Just one look, and I saw your face Fell in love

There is no other place that I would rather be
Right here with you
As we lay on the ground I put my arms around you
Theres so much I wanna say
I Turned around, and you stole my heart
Just one look, and I saw your face
Fell In love.

Everything about you.

Vet inte vad som hänt med mig men någon extrem trötthet har vällt över mig och jag känner mig däckfärdig vid 21 tiden xD om inte 20tiden. Asså sjukt har aldrig varit så trött:O undrar om en viss person smittat mig med sin trötthet eller vette fan varför jag blir så trött, okej när jag jobbar men idag så gjorde jag knappt nåt vettigt så vart kommer tröttheten ifrån?

Haha ser knappt vad jag skriver nu för ögonen stängs på automatik xD

Energin vart tar du vägen???:O

Kom nyss från duschen så tänkte byta om till sovkläder och lägga mig i sängen min och sussa sött:D.

Eller blir nog se nån serie men lär somna på direkten !

 

PUSS!

BTW har blivit helt kär i ONE DIRECTION deras låtar som kommer rakt in i hjärtat! Lyssna på dom svinbra;)!

 


start a fire with me

Hatar att vara rastlös!!! Då de inte blev nåt workie work idag så har jag spenderat dan hemma städat mitt rum och julpyntat även hunnit tvätta och vet ni vad? Jag lyckades denna gång inget missfärgadesXD! Känner mig stolt;) HEHE!

Har även unnat mig en bulle och kollade på nya Gossip Girl åhhhhh vad bra det e !!:O Vill att Blair ska inse att hon hör ihop med Chuck och gå tillbaka till honom! Får se vad som kommer ske men vet även att de e nu 1 avsnitt kvar innan Gossip Tar uppehåll över jul nyår daaaaamn asså orka vänta till 30 januari:O men men .

Saknar min sötis S! <3


Svar på TAL!

Back on track bloggen!  när jag e på dligt humör så har jag en tendens att va dryg mot alla i min omkrets och tänker mig inte för vad jag säger ibland. Men nu så har jag bloggen och här kan jag skriva vad jag vill så slipper jag dampa på folk i onödan.
Jag är ingen jävla stopp på vägen! utan jag är destinationen och det kan alla ha klart för sig! trött på att försöka trött på att anstränga mig trött på att alltid vara den som tar intiativet till allt, vill ni ses hitta på nåt fråga nån gång då hur svårt kan det va? Vi är inte 5 år längre! Okeej nu e de inte så att jag blir sur på att folk jämt ska tro att jag ska fråga och grejer eller jo e ganska less påt....
Vänner ska finnas för varan och vänner ska ställa upp jo men då är det vännerna inte bara en vän..... trött på att alltid vara den som står där med öppna dörrar mitt i natten när som vännen som ställer upp tröstar vännen.....Det handlar inte om att jag är trött på att ge och få NADA tillbaka utan det handlar om hur man blir behandlad när man lägger ner sin själ för folks skull... det som gör mig pissed off ---! ta mig inte för givet för nån dag kommer allt brista jag kommer tröttna och jag kommer att ta och gå.

Om man stannat till undrar om något är rätt så kanske man borde sluta undra och börja gå.

Gör jag rätt gör jag fel vet inte ... men jag vet att jag börjar tröttna på allt ska vara så jämnt och till er killar där ute ni vet vilka ni är!

Ingen jävla madrass ni ringer smsar till mitt i natten ...... har jag kille e jag singel ni dont fucking care för ni ser mig som nån som aldrig skulle va seriös, ja jag har ett förflutet och det har vi alla men varje gång jag försöker visa att jag ändrat mig och visa riktiga mig så kommer mitt förflutna ikapp mig och viskar i mitt öra ---- dom kommer alltid se dig som den tjejen som 2-3 år sen.....
Vet ni vad folk kan förändras och folk mognar och jag e trött på att bevisa att jag har så ta och öppna era fucking ögon och se!


Så ge fan i att döma mig när ni inte känner mig!



I love you so much, it consumes me.


.


Cause you are amazing just the way you are.

Står här och inser att det inte kommer bli bättre än så och att jag kanske får acceptera fast jag inte vill men men eller vet inte om jag skriver bara för att skriva..
Känner mig splittrad och helt lost nu , jag som brukar ha koll på de mesta och nu e jag totalt lost och vet typ inget. Vad hände egentligen hur kunde jag tillåta mig själv att hamna i denna sits? eller hur kan jag ens tillåta mig själv att tänka så.
Har så mycket jag vill säga men inga ord kommer ut och jag bara blir stum...
Nejnej idag är det en sån B-dag för mig då allt känns off och man bara vill bort ush hatar att känna så , mår ju liksom bra och e lycklig men ändå så dyker såna dagar upp dagar då man bara vill ta täcket över huvet och somna om för att vakna på bättre humör. Det är även dessa dagar som jag känner extrem sug efter cigg men jag lovade mig själv att bara feströka och om de går sluta helt.
Vore grymt skönt att gå ut nu ta en *** och lyssna på musik och rensa tankarna lite.
En person sa till mig idag att jag är en driven person som kommer komma långt i livet och jag är inte den som ger upp utan tar det jag vill ha.
Neej nu ska jag bli på bättre humör och sluta tänka negativt! Går nog ut rensar tankarna.
PUSS!

Blair och Chuck!

Såg nyss på nyaaste gossip girl åhhhhh asså vad är det som händer?:O fyfan Louis jag gilla dig först men nu ush du är ju dum i huvet! Blair och Chuck ni hör ihop och jag tror faktiskt att barnet är Chucks.
FAVOSCENEN!<3

Happiness often sneaks through a door you did not know you left open

Sleepover bestående av 4 tonårskillar eh jo gissa hur mycket sömn man fick inatt????? Jag skulle säga NADA för varje gång jag försökte somna så va de ljud så kom nere ifrån vardagsrummet , men en gång så gick jag ner och sa till att de skulle vara tysta och brorsan lovade. Men men inte blev de tysta utan börja hoppa runt som bambianer slåss med kuddar och grejer..... men efter att ha hittat öronproppar och satt in dom så kunde jag sova lugnt tills kl 5 då boysen vaknade up....
Känner mig lite krasslig idag så blir inget work men har massa annat som måste göras så dan kommer ändå bli fylld med effektivitet.
Känner på mig att denna vecka kommer bli bra då nästan varje dag e inplanerad och ska umgås med människor som är dom bästa utan er vore jag inget!

You are beautiful <3

Tar en promnix nu och mobilbloggar går här ute nu och de e kolsvart ute men ganska skönt med mörkret ibland. Jag har hittat någon som lyser upp mig och mörkret
You are beautiful <3

DU är lycka!<3

You belong with me

Morgon Solstrålar!
Sitter här med min kopp av Espresso Extra Dark och njuter känner hur koffeinet når hjärnan och blir direkt piggare.
Denna helg så körde jag på en vit helg vilket känns extremt skönt har sluppit baksmälla och allt som kommer med fyllan. Utan jag har vaknat upp utvilad pigg och glad.
Söndag idag då och imorgon e de back to workie work men innan dess så ska jag njuta av denna söndag som jag vet kommer bli fylld av mys <3
And you've got a smile that could light up this whole town <3!

All I want for christmas is you.

Ögonen stängs nu så blir ett kort inlägg.Har egentligen inte gjort ett skit idag bah glott massa film ätit gott och så.
Neee nu stängs ögonen .
PUSS!

WANT YOU TO BE MY FIRST MY LAST MY ENDING AND BEGINNING

Jaha ja en hel jobbvecka har gått igen då . Vart en lång dag på jobbet igår fick springa hit och dit och knappt sitta ner i 2 min så när jag sen kom hem så kände jag att jag stannar hemma kollar på nån film och lägger mig tidigt och så vart de jag åt en god middag bestående av oxfile och lite vin till de och sen blev de filmtajm med syskonen.
Va så trött att jag inte hann se klart filmen utan somna typ runt 23 tiden.
För exakt en vecka denna tid så befann jag mig i Stockholm med D och den helgen va bästa på länge kan jag allt lova!
Det finns saker jag vill skriva här och nu men jag vet att för många läser och folk kan misstolka så jag skiter it helt enkelt , denna blogg som var till att skriva av sig då och då men nu går inte de heller.

Äkta kärlek har inget lyckligt slut för äkta kärlek tar inte slut.

Ska bara dricka upp kaffet och bege mig till worki work. Nu e de 2 dagar kvar av veckan innan jag tar helg och shit vad jag behöver det känner bah att jag ska ta tid till mig själv unna mig nåt gott och bara sova ut för nåt som har gått undan i veckan så e de sömnen. Jag väljer även nu att lägga festen på hyllan ett tag vet inte om det har att göra med att jag e så trött på LKPG så det inte e sant och bara vill tillbaka till Stockholm . Men men festa e inget kul längre fattar inte ens varför jag gör det jo förut så gjorde jag de för att jag bara ville bort men nu när livet äntligen vänt och jag börjar klättra upp på toppen så känns de bah onödigt att dricka.
Så denna helg kommer bli en lugn helg fast skulle inte ha nåt emot att få träffa dig vi har inte setts på 6 dar men för mig så känns de som 60år typ och känslan av längtan och saknad går inte beskriva. Du är ljuset i mitt liv! <3

You are the reason why I smile

Morgon Morgon vilken härlig dag! Sitter här nu med en kopp kaffe och njuter innan det blir fix och bege sig mot worket.
Kan säga en sak trodde aldrig att man kunde bli så lycklig men nu så svävar jag på moln.
Livet bara leker
Tack vare några speciella personer i mitt liv!
Ska käka upp frukosten nu som består av omelett kaffe och ett päron:)
PUSS!

THERE IS NO REASON NOT TO FOLLOW YOUR HEART

KOm hem från jobbet 10 min sen och under dessa 10 min så har jag ätit 2 kexchoklad 2 mackor 1 banan och nu äter jag naturgodis men blir fan inte mätt:O Hjälp man skulle kunna tro att jag är gravid eller att jag ej ätit på årxD Fast får ändå ångest nu när jag ätit men svårt att stanna så jävla hungrig och måste jag nämna att jag åt lasagne med sallad till Lunch xD Nee detta e inte klokt hur hungrig e jag?XD Nu ska jag fixa en kopp te och försöka hålla mig undan från sötsaker till de och mat med då xD
Ska se nya gossip girl och ta det lugnt.
PUSS!

We found love in a hopeless place

Back to work då känner mig extremt trött asså.... Fast har sovit i typ 8timmar.Efter jobbet blire att gå hem och se nya gossip girl:D nu blire workie work då.Puss

<3

'
LYCKA <3

You won my heart.

Ett tag sen nudå men jag skrev ju sist att jag och D skulle åka iväg över helgen på en roadtrip och den trippen bleb till Stockholm. Vi hade 3 underbara dagar i huvudstaden fyllda med fest,utemat och mysiga kvällar på hotellet.
Lärde även känna härligt folk och i lördags så vart de vinkväll hos A innan vi drog vidare till underbara bar.
Igår så va de sista timmarna i Stockholm innan vi skulle hem så vi stannade till på en pizzeria som såg grymt mysig ut men maten sry asså men ushhhhhhhhhhhh! Annars så drabbades vi av lite otur då vi tappade bort våra bussbiljetter och blev nästan strandsatta i Stockholm men tur nog så löste dig sig och vi fick nya biljetter och kunde åka hem.
Va framme i LKPG runt 22 tiden och sen väll hemma så blev de sängen direkt för under 3 dagar så tror jag att jag fått 4 timmars sömn xd
En sak som jag kan säga nu är att Stockholm du vann mitt hjärta jag vill flytta dit! För sorry LKPG du har nada att erbjuda!
Nu ska jag käka frulle och sen packa upp och njuta av min ledighet för imorgon e de back to work.
PUSS!
P.S D tack för underbaraste helgen! <3



Hamnade även på en vimmelbild men vette fan om jag vill lägga ut den xD

Don´t let life pass you by

Jupp dålig uppdate igen I know! Men har man fullt upp hela tiden med jobb och kommer hem helt slut så e de svårt att hinna med bloggen. Men men vad har hänt dom senaste dagarna? Jo jobb.jobb.jobb och jobb.
Men idag är det fredag och först blire lite jobb innan jag och D beger oss på en roadtrip.
Min väska väger typ 20 kg känns de som och vi ska bara dra iväg i 2 dar men känner man mig så vet man att jag har svårt för att hålla mig till några få plagg utan halva garderoben får följa med xD

Mot jobbet nudå får se om jag hinner med en till uppdate sen.
PUSS!


All I ever wanted was to see you smile

Morn morn vilken härlig dag och gud vad jag älskar att vakna upp med halsont åhhhh.....men kan inte gå ner och fixa te för mammi har bjudit in kompisar på te.....ahjo jag går inte ner så som jsg ser ut! Ska väll ligga i sängen och glo nån. Serie så hoppas ni mår bättre puss!!

Sexy yes I know it;)!

Ja du är fin du och tack för du finns i mitt liv en gulvärd kille som det finns få av!
Snygg är du med ohlala!;)

Mine bitches;)!
<3


Do you remember

Yes bloggen har fallit undan igen men beror det på att inte tiden räcker till att jag jobbar så mycket att jag inte orkar med bloggen eller kan det vara så att jag helt enkelt tappat blogghumöret, jag känner inte längre för att skriva av mig då jag inte riktigt vet vad jag vill skriva ska inte säga att mitt liv e så off nu men det bara finns ingen mer gnistan i mig till att sätta sig framför datan och blogga , den gnistan försvann och jag känner även hur hela jag ändras. Jag är inte längre den dumma 17åringen som inte visste nåt om livet som levde bara för studen utan jag har sett nu hur livet är och vad den har att erbjuda och det är då jag inser att jag måste leva för mig själv jag måste tänka på mig, visst jag är en sån person som prioterar alt alla före mig men nu så ser jag att jag ändå ska ha fokus på mig själv.
För exakt 1år sen så va mitt liv på botten jag såg inget ljust alls utan hoppet till att komma upp på toppen fanns inte i mina tankar.
Det sägs att alla kommer att såra dig och att du bara måste bestämma vilka e värda att lida för jo det är så sant hur mycket man än betyder för nån så kan den begå misstag och såra dig men det är då du ska öppna ögonen och se är denna person värd att lida för ellr är det dax att släppa taget?
Du kom in i mitt liv när jag tappade tron när jag var påväg att ge upp , du kom där en vacker sommarkväll i juli och lyste upp hela mitt liv och gav mig hopp, jag vet inte hur mitt liv hade varit om inte jag träffat på dig  , att ligga på botten och inte se livets fina mening var vad jag gjorde innan du kom och fick mig att sväva på moln.
Dina fina ögon väckte liv i mina , dina händer tog tag i mina frusna händer och värmde dom ditt vackra leende fick mig att le igen och ditt hjärta och godhet väckte liv i mig.
Finaste personen som finns på jorden är du! <3