Everytime I see its like the first time when I saw your face and fell in love.Stora ändringar på g i mitt liv och vi får se hur allt kommer gå men tror att jag borde klara mig bra på egna ben när jag är 20bast.

Saknar en person otroligt mycket dagar utan dig känns som 100år! du är mitt allt my big love <3

Alla dessa serier.


Pretty Little Liars, Gossip Girl, One Tree Hill, The lying, game 90210 Desperate Housewives , Revenge och Vampire Diaries är serierna jag följer nu haha vet helt sjukt att jag ens kan hålla koll på allt och inte blanda ihop.
En serie som jag dissade länge var Vampire Diaries men efter att ha legat sjuk hemma i en vecka så gav jag serien en chans och redan från första avsnitt så var jag fast.

Så den tippar jag om gott folk den har allt teen drama kärlek intriger och vampyrer då;).

Kul att jag suttit bänkad vid VD i en vecka och när jag väll hinner ikapp alla så tar dumma serien uppehåll till 15mars omg..... WHY!!!


Juste nu e de så att min motivation till bloggen har återvänt så jag e back.
Bloggen kommer ändra lite riktning och inehålla mindre personliga saker men annars blire flera inlägg om dan om jag hinner med de.

Vill bara säga att 14/2-12 va bästa dan finare alla <3 dag kunde jag inte be om!
Tack du e underbar du!<33


Happy Valentines <3


Well, I'm only me when I'm with you With youJust a small town boy and girl

livin' in a crazy world.
Tryin' to figure out what is and isn't true.
And I don't try to hide my tears.
The secrets or my deepest fears.
Through it all nobody gets me like you do.
And you know everything about me.
You say that you can't live without me

<3

You are in my heart

Tjoho måndag idag ny vecka nya tag! Brukar egentligen inte vara vaken nu men hade planerat att träffa L på stan idag så fick gå upp tidigt innan de vart så att vi ställde in vårt möte XD så kunde ha sovit några timmar till men neee neee idag e de mkt som ska göras så bäst att ta tag i allt nu.
Nu blire frulle sen springa några ärenden.
PUSS!

When you meet that one person who changes your life forever


Baby, I love you, I need you here
Give me all the time
Baby we meant to be
You got me, smiling all the time

<3


<3

12 juli 2011 träffade jag dig träffade något som jag inte visste då var att du skulle ge mig kärlek kärleken som finns i filmer kärleken man drömt om sen man var ett litet barn den kärleken som får ens hjärta att dunka snabbt och långsamt på samma gång den kärleken som får en att längta efter varan den kärleken som sliter i en när vi är ifrån. Jag trodde inte den känslan fanns men du rev mina murar och du tog mig med storm du visade mig det jag var så rädd för att se. Kärleken mellan oss är det som håller mig vid liv. Finare än dig kan man inte be om du är mitt allt och mitt hjärta är kommer alltid tillhöra dig<3