Svar på tal! SE HIT

Fick lite inspiration och kom på vad jag kan skriva om .
När man skaffar förhållande så vill man helst ha personen för sig själv men det betyder inte att man ska kväva varan och inte låta sin partner umgås med vänner eller vara ifrån dig , utan en sak jag tänkt på är hur allmänheten börjar reagera när dom ser tex på facebook att ett förhållande kommer upp... en del trycker gilla en del ignorerar och en del börjar tänka "sabotage"  att tjejer ska höra av sig till en kille som har en förhållandestatus är respetlöst och låt mig fråga ni som känner igen er "SAKNAR NI VÄRDIGHET??? samma sak till killar som ska ragga på upptagna tjejer hur tänker ni där? Innan man blir officiell kan man njuta av sin partner ifred men när det väll syns på tex facebook så börjar folk lägga sig i och sabotera. Och varför kan man inte bara vara glad för någon utan vilja förstöra? Svaret är AVUNDSJUKA!
Tro inte att bara för du tycker någons tjej kille är snygg att du har rätt att ragga visst kan du göra det om du är respektlös och tror att du kommer få nåt ur det om man ser någon som har förhållande borde det betyda att den redan hittat den som den älskar och behöver ingen annan så man kan inte vinna någon genom att sabotera i slutändan så är det den som saboterar som står utan allt.
Saker som är störande med är hur vänner går bakom ryggen på varan eller folk som låtsas vara snäll mot dig för att sen bakom din rygg försöka prata med din kille , jag säger inte att det är otillåtet prata med andra när man är i förhållande men det finns fan gränser om vad som är ok och inte ok!
Istället för att förstöra trycka ner folk snacka skit gå bakom ryggen varför kan man inte bara vara glad eller helt enkelt skita i något man inte har att göra med!
Det finns en kärlek där ute för varenda en och om man ger det tid kommer den komma till en .
Leta inte efter kärleken utan låt den komma till dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback