Its my life

Im not the girl I used to be
Open my eyes and I begin to see
This is my game, I'm in control
Proud of my name, I can't defend my soul.


its not a fairytale im not a princess

Tittar ut genom fönstret och ser livet jag levde i lkpg en saga som många trodde med drömprinsen... sitter nu på tåget och åker mot ett nytt liv ett tag en chans att finna lugn och ro en chans att se vad som betyder mest. När man blir sviken gång på gång så tappar man tron om det goda som finns och aldrig trodde jag att du skulle vara den personen som svek mig mest.
Får se vad som sker hur det kommer bli , jag åker iväg för jag vill få det bra när jag kommer tillbaka om jag kommer tillbaka.

Kommer uppdatera lite då och då
PUSS!

Hate being sick...:(

Helgen har spenderats med min Love! <3
Känner mig hemsk nu då näsan är täppt får kämpa för att andas halsen värker och näsan rinner med och frossan stiger
Vill sova men går inte nu då jag e så täppt och e så täppt att apoteket alla affärer e stängda och sen kommer jag inte upp ur sängen, fy hatar vara sjuk brukar knappt vara det men när jag väll blir det så blir jag jättesjuk.
Ska försöka sova på nåt sätt och hoppas jag mår bättre imorgon vill inte ligga i sängen hela veckan och vara sjuk!:(
PUSS!

school chick


ÄNTLIGEN FREDAG!!!

Tagit mig fram till coachen och sitter vid datan och söker jobb kulllllll..... men bara 3 timmar kvar sen tar jag helg, blir åka hem sen till päronen och så, kvällen ska spenderas med min älskade blir mat mys och kanske nån drink i solen.
GE MIG HELG NUUUUUUUUUUUU!
PUSS!

Born to make you happy

Fast jag hade ställt 7 olika klockor så lyckades jag ändå försova mig och vakna upp 10.... kul kul nu vet jag inte om det är lönt att dyka upp iaf och säga att jag försov mig eller om jag ska gå några andra ärenden som behövs.
Kollar ut genom fönstret och undrar om det är varmt ute så det går att gå i kjol?? för idag kör jag på preppy style instoppad vit skjorta svart kjol rutig kavaj och rosett in the hair.
PUSS!

14 grader i mitten av juni really???..

Planerna ändras nu då jag måste akut till läkaren sen får se vad jag får svar så blir nog träffa Sofia senare vid 15-16 ska bara hinna åka hem och byta kläder för det är inte väder för shorts känner jag... ush dumma sverigesommar!
PUSS!

You know nothing about my story you only know my name.

Morgon Morgon inte van vara uppe som sagt men idag blir det coach igen.... 8-15 kul att sitta vid en dator 7 timmar och söka jobb men tack lov är det bara en vecka kvar sen är grejen slut! Så nu ska jag nörda vid en dator och leta efter jobb som inte finns sen möter jag upp S" och det blire en liten runda på Ikano.
Mina sömnproblem börjar ge med sig eller så blir jag så trött att jag däckar av, kul att jag vakna 5 och såg att datan var igång råkade somnade när jag kolla på "The Client List" låg sen och snoozade till 7:10 sen blev de hoppa ur sängen fixa sig snabbt och springa till bussen.
Behöver kaffe för att inte somna känner jag nu...
PUSS!

If Looks could kill you would be dead

Sitter hos coachen nu och gör nada .... har suttit här sen kl 8 och bara längtar till att få åka hem! Hade inte tid att äta frukost idag och hade ingen lunch att ta med så blev en baguette med räkor till lunch.

Sitter funderar nu på om jag ska åka hälsa på päronen eller om jag ska åka hem kolla på pretty little liars:D har även fått sjuka cravings efter sushi så jag typ dör snart om jag inte får äta sushi!!!! Så får se till att köpa det snart eller tvinga päronen ha en sushikväll;)

HÖRS SEN!
PUSS
/M

You must give up the life you have planned,in order to have the life that is waiting for you

Att gå upp kl 6 på morgonen tillhör inte mina rutiner då jag somnar runt 4.... men det tillhör tydligen vuxenlivet göra saker man inte vill göra men måste.... seriöst AF fattar inte pointen i att gå till en coach och sitta still söka jobb....men ni tycker tydligen att man får ut nåt av det eller så är det bara ren tortyr-.- att man sitter still hos en coach i flera timmar och söker jobb på en dator kallar inte jag syselsättning men ni ser det som men.
Så nu blire coach från 8:30-15... kommer sitta längta till varje rast.
Onsdag idag så kan se fram emot att få se nya pretty little liars sen,något som gör mig lite pepp iaf.
PUSS!

Wish you were here

Morgon nej juste de är ju typ kväll! Min dag idag har inte bestått av mycket vettigt utan har legat i sängen ett tag och sett film och nyss gick jag ner till tvättstugan och så. Blir nog inget kul som händer ikväll utan måste lägga mig tidigt då det blir coach hela dagen imorgon asså AF seriöst jag älskar er! ....... (INTE) fattar inte meningen med att gå till en coach 8:30-15:00 varje dag för att sitta still framför en dator och söka jobb... det tar fan inte timmar att söka jobb? och sånt kan man lika gärna göra hemma så nu sätter jag igång och försöker hitta ett jobb så jag slipper gå hos en coach i 6 månader-.-!

Mitt hjärta <3

Dagen har flugit förbi snabbt och har hunnit med en del va bra iaf att jag städade så det blev rent sen åkte in till stan för att sen umgås med min fina , blir att fixa lite mat nu och lägga sig kolla på film.
PUSS!

But you didn't have to cut me off

No you didn't have to stop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to knowMänniskor kommer in i våra liv av en anledning om dom väljer att lämna dig finns det en anledning till att dom måste vidare men minnena med dom har man alltid kvar.

Storstädat lyan så nu blire fix och in mot city.
PUSS!

Sparks fly

Morgon då! Ligger i sängen och försöker ta mig upp ur sängen för att städa lyan och gå ner boka tvätttid och sånt som måste fixas ,sen blir det åka in till stan och sen får vi se vad kvällen bjuder på.
NI SOM GÖR MITT LIV VÄRT LEVA MINA TVÅ SÖISAR!<3
MINA VÄNNER <3

I don´t wanna grow up but I have too.

Tänker nu ta tag i bloggen på allvar och skriva lite varje dag för tillfället är inte mitt liv så intressant utan består mest av att va med kompisar träffa pojkvännen och blivit lite för mycket fest på sistone.
Helgen och veckan har bestått av fest och mys med min älskade.
Har nu tänkt på att det har gått 3 månader sen jag flyttade från home och bor nu själv att bo själv kan vara skönt i början men i längden blire så tråkigt och dött , som person är jag social och så av mig så blir sjukt svårt att klara sig själv är ju även van att höra syskonen skrika springa osv.
En annan sak är att mina sömnproblem försämrats och nu är jag så trött om dagarna att jag inte hittar ork till att orka göra något vettigt av dagarna.
Att bo själv är kämpigt då man måste städa diska handla mat och laga mat själv. Efter att varit van vid att få allt serverat i 20år så blire svårare för mig att anpassa mig till att kunna bo själv. Tycker även att ha hand om ekonomin blir kämpigt med då man måste priotera saker hit dit och ibland brukar inte min priotering vara smartaste valet har jag märkt ,har varit gånger då jag går ut på krogen och råkar dricka bort alla pengar och har knappt kvar nåt till mat.... så jag har insett bor man själv så måste man ta ansvar och visa att man är vuxen.
Först på listan nu så står att hitta jobb!
Erkänner att jag inte är jobbmänniskan utan jag är en sån som drömmer högt och vill ha ett elitjobb direkt , men det är inget fel med att drömma men man måste ner lite på jorden och tänka realistiskt. Alla börjar inte från top utan får jobba sig uppåt, så nu sänker jag mina krav och ger mig ut i jobbdjungeln får se om jag får napp.
Nu blev det ett långt inlägg men det är så det blir när jag bloggar all in.
PUSS!

Turn the lights on

Kör utgång med bästa bruden lisah <3!
PUSS

Will it be forever, you and I Can I see the day we'll say goodbye Never undo what I've been through 'Cause I know Happily ever after is a myth To have you in my life is such a gift We took the riskRunning from your problems is a race you'll never win

Lång dag idag och nu måste jag sussa så blir ett kort inlägg nu.
Vill bara säga att jag hatar att känna så jag hatar inbilla mig jag hatar att vara paroind , men lika rädd är jag att se om det verkligen är så som jag tror det är nästan så jag hellre väljer att inte veta än att få reda på något jag ej vill tro på.
Säger natti nu!
PUSS