mobilinlägg

Datorn min har bestämt sig för att gå sönder igen så bloggandet har fallit bort ! Eller den funkar men Internet funkar inte på den åhhh trött jag blir! nu eree fix sen in mot city fixa lite innan de blir träffa min kärlek<3

Love is int the air (DB<3(MA)

 
Ett år sen vi träffades minns än idag första gången vi sågs hur det pirra i kroppen och hur pratglad jag va då jag inte visste vart jag skulle ta vägen att sitta i din bil gjorde mig svimmfärdig minns hur du kollade på mig och hur nervös du va, den kvällen jag satte mig i din bil visste jag att detta var början på något fint. 5/1-12 blev det vi jag visste inte då att du skulle komma att bli en stor del av mitt liv vi har haft våra fina stunder och våra dåliga men kärleken till varan har alltif fått oss att finna varan igen, du är mitt allt och jag vet känner att jag funnit killen jag vill spendera mitt liv med killen jag kommer gifta mig med och den sån kommer ge mig fina barn och den som kommer åldras med mig du är allt jag nånsin önskat älskar dig daniel<3


Wish I could turn back time

Att hoppas på att allt ska ändras att hoppas på att den stunden aldrig skett att hoppas att man kommer skonas och få spola tillbaka tiden.
 
Så trött på att folk ska klaga på minsta lilla i sina liv och tro att deras liv är över för att man kuggade tentan eller småsaker som att klänningen man vill ha inte finns i ens storlek, jag säger såhär då att klaga kan man väll göra men det finns saker som verkligen vänder på hela ens liv och får en att undra vad man gjort för att förtjäna det, saker som smyger sig upp bakom en och krossar alla förväntningar man någonsin haft, visst ni kan klaga på era liv men innan ni gör det ta reda på hur en del andras liv är och sen tänk noga  har ni verkligen så mycket att klaga på.

When did everything get so screwed up

När inget man gör spelar längre en roll när man bara lever men ändå är död när man inser att det finns inget att göra att det är så livet blir, när man inte längre kan gråta för tårarna kommer inte spola tillbaka tiden.