Insomnia

Morgon !:) solen lyser ser jag och om man kollar på smhi så ska det vara +15 idag:0?? hoppas de stämmer vore Nice nu är klockan 11 och jag har typ fått nada sömn inatt har gjort allt möjligt armhävningar läst bok sen 5 på morgonen låg jag och kolla på svampbob fyrkant haha! sen prata i tele men lyckades inte somna av nåt så hoppade ur sängen vid 8 åt frulle och nu storstäder jag. ni kanske undrar hur jag inte kollapsat?? svaret är kaffe;) nu ska jag fortsätta städa. puss!

A dream you dream alone is only a dream a dream you dream togheter is reality.

Somnar 4 vaknar upp 6 vafan e detta... har ni nånsin känt att om man inte sover på länge så känns de som man e vaken men typ sover ändå som man e påväg in i e koma. Sjukt creepy känsla man tappar typ verklighetsuppfattningen... men e så trött nu så ligger kvar i sängen försöker sussa lite fast de e svårt så blir väll gå upp och fixa frulle.
Somebody that I used to know


Det sägs att man växer ifrån en del människor att vänskap tar slut och man hittar nya vänner man passar ihop med.
Men vad händer när vänskapen bara löses upp utan nåt ingen förklaring får man utan kompisen bara slutar höra av sig och alla band bryts... det är sorgligt när det är ens bästa kompis som bara slutar höra av sig och bara försvinner under jorden. Men jag slutar inte bry mig ändå och hoppas att du tar tag i de du måste och hittar tillbaka till mig igen för jag står kvar här en vänskap som vår ska inte bara ta slut jag tror på att det kommer bli bra igen men viktigast av allt att du mår bra!<3

All I ever wanted to make you mine

Godmorgon solstrålar!
Jaha antingen lägger jag mig på morgonen eller så vaknar jag tidigt åhhh vad jobbigt det börjar bli att inte kunna få sova utan vakna upp hela jävla tiden! Snart ser jag väll ut som en zoombie kände redan igår att min hjärna inte riktigt hann uppfatta verkligheten och kändes som jag vandrade runt i koma men var ändå vaken... ush måste kunna sova snart innan jag kollapsar av trötthet.

En till sak som uppstår när man bor själv , tänkte äta frukost men då jag va så lat igår och inte gick till affären så har jag typ nada mat hemma .... kul! Suger rejält att vara hungrig men vara tvungen gå handla innan man kan äta nåt.
Så blir väll fixa sig nu och dra handla. Annars får vi se vad dagen bjuder på:*
PUSS!

P.S såg senaste DH igår och säger bara en sak fyfaaaaaaaaaan:;(!!! sorgligt... en till sak kul att Gossip Girl e tbx 2 April på min födelsedag;)

I´m not a stop along the way I´m the freaking destination!


Tills jag fått bättre internet så blire segt med bilduppladdningar!
Härlig dag idag solen sken in i mitt rum och jag kände hur den värmde mina ögon, tur nog så lyckades jag få lite sömn inatt fast innan jag la mig och sussa så fixa jag med min data för hmmm 10000gången tror jag insett nu att mini laptops inte tål tunga filer! så får väll sluta ladda ner saker och bah se online.

Sitter i min soffa nu och dricker kaffe och kollar på sjunde himmlen sen blire fix och in till päronen se om internet kommit.
Vill inte bli den tjatiga tjejen som skriver jämt om sin pojkvän men vill bara säga du är bäst och mitt hjärta är ditt!<3

You are the one you are my life you are everything I wanted in my life <3

Har ni tänkt då när man går runt i affärer och kollar in inredning och tänker att det ska jag köpa när jag bor själv alla dom gångerna då man planerat i sitt huve hur ens hem kommer se ut när man flyttat hemifrån.
Nu har det hänt mig jag lämnade mitt trygga tillvaro hos mamma pappa och flyttat till en mysig 1a.
Har nu bott här i 1 vecka och kan säga att jag börjat vänja mig och har inrett lite.
Men sömnproblemen är typ tillbaka och jag lägger mig väll 6 varje dag bah för de e så svårt att somna .
Annars spenderar jag dagarna med kompisr och min älskling:*
Jag erkänner jag var rädd för att flytta hemifrån men alla gör vi det nån gång och nu när jag gjort de så känns de skönare antar att jag kommer vänja mig vid de nya livet snart!
<3

You're the lightest thing that ever came into my life


Morgon sunshines!
Solen skiner inte men humöret e på top de!!:D
Haft en bra och mysig helg och idag blire ännu mer mys med den finaste <3

Ville bara skriva av mig lite gällande folk som man litar på folk som man tycker bra om som sen visar sig vara falska och gå bakom ryggen på en men ledsen blir jag inte då jag vet att jag har människor i mitt liv som älskar mig för mig så de e onödigt slösa tid på människor som beter sig falskt...

Frulle nu då blir kaffe med gröt och rostade mandlar.
PUSS!!

Tryggheten kapas av tildisen har växt upp vuxenlife here I come


På begäran av min trogna läsare "M" så blire ett litet inlägg nu;)
Solen skiner i LKPG och mitt humör är på toppen idag är det fredag vilket betyder sista jobbdan sen helg sen fest men men för mig e de en stor dag , dagen jag kliver ut från mitt trygga tillvaro med mammsen och pappsen och blir en självständig vuxen tjej som får stå på egna ben.

E jag nervös??? jo det kan man säga har man bott med mammi pappi syskon i 20år så blir man lite skraj när man inser att man ska flytta ut men jag vet att jag är en stark tjej jag är självständig och jag kan klara mig själv.
Sen har jag mina underbara vänner och min älskling som betyder allt för mig <3

Nu blire en nyttig god lunch bestående av fullkornspasta med tomatsås och sallad innan de blir fortsätta packa.
Vi hörs sen:)

PUSS!

Sämre film får man leta efter...!

Dålig update igen I know xD men nu är jag tvungen att skriva av mig mina tankar om en film jag såg idag.
Filmen heter"Octane" och jag valde att se den för att min favvoskådis Mischa Barton (OC) va med i den men ush fy kan säga att 1timme 35 min var bortkastad tid!

Började med att jag inte riktitg fatta vad filmen handla om men sen gav jag den en chansen men tyärr blev den inte bättre!
Filmen sög och jag tipsar ingen att se den! Fattar inte om det är en wannabe vampyr berättelse eller en vanlig skräckis den sög iaf!!!

Annars då? naa livet leker på och finns inget mer att säga.

Får se om jag bloggar lite då och då:)

PUSS!