Ett sms kan vända på ett helt liv.

Flyttat till ett annat land och tänkte tanken att börja om men ändå så kommer nåt tillbaka i mitt huvud: Minnen som finns inom mig dom kan inte försvinna utan dom kommer tillbaka då och då.
"Hon satt på balkongen en sen kväll och kände hur solen stekte lite mot hennes rygg.. hon stod på balkongen och kollade ut mot världen och kunde bara se honom " inget annat fanns i hennes huvud bara "Han " men hon ville inte minnas så hon tog fram ciggpaketet och tände en cigg, efter varje bloss så kom tårarna men hon undvek dom och försökte att tänka på annat. Hon kände för att tända en till cigg så hon tog fram en till ur paketet och förde den mot munnen och kände hur nikotinkicken slog i huvet och just då när hon hade lyckats tränga bort allt och känna lycka ... så ringde mobilen.. neej det kom ett sms och hans namn lyste upp.
"Vad ville han henne?
Hon tog fram sin iphone och såg hans sms blinka ..
"Tja vad gör du?"
Hon kände ångesten inom sig komma krypandes hon kände hur hjärtat slog hårdare och hårdare .. men va det för att hon sakna honom? eller ville hon inte ha nåt med honom att göra?
Hon funderade länge på om hon skulle svara honom eller skita i honom och se om han verkligen bryr sig och kommer att höra av sig... Men viljan i henne gav med sig så hon skrev:
" Hejhej inte mkt dudå?:)
Det dröjde 2min innan hon fick svar...
"Okej samma här, vill du ses?
Det va då hon fattade att han inte alls hade tänkt på henne utan att han ville ha nån att leka med för kvällen, hon var ingen speciell och vem vet hur många han hade frågat innan henne?
Men han hade en tendens att få henne att gå med på det mesta och det var då hon tog tag i iphonen och skrev:
"Visst .
Hon visste inte då att denna kväll skulle förändra allt och att hon skulle förbli fast..

Kommentarer
Anonym säger:

- <3

2011-06-01 | 01:46:07
Bloggadress: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback