Klä dig som Blair.

Älskar henne och hennes stil!

Blairs stil är klassisk, preppy och välpolerad. Hon har alltid perfekt hår och matschande kläder. Hon anväder bara kläder från dyra märken, vilket kanske inte är det snyggaste, men Blair bär alltid de snyggaste kläderna från de dyraste märkena. Kläderna passar verkligen till hennes livstil på det lyxiga Upper East Side.

Blair skulle aldrig lämna sin stora lägenhet på Upper East Side utan nytvättat hår och en perfekt matchad outfit.

Klänningar och kjolar

Blair bär oftast klänning eller kjol. Förut tyckte jag att det var lite mera flickit med vippiga kjolar och mönstrade klänningar, nu tycker jag att hon bär figursydda kläder som sitter tight in på kroppen. På vinter och kyliga dagar bär hon tights i ull eller strumpbyxor till kjolen eller klänningen. Förr var strumpbyxorna i knalliga färger som rött och lila men nu har hon skärt ner på det och övergått till mera naturfärger som grått, svart och vitt. På sommaren kör hon utan strumpbyxor och tights. Blair brukar piffa till klänningen eller kjolen med ett skärp iSkoluniformDen så kallade skoluniformen har helt förvunnit enlig mig förr var det svart vippig kjol med en vit blus och en slip/rosett i halsen. Nu har den blivit mer personlig och jag tycker mer att det ser ut som kontorskläder än en skoluniform. Men det är förstås snyggt som alltid.

Färger
Blair har faktiskt dragit ner på de olika färgerna (förr var det bla orange, grönt och gult), nu är det svartgråttvitt och rött som gäller. Rött är ju Blairs signaturfärg och hon verkar bära rött mer än någonsin. Hon verkar ha fallit för röda kappor. När du väljer färger får du inte glömma bort att matcha

midjan eller med något fint pärlhalsband.

Diadem
Diadem är fortfarande något som Blair anväder mycket. Det är allt från rödrutiga till stressprydda i silver.

PlaggenDe typiska plaggen för Blair är ju som jag tidigare nämnt klänning och kjol (som förövrigt ofta matcshas med en vacker blus). Även capen är ett populärt plagg som Blair använder ofta. Kappan kan hon inte leva utan, om ni har tänkt på det ha Blair aldrig jacka utan kappa. Volanger är något som Blair anser vara i ropet just nu. Kolla bara på topparna nedan.

Väskor och skorVäskan som Blair bär runt på är självklart den dyraste och senaste. Favoriten verkar vara från Dior som hon har både i svart och i rött. Skorna är också märkesskor. Helst ska de ha en 10 cm hög klack

 

ÖverdelarTill kjolarna hon bär brukar hon ha någon söt blus, oftast vit. Men hon gillar även mönster på blusarna. De med mönster använder hon mer på fritiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback