Dagens outfit


I don't wanna be anything other than me

Morgon sitter här med en kopp te och försöker inte tänka att klockan är 6 och att jag är vaken men stolt över mig själv att jag lyckats ta mig upp ur sängen nu och är beredd på att se vad dagen har att erbjuda , inte världens roligaste att gå hos en coach men något man får tåla.
Kollar ut genom fönstret och funderar på om det är varmt eller kallt ute? Solen har knappt gått upp och det ser mulet ut kollar in väderprognosen nu och ser att det ska vara regn och runt 15-16 grader veckan ut . Förra veckan var det sommar +26 va högsta och man kunde gå i linne shorts utan att frysa men nu äre vanlig svensk sommar mellanvarmt och regningt, gillar inte svensk sommar som går från att vara varmt till kallt. Så får se nu vad det blir för outfit idag men troligen jeans ballerina och någon skjorta eller tröja .

Svar på tal! SE HIT

Fick lite inspiration och kom på vad jag kan skriva om .
När man skaffar förhållande så vill man helst ha personen för sig själv men det betyder inte att man ska kväva varan och inte låta sin partner umgås med vänner eller vara ifrån dig , utan en sak jag tänkt på är hur allmänheten börjar reagera när dom ser tex på facebook att ett förhållande kommer upp... en del trycker gilla en del ignorerar och en del börjar tänka "sabotage"  att tjejer ska höra av sig till en kille som har en förhållandestatus är respetlöst och låt mig fråga ni som känner igen er "SAKNAR NI VÄRDIGHET??? samma sak till killar som ska ragga på upptagna tjejer hur tänker ni där? Innan man blir officiell kan man njuta av sin partner ifred men när det väll syns på tex facebook så börjar folk lägga sig i och sabotera. Och varför kan man inte bara vara glad för någon utan vilja förstöra? Svaret är AVUNDSJUKA!
Tro inte att bara för du tycker någons tjej kille är snygg att du har rätt att ragga visst kan du göra det om du är respektlös och tror att du kommer få nåt ur det om man ser någon som har förhållande borde det betyda att den redan hittat den som den älskar och behöver ingen annan så man kan inte vinna någon genom att sabotera i slutändan så är det den som saboterar som står utan allt.
Saker som är störande med är hur vänner går bakom ryggen på varan eller folk som låtsas vara snäll mot dig för att sen bakom din rygg försöka prata med din kille , jag säger inte att det är otillåtet prata med andra när man är i förhållande men det finns fan gränser om vad som är ok och inte ok!
Istället för att förstöra trycka ner folk snacka skit gå bakom ryggen varför kan man inte bara vara glad eller helt enkelt skita i något man inte har att göra med!
Det finns en kärlek där ute för varenda en och om man ger det tid kommer den komma till en .
Leta inte efter kärleken utan låt den komma till dig.

We are young

Jag måste faaaaan skaffa rutiner igen försökte så bra de gick att hålla mig vaken då jag visste att jag skulle vara uppe kl 6 men nej nej vad gör jag? jo somnar... och vaknar upp kl 10 bra jobbat!!! XD att ta sig in till coachen nu känns fel men får se först blir det frukost.
Måste säga att alla serier som jag följergör mig galen Gossip Girl 90210 Revenge vafan va det för slut hur ska jag orka till september/oktober innan jag får se fortsättningen åhhhh dumma serier ska jämt sluta så man bara måste se mer-.-

Back bithes

Efter ett långt uppehåll är jag nu back bilderna får tala!
Som vanligt kl är 3 och jag är vaken hej sömnproblem....
Så nördar serier istället och ser inte fram emot att åka iväg kl 7.....