Studentklänningar Tips!

Studenten närmar sig med stormsteg och dom flesta tjejerna e ju ute efter den perfekta studentklänningen.
Har kollat på några sidor och hittat dessa söta klänningar på Nelly.
Enligt mig så ska studenteklänningen va bekväm, inte för kort inte för lång den ska ha en normal urringning och den ska kunna användas sen nån mer gång.
Tycker ärligt talat att det är överdrivet mycket tjafs från alla hål om att alla måste ha den perfekta klänningen och helst så vill man va unik med sin klänning... men kom igen det är en vanlig dag de med egentligen så är det inget speciellt med studenten utan det enda som e så wow och vart lyckan kommer ifrån.. det är att skolan är slut och man går ut i vuxna världen. Annars så känns studenten som en vanlig utekväll då de i princip går ut på att supa sönder då? Men kom igen okeej skolan e slut.. och livet fortsätter och dom som väljer att plugga vidare får ju gå i skolan sen igen.
TYcker isf att balen är nåt man ska se fram emot för det är en härlig upplevelse .. fast studenten känns jävligt överskattad bara en ursäkt till att folk ska supa ner sig.. som att ni inte gör de redan , varje helg.!

Kommentarer
bästa säger:

håller helt med dig gumman! :) det är inte ens supa varje helg, det är nästan varje dag för vissa ;)

2011-05-19 | 08:49:32
M : säger:

Bästa: Ah precis en del kan ju inte hålla sig borta från alkoholen.. de tror typ att livet blir bättre om de super men bara för att dom e så misslyckade så super dom... men livet går inte ut på de och är man i 20åldern så borde man mogna till och inse att livet är så mycket mer än fest och alkohol!.

2011-05-19 | 09:16:03
Bloggadress: http://yoursweetheartgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback