De tog hans dotter han kommer ta deras liv...

Vännerna firar midsommar.. R är med en vän.. huset e fint... så vad gör jag?
Jo har varit ute och köpt lite gott för tänkte ha en filmkväll! Laddat upp med godis ships och massa filmer.
Börjat med att kolla på Taken grym film asså! och man blir lite rädd när man själv befinner sig utomlands... borde nog tänka på vem man pratar med och inte följa med nån kille nånstans...tyvärr så e inte min pappa top spion så blir svårt att rädda mig... hahaha bra detta lät!
Pappan e filmen e så cool, han gör liksom allt för att hitta sin dotter som är på g att säljas som prostituerad och han ger sig inte han villl bara få tillbaka sin tjej... wow detta e äkta kärlek!
Helt sjukt egentligen att det är så mycket Trafficing i världen.. som ung tjej ensam utomlands så ska man inte lita på nån och speciellt inte killar!
Tänk er man tar och åker iväg utomlands med sin bästa vän och så träffar man på en kille utanför flygplatsen som erbjuder sig att dela taxi för de e så dyrt annars... och då tänker man oj snäll han va.. Så gör man de dumma man litar på killen och ger sin adress allt... för vem skulle få för sig att den killen lurar dig och har bara som jobb att fixa tjejer som sen kan säljas... ush hemskt!
NU blire film nummer 2 Humman Trafficing den filmen e som Taken.

Sen blire andra filmer.

Kisses
/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback