lekt, vi gick även till parken som låg 10 min från deras hus, det var så vackert där..
Nu e vi hemma igen och sitter och äter toast och kollar på tv, så jag tänkte passa på och blogga lite.
Vi har några timmar fritt innan R måste iväg på Ridlektion. Efter ridningen så blire bio. Vet inte vad vi ska se men får reda på de sen. Tycker det är kul att gå på bio och vill gärna se bion här.
Nu ska vi fortsätta kolla på tv eller hitta på nåt annat kul.
Kisses
/M