Samma dumma 17 åring?

Alkohol....
Har erfarenheter från vad som sker då man dricker för mycket och de e inge kul dagen efter för de första så mår man piss och vill typ bara dö... eller så har man gjort nåt dumt och ligger där med ångest.. eller så har man varit ännu dummare och följt med nån främling hem haft sex och då tänker man dagen efter hade vi skydd?
Det känns som folk blir modigare när dom dricker och även helt dumma i huvet!
Alkohol e gott ibland men gott är ju farligt.
Väljer man att dricka så tycker jag att man ska ta ansvar och inte bara supa sig redlöst full.
Hellre dricka några glas vin eller champagne än att shotta 20 shots och sen skölja ner det med 3 redbull vodka.
Meningen med alkohol e väll inte att bli så full att man inte ska kunna stå upp stadigt? neej utan mer av att känna denna avslappnade känsla då man är lagom full.
Och vem vill vakna dagen efter och vara döbakis?? eller vem vill spy halva kvällen..
Alla bestämmer väll själva vad dom vill göra och hur mycket de vill dricka och så.
Men jag har själv varit där då man testar hur mycket man tål och då man shottar shot efter shot och undrar hur full man egentligen kan bli.
Ibland så tar man till alkohol när man mår dåligt och bara vill supa bort dåliga minnen och problem, men tro mig inga shots vin hjälper utan när du vaknar dagen efter så är det dina problem du tänker på.
Alkohol har blivit som en vardagsgrej för folk och det känns som ingen kan ha kul utan och att alkohol är ett måste.
Jag va den dumma 17åringen en gång som festade varje helg och söp ner mig på typ varenda fest och kunde knappt minnas nåt av vad som hade hänt när jag vaknat dan efter.. jag va den som kunde dricka upp en hel flaska vin och massa tequlla, jag va den som spårade ur och strullade med halva festen. Jag va den som inte kom in på min egna 18årsfest då jag blev för full och jag va den som sårade folk på fyllan.
NU så ser jag annorlunda på mig själv och ser att jag faktiskt har lärt mig av mina misstag och börjat se att livet har mer att bjuda på än att man super ner sig varje helg..
NU är jag 23 snart och jag går ju ut på krogen och så men det som skiljer nu e att jag bara dricker lite och umgås med vänner och tar det lugnt nu efter att mitt dåvarande förhållande tog slut så känns det som jag har blivit dem där dumma 17åringen som bara ser alkohol.
Jag har insett att när jag väll dricker för mycket så brukar det sluta illa så de e nog bäst för mig att hålla mig undan spriten och bara dricka lagom eftersom jag vet min gräns . Så nu lägger jag alkoholen på hyllan i några månader !

Kommentarer
Anonym säger:

Är du gravid ? Du kan inte sluta supa av en annan orsak

2014-03-10 | 04:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback